Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

machete

Aniuha8 no wiesz...

Polecane posty

tobie chyba musialo cos sie stac, to cos do ciebie nie pododbne czy mam sie czegos obawiac??!!

coo?!!!! ty ja wlasnie wstalem:o to piwko mnie zmulilo i teraz jeszcze posiedze:P

madrala, niestety ja musze rano wstac ty bedziesz mogl troszke dluzej pospac:O

nie ma co myslec, albo wiemy czego sie chce i robimy tak albo to nie dla mnie:Pczasu bylo dosc, jak ktos wie czego chce to sie decyduje blyskawicznie a nie mysli i pezciaga w niskonczonosc:P:classic_cool:

bo niby jest wszystko dobrze, chce byc z toba ale przychodza takie chwile jest naprawde ciezko i ty wtedy wlasnie jestes najbardziej zlosliwy.

jak tak to odczuwasz to przepraszam, tylko moze to dlatego, ze wlasnie w tych chwilach to ty mi nie pomagasz:O 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

juz tyle sie ode mnie nauczylas:Da widzisz tyle jeszcze przed nami:P🌻

no pewnie, ze nie musisz, ale ja lubie tego sluchac wiec od czasu do czasu sie przyda. mi tez bylo bardzo milo i oby nastepne spotkanie bylo jak njapredzej [love[ 👄 😍

no to skarbie udanego dzionka w tej \"saunie\" tylko za duzo sie tam nie rozbieraj zeby te baby sie tam nie poslinily za bardzo na twoj widok:P:P:P widziales przeciez w jakim przedziale jestes ze swoimi rozmiarami :P:D;)