Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

machete

Aniuha8 no wiesz...

Polecane posty

inie wyjezdzaj mi z takimi tekstami chciec to znaczy moc, postaw sie w mojej sytuacji. nie lubie cwaniakowania

moja slabosc juz sie tak nie gniewam tak jak kiedys sie gniewalam wiec wybaczam😍😍😍😍😍

ale wiesz jaka jestem wiec sie chyba juz zdecydowales chociaz masz szanse na wycofanie jeszcze

ale ja sie musze dostosowac do tego jaka ty jestes:Oa moze ty tez do mnie sie dostosujesz:P moze wtedy nie bedzie takich .....:classic_cool:

no teraz to troche przesadziles, nie jestem zadna ksiezniczka i nie obrazilam sie. przyzwyczajam sie do ciebie i chyba coraz lepiej to idzie.

no... .............@@@.............@@@ ..........@@@@@@......@@@@@@ .........@@@@@@@...@@@@@@@ ...........@@@@@@.....@@@@@ ...............@@@.........@@@ ......................##### ...@@@@@@....#######.....@@@@@ .@@@@@@@@..######...@@@@@@@@ ..@@@@@@@.................@@@@@@@ .....@@@@........@@@.........@@@@ ....................@@@@@ ...................@@@@@@ ....................@@@@@ ......................@@@ ..............................## ...............................##..........### ................................##........#### ...................###.........##......##### ..................#####........##...#### .................. ######......##..## .....................######....## ..........................####..## .................................## ................................## ...............................##

------------------------ -- -------------------- --- --------------- - --------------- - -------------------- ---- -------------------------||----- -------------------@@@@@@@-- ----------------------@@@@--@@-- -----------------------@@@@-----@- ----------------------@@@@@-----@ --------------------@@@@@@@-@--- ------------------@@@@@@@@@-- ------------------@@@@@@@@--- ---------------------@@@@@@---

@.........................@ @@@.................@@@...................@ @@@@.....#......@@@@...................@@........................@ @@@@@...##..@@@@@...................@@@@................@@@ ..@@@@@.##.@@@@......................@@@@@.....#.....@@@@ ........@@...#..@@...........................@@@@@..##..@@@@@ .....@@@.........@@@..........................@@@@.##.@@@@@ ......@@............@@..............................@@. #..@@ .......@...............@............................@@@......@@@ .....................................................@@@.........@@@ .....................................................@@.............@@ .....................................................@.................@

:D:D:D:D ######################################################### ######################################################### ####################...........................################## ################.....................................############### ###############........................................############## ##############...........................................############# ##############.................@.........@.............############# ##############................@@.......@@...........############# ###############..............@@@@@@@@..........############## ################............@@@@@@@@.........############### ##################...........@@@@@@........################# #####################.........@@@@@.....#########.@@.###### ##########################.@@@@@@.#########.@@.######## ########################.@@@@@@@@.######.@@.########## ########################.@@@@@@@@@.####.@@.########## #######################.@@@@@@@@@@.#####.@@.######### ######################.@@@@@@@@@@@.######@@.######## #####################. @@@@@@@@@@@@.####.@@.######## #####################.@@@@@@@@@@@@@.###.@@.######## #####################.@@@@@@@@@@@@@.##.@@.######### ######################.@@@@@@@@@@@@@@@.############ #########################@@@@@@@@@.@@############### #########################################################

mmm no jesli to dla mnie to jestem pod ogromnym wrazeniem i wielkie dzieki a jeszcze wiekszy calus 😍😍😍 jutro ci podziekuje:P:P:P

oj to zalezy jak i co bedzie forma podziekowania bo wtedy bede musial tak samo za to goracej podziekowac:P