Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sherlock Holmes

Gdzie nad polskie morze ?

Polecane posty

Gość gość
miastem nad morzem, w którym zawsze się coś dzieje jest na pewno Sopot, ja z paroma przyjaciółmi pojechałam tam w ostatnie wakacje, świetnie się tam bawiliśmy, mieszkaliśmy w cudownym apartamencie z http://www.victus-sopot.pl/ mieliśmy bliziutko na plażę

Gość gość
Rewa i Willa Bursztynowa. Moje jak na razie numero uno jeśli chodzi nasze polskie morze. Choć lubię jeszcze nocleg w Chłopach o nazwie promyk słońca :)

Gość marzena391
Może do Krynicy Morskiej ? Mają tam bardzo ładne widoki :) Po drodze warto wstąpić do Karczmy Zamczysko w Malborku gdzie serwują fantastyczne żeberka w miodzie :)

Gość HelkaBień
Ja też jestem za Mielnem. Już chyba wszystko zostało napisane, ten UNITRAL jest naprawdę spa na poziomie. Najlepiej to się sammeu przekonać. :)

My z cała rodzina bylismy w Radison domki Mielenko http://radisondomki.pl Swietne miejsce , cisza , spokoj ,bardzo czysto ,jak i sama miejscowc cudowna ,nie zatloczona , plaze super. Polecam

Gość gość
Dobre warunki mają w Aquapark Reda. Jak byłem na wakacjach w tym roku nad Bałtykiem to się właśnie tutaj wybrałem na jeden dzień. Powiem szczerze, że nawet jeden dzień nie za bardzo wystarczył, żeby skorzystać z wszystkich możliwości jakie oferuje ten kompleks. W każdym razie zjeżdżałem przez wodę pełną rekinów i to było przeżycie nie do opisania. Polecam każdemu – małemu i większemu.

Gość gość
Tylko Rewal ! :-). Uwielbiamy tam przyjeżdżać ze znajomymi bo ta miejscowość to idealne połączenie spokoju z rozrywką. Do tego oczywiście ładne plaże i jest też co zwiedzić. Nocujemy zawsze w tym samym miejscu a mianowicie w kompleksie wypoczynkowym Polonia www.polonia.ta.pl który składa się z bardzo fajnych domków. Można tam skorzystać z sauny, solarium czy gabinetu kosmetycznego także naprawdę relaks.

Gość gość
do dvpy na raki sbierdalaj

Gość gość
Mam dwóch synów i córkę. Ciężko czasami wyjechać na wakacje ze względu na ograniczoną infrastrukturę przeznaczoną najmłodszym. Uważam, że nad morzem świetną robotę pod tym względem robi Ośrodek Imperiall. Przede wszystkim menu w restauracji pod dzieci i dodatkowy lunch, plac zabaw statek na piasku, istnieje możliwość wyświetlenia ulubionych, znanych bajek. Moje dzieci nauczyły się w hotelu pływać na basenie. Efektywnie prowadzone zajęcia. Żona zazwyczaj przebywała w SPA, a ja w klubie fitness i w lounge barze. Poza tym praktycznie obok hotelu rozciąga się świetna trasa rowerowa. Warto się wybrać, bo kompleks udostępnia rowery i inny sprzęt sportowy. Moje dzieciaki pokochały ogromną salę z kulkami. Hotel jest bezpieczny, pracownicy ogarnięci. Plaża najczystsza, jaką dane mi było zobaczyć nad polskim morzem. Wierzę, że kontakt ci się przyda.

Gość gość
Możesz też jechać do Karwi. Ja byłam tam z dziećmi i bardzo miło wspominam wyjazd. Mało turystów, dobre ceny i bardzo ładne plaże. Z rodzinką byliśmy zakwaterowani w www.willazlota.pl.

Gość gość
Sympatycznym miejscem żeby spędzić czas z dziećmi czy znajomymi jest Aquapark Reda. Jak tyko jesteśmy w okolicy to staramy się tam z żoną i synami wpaść. Dużo różnych zjeżdżalni, w tym ta największa na bodaj 60 metrów gdzie przepływa się przy prawdziwych rekinach. Obudowa od zjeżdżalni jest przezroczysta, także wszystko dokładnie widać. Bliskie spotkanie z rekinami gwarantowane, ale wszystko bezpiecznie ;-)

Gość gość
Wypad z tymi pseudoreklamami, polska to gooowno i nie warto tutaj siedziec na wakacjach

Gość gość
Nie warto chciwe polaczki nad morzem niedlugo w euro ceny wystawia. Ich juz naprawde porabalo. :-)

Gość gość
A byłaś w Karwi? Bardzo ładna i urokliwa miejscowość. Ja z rodzinką wynajęłam domek www.domki-morena.pl i bardzo miło wspominam ten wyjazd. Mieliśmy blisko do morza, restauracji i lasu.

Gość gość
Zdecydowanie trójmiasto, a w szczególności Gdańsk. Cudownie wspominam czas, który spędziliśmy tam wraz z małżonką. Okres urlopu spędziliśmy w apartamencie Uno http://unoapartments.pl/ , który jest usytuowany w samym sercu Gdańska. Na miejscu powitały nas bardzo komfortowe warunki wraz z niezwykle solidnym wyposażeniem. Tym sposobem zredukowaliśmy bagaż a na miejscu czuliśmy się jak w domu!

Gość gość
Widzę, że tu ktoś wyżej o Karwi napisał, mogę potwierdzić, że to świetna miejscówka, żeby wypocząć. My akurat jeździmy do Dworku Karwia 8 do pana Piotra. Pokoje są czyste, nowocześnie urządzone i wygodne, a do morza bardzo blisko. Cenowo też przyzwoicie wychodzi.

Gość Magdalena32
A może Ustka? Ja byłam tam 2 tygodnie temu na weekend z chłopakiem i było super. Zatrzymaliśmy się w Hotelu Grand Lubicz. Byliśmy bardzo zadowoleni z obiektu, ponieważ jest naprawdę ładny i zadbany, obsługa świetna tak jak i jedzenie. Do tego było sporo atrakcji, nas najbardziej zainteresowało SPA i basen solankowy z czego oczywiście skorzystaliśmy bo chcieliśmy się zrelaksować.

Gość dariaasa

Tak na szybko to mi przychodzi do głowy Meteor - meteor24.pl. Sporo osób tutaj szuka ofert na wakacje czy ferie, bo w sumie jak rozmawiam ze znajomymi czy rodziną, to w zasadzie ciągle słyszę, że ktoś znalazł nocleg na meteorze właśnie. Faktycznie trzeba tej stronce przyznać że bierze pod uwage naprawdę różno różnorodnych obiektów i ich ofert.

Gość bbn

Ja to nie wiem jak kiedyś ludzie szukali namiarów na pensjonaty jak nie było internetu? W gazetach? Głownie jak już potrzebuję znaleźć nocleg to patrzę na stronę meteor-turystyka.pl. Wybór mają bardzo szeroki, różne półki cenowe, i też różny standard pokoi, można znaleźć dużo tanich pokoi bez łazienek ale jest też sporo obiektów z prywatnymi łazienkami wcale nie jakoś super drogo.

Gość Reńka

Polecam Sopot. Atrakcji tu nie brakuje. jeśli chcecie sobie na spokojnie sprawdzić gdzie warto pójśc, gdzie poimprezować, zjeść, spać, co warto zobaczyć w Sopocie to zajrzyjcie tu https://esopot.pl/pl/

Macie tu wszystkie informacje w pigułce. No ale  Sopot to idealne miasto dla imprezowiczów :)