Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przed decyzją

OD KIEDY DZIECKO W OSOBNYM POKOJU?

Polecane posty

Gość przed decyzją

Ile miesięcy miały Wasze pociechy? Jak to się odbyło?

Gość hihsidhidia
w szkole rodzenia mowia, ze od 3 miesiecy. Pozniej ciezko jest odzwyczaic dziecko.

Chyba bym umarła ze strachu o mojego Małego śpiącego w innym pokoju!!! Ja z Mężem będziemy z Małym spać w pokoju do roczku.

my zdecydowalismy w zeszłym tygodniu że mała bedzie spac juz sama wchodzac do pokoju mysle ze ja rozbudzamy spi juz przez wiekszosc nocy budzi sie raz czasami dwa ma 6,5 miesiaca tez sie nad tym zastanawialismy ale spi spokojnie i wogóle wszytsko jest ok ( pomijajac ze teraz cos dostała kaszelek ) ale ja jestesm czujna i spie z uszami jak radary, dla jej bezpieczeństwa załozylismy ochraniacz na łózeczko :) juz raz wsadziła nózke miedzy szczebelki i skonczyło sie 😭 ale mysle że dobrze zrobilismy i napewno nie za wczesnie a 3 miesiace to dla mnie za malutkie dziecko chyba że na butli przesypia cała noc no niewiem_ nasza mała ciagle na piersi

A mój syn spał sam od pierwszych dni. Po pierwszej pobudce, co nastepowało w okolicach godziny 1, szłam spac do jego pokoju. Ale odkąd skończył 3 tygodnie przesypiał sam całe noce.

Gość Malinkas
ja z moim synciem spalam az do 4 roku w jednym pokoju, i wiem ze to byl wielki blad bo trudno mu bylo sie z nami rozstac

Gość osobny pokój a osobne łóżko
chyba trzeba rozróżnić..... osobne łóżko od urodzenia tak uważam, pokój nie koniecznie....

a ja narazie nie mam tego dylematu bo dzieci jeszcze nie mają swojego pokoju mimo to nie śpią w naszym łóżku

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci