Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chciec takiego porodu

po tym co zobaczylam nigdy nie urodze dziecka!!!

Polecane posty

Gość dajcie spokoj......
dlaczego to my kobiety musimy sie meczyc? a faceci to co, tylko do zrobienia sie nadaja, PROTESTUJE, jest tu jakis chlop co zobaczyl to?

Gość kajala
tak cudowne przeżycie, a właściwie doświadczenie.Dałam nowe życie zupełnie świadomie.Urodziłam moją córeczkę a w chwilę po tym usłyszałam jej płacz i poczułam jej ciałko na moich piersiach.Tego doświadczenia po cesarce mieć nie będziecie.

Gość it
ja sobie nie wyobrazam jak nasi mezowie mieliby uczestniczyc przy takim porodzie. Chyba do konca zycia mieliby ten obraz. Ja sie boje!!!!!!!!!!!!!

Gość a ja uwazam ze
wole nie miec takiego doswiadczenia i nie czuc tego bolu

Gość ale chyba jak mąż jest przy
porodzie to stoi Ci przy głowie i trzyma za ręke i na filmach widziałam, ze są tez parawany więc on tego wszystkiego nie widzi :-)

Gość nie chciec takiego porodu
taaa jeszcze tylko faceta brakuje przy porodzie, bez przesady

Gość it
Ja jestem przerazona tym filmem !!!!i to nie chodzi o bol bo 5 dni w miesiacu przezywam koszmar i zazwyczj laduje na pogotowiu(nieprzytomna) i lekarze mowia ze jedyne wyjscie to dziecko- ale to jest straszne ile kobieta musi przezyc!!!!!!!!!

Gość rzeczywiście niezbyt miłe
kobiety powiedzcie mi jak z tym nacieciem,chyba nie każda takie musi przechodzic kobieta??? powiedzcie proszę.jak takie dziecko się urodzi to chyba rzeczywiście pochwa jest o wiele luźniejsza:(

Gość it
jak sa te rodzinne porody to wystarczy ze widza czerwoną z popekanymi naczynkami twarz jeszcze jakby to zobaczyłli to nigdy by sie nie przełamali zeby isc z nami do łozka

Gość to był lekki poród
przy pierwszym dziecku przeważnie nacinają, np. tak jak mnie, a drugie urodziłam bez nacięcia.

Gość it
dziwne by było gdyby nie !Pożniej chyba sie trzeba niezle nagimnastykowac zeby zadowolic siebie i swojego meza

Gość it
czuje sie to naciecie?

Gość to był lekki poród
Naoglądało się tych filmów??????

Gość to był lekki poród
Ja czułam

Gość Dagusia23
POCHWA JEST ELASTYCZNA I POZNIEJ WRACA WSZYSTKO DO NORMY

Gość przyszla---mamma
Właśnie, boli to nacięcie?? Strasznie boli???

Gość to był lekki poród
brawo dagusia23

Gość to był lekki poród
jakby ci się komar wbił to byś bardziej poczuła

Gość to był lekki poród
Pużniej to się tylko mężowie gimnastykują, bo mamy z dziećmi są bardzo atrakcyjne, i muszą zadbać o bardzo oryginalny wstęp. do it :P

Gość --KOBITKA--
No fakt, ten poród na filmiku robi piorunujące wrażenie... ale w pewnym sensie jest to piękny film. Tylko, że ja mam termin na za miesiąc i panicznie się boję bólu i tego przecinania (to mój pierwszy poród)...

Gość tak se pisze
spójrzcie na twarz matki i nie brzęczcie jak dzieci

Gość a ja lubię =
mojej mamie nacinali podczas skurczu, a wtedy nic nie czuć. Mojej koleż ance nacinali, ale trwało to tylko momencik , nawet nie zauważyła kiedy, z tym że ją to zaskoczyło i... ugryzła męża w rękę.

Gość it
no ja mysle!!!

Gość it
zgadzam sie ze jakies uroki w tym sa ...ale kobitki nie wmawiajcie mi ze nie wolałybyscie aby bojzio jakos niaczej to stworzyl!!! nam by wystarczyły te przeklete okresy !!! Bo co to za przyjemnosc jak obcy ci w krocze zagladaja, ktore wyglada w tym momecie jak rozjechany kot na drodze

Gość --KOBITKA--
No, masz rację. Wystarczyły by te okresy...

Wkurza mnie ten ambaras z tym nacinaniem.To prawda ze kiedys nacinali jak leci ale teraz jest inaczej.Poza tym do tych co maja stracha przed bolem, to naciecie pomaga .Dziecko szybciej wychodzi.Naciecie nic nie boli, czesto nawet kobieta nie wie ze wlasnie ja nacieli.Ja rodzilam 3 razy i 3 bylam nacinana.NIe dlatego ze lekarz mial kaprys tylko po to zeby pomoc mi i dziecku.

Gość inga23
Spodziewalam sie czegos gorszego. Co wy myslałysćie ze jak to wyglada. Wiadomo ze krew sie leje od naciecia a dalej to juz dziecko wychodzi.

Gość allega
co wy tak panikujecie ! zazwyczaj nacinają jak dziecko jest duże! Moja córcia miała 4 kg też byłam nacinana ale żeby coś bolało to nie przypominam sobie! Nawet nie wiecie jakie to jest uczucie kiedy dzioecko wychodzi ! to jest coś pięknego a kiedy usłyszy się jego płacz! Boże trochę boli ale czasami kobiety mają takie bóle mkiesiączkowe jak porodowe i to co miesiąc co takie mają powiedzieć! A Nacinać i kaleczyć sobie brzuch poco? Potem leżysz jak ta głupia w szpitalu z tymi szwami - po kilku latach robią się zrosty oplatają jekita i następna operacja! Moja Siostra przez to przeszła z głupoty i strachu a ile się potem nacierpiała to tylko ona sama wie! Pozdrawiam..