Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buli buli

białe spodnie symbol wiochy

Polecane posty

Gość bosa i nowa
już tytuł topiku ''biale spodnie totalna wiocha ", świadczy moja droga o twojej "niecodzienności". Wysiliłas się nie ma co. Nie ma znaczenia jakiego koloru ubrania wkładamy, połączenia, fason, dodatki tworza całość. I stwierdzenie, ze białe, różowe, czarne czy brązowe, jest be, świadczy o silnym ograniczeniu potencjału umysłowego. Może rozwojem umysłu się zajmij droga buli buli to i inne rzeczy będziesz łatwiej przyswajała. Bo jak na razie to tragedia, Polska przez takie osoby jak ty robi za WIOCHĘ.

To powiedz nam wszytskim prosze co wg Ciebie nie jest symbolem wiochy i jak np. TY sie ubierasz? Moze w koncu cos zyskamy na tej dyskusji??

ja tez chcialabym poznac twoj styl i sie do niego dostosować,zeby nie byc\" wieśniarą\":P Dodam,ze kazdego lata nosze biale spodnie, bluzki itd itp.....wszystko biale.........

Popieram to co napisała kalalallaalalo (czy jakos tak)... Od siebie dodam tylko tyle, ze latem kiedy nie zakładam spodniczek (bo przeciez codziennie nie bede w nich chodzić) to lubie założyc białe spodnie. Jestem wieśniarą? Nie sądze...Dla mnie raczej dziwnie wyglada dziewczyna latem w ciemnych spodniach. Moze autorka niech napisze w jakich kolorach spodni latem nie jest wiesniacko się ubrać. W ogole co to za pojecie \"symbol wiochy\"?

Gość izzzziii
to w ogole jakies zarty sa chyba ;| Dlaczego kolor bialy jest nibywiesniacki w twoim mniemaniu? dlaczego kolor czarny nie jest " wiesniacki"? dlaczego biale kozaki ladnie wygladaja , i nawet najwieksi projektanci pokazuja je ? ja cien ie rozumiem czlowieku... biale spodnie - niby dlaczego nie?? na upaly w lecie mam wyskakiwac w grubych dzinsach najlepiej czarnych? to nie jest wiesniackie plywanie we wlasnym pocie i brudzie? ale biel jest wiesniacka ? JESTES KURWA DAUNEM nei wazne czy jestes ze wsi czy z miasta, czy masz pantalony w kolorze wiśni czy granatu :)

Biale spodnie sa wrecz bardzo modne!Zwlaszcza latem lniane !Polecam do bialej tuniki! BARDZO MODNE!!!

do izzzziii pantalony - moja babcia tak mowila, juz calkowicie o tym zapomnialam dzieki za przypomnienie :)

Gość koniecznie skórzane

Gość nononononoo
A to rozumiem że z miasta to lepszy a ze wsi to gorszy ... nono gratuluję inteligencji ... chyba szanowni państwo skończyli podstawówkę i nic więcej .

Gość kasiulka2711
Teraz chyba moja kolej zeby wypowidziec sie na teamt bialych spodni i tego niby symbolu wiochy.Moim zdaniem daelkatne biale lniane spodnie bardzo ladnie prezentuja sie latem bo delikatnych klapeczek i jakiegos delikatnego topiku.To moim zdaniem jest bardzo modne a takze zwiewne gdzie latem to ma racje bytu.Natomiast symbolem wiochy to moga byc rzeczywiscie biale spodnie takie ciezkie z ciezkimi dodatkami metalowymi.moze nie same spodnie jak te dziewczyny ktore nosza takie spodnie ktore bardziej wygladaja mi na getry niz na spodnie do tego maja jakas bluzeczke ktora na obszyciach ma falbanki i do tego jest rozowa, okulary na nose( tez rozowe) niebieska torebka mocny makojaz i biale rekawiczki i na wieksja potupaje!!!!haha.Pamietajcie moje drogie ze kolor nie ma tu znamczenia lecz jak "kto sie nosi" w sensie ubioru. Pozdrawiam

Gość podnoszeee
podnoszeeeeee

pierwsze słyszę, że biały kolor jest kiczowaty. Jest achromatyczny i praktycznie z każdym innym można go zestawiać, i zawsze będzie modny. Ludzie nie uzywajcie wyrazów, których znaczenia nie rozumiecie.

moze autorka tego topiku powinna zostac projektantem mody :D \"Symbol wiochy\" niezle by sie sprzedal...

Gość Isabelle06
biale spodnie sa ostatnim krzykiem mody!!!jak mozecie nie lubic bialych spodenek,Uwazam ze sa bardzo seksowne.Ja ubieram do nich biale adidasy,oczywiscie czarne stringi pod spod bo lubie jak mi przeswituja- to jest takie sexi i faszynejbyl ,a do tego jeszcze rozowy top i do kompletu biata torba typu worek.Swietny stroj na letnie wypady w miasto...

Gość robisz juz
sie isablelle nudna jak flaki z olejem. Czytałam juz troche twoich wpisów...rada: zmien płyte

Gość katirina
lubie biale spodnie,bo mi sie podobaja,nie obchodzi mnie co beda o mnie mowic.ubieram sie dla siebie a nie dla kogos!!!!!!!!!!!

mnie tam rybka, noście się jak chcecie, na biało, czarno, w paski, czy w trójkaty nawet...ale słowa cyt: \"JESTES KURWA DAUNEM\" koleżanki izzzziii pod adresem kogoś tam (niewiem bo się nie wczytywałam) są moim zdaniem najwyzszym szczytem wiochy na tym topiku:ouderzyłomnie to strasznie i aż bije po oczach głupota autorki...zresztą sama pisownia nie pozostawia złudzeń (\"DAUNEM\")... to tyle z mojej strony...

Gość gfhf
No cóż... mam eleganckie białe spodnie do połowy łydki- jestem wieśniarą :P Straszneeee :P Puknijcie się co poniektórzy w łeb.

Gość ja mam...
2 pary bialych spodni:lniane i bawelniane(tez do pół łydki).Ale ze mnie wiesniaraaaa łolaboga!!!!!!!!!!!!!!

Gość Isabelle06
widze ze "robisz juz"lubi biale spodnie,wiec pozostaje mi cie tylko pozdrowic...

A ciekawe co ubiera autorka topiku i osoby które ją popierają. Powiedzcie to sie trochę pośmiejemy z tej nie-wiochy. A tak w ogóle to o co chodzi z tą wiochą, mieszkam w dużym mieście i właśnei kupiłam działkę na wsi. A o co chodzi z tym daunem? Mam znajomych którzy mają dziecko z zesp. dauna i przeżywają tragedię, uważam że to świństwo, przezywać kogoś właśnie tak.

Gość dama szpinakowa
czarne spodnie latem ???koszmar :(((( !!! białe ? jak najbardziej wskazane :)) lniane , bawełniane , do kostek , za łydkę ..a nawet zakrywajace posladki .. czyli szorty :)) biel gorą !!! to kolor , który dominuje latem .Uwielbiam białe spodnie .. eleganckie na kancik w połaczeniu z czernią są niczym klasyczny kostium . Załozycielko tego topiku .. gdzxiez ty się wychowała ??? a tak na marginesie ... marzy mi się domek na wsi :)) cisza i spokój . Na poddaszu garderoba a w niej .... 100 par białych spodni :))

Gość marianeczka
białe spodnie i ogólni ubrania są bardzo fajne. Natomiast białe kozaczki(z małymi wyjątkami) nie przypadaja mido gustu. Biel to wcale nie jest symbol wsi!!!

Gość marianeczka
a P za tym to biały można lepiej połączyć z innymi kolorami niż czarny. Ta jakaś tam wiewiórka ze śmietnika(nie pamiętam dokładnie) mówiła że komu by sie chciało prć białe spodnie codziennie, jak można czarne czy tam jakieś kolorowe prać co tydzień. To jej ubrania muszą mieć powalająco .świerzy zapach. Powodzenia, a czy ty myć to też myjesz się co tydzień??. Spodnie w kolorowe paski do pracy przynajmniej takiej jak moja są nie na miejscu, a biel owszem. Nienawidzę sterootypu że kolor rożowy jest dla lalek barbie i wieśniar, a taki przez autorkę tego tematu i osób popierających ją jest uzywany.

Gość mmmilo
biały , bezowy, pastelowy i żywe zielenie to kolory letnie marki Versace.. na polskich ulicach faktycznie wyglądają wsiowo, i są atrybutem szmula...( jak ktos jest z Białegostoku , będzie wiedział o czym napisalam);)

Gość saffi
no cóż..... sama nie lubię nosić białych spodni ale nie uważam że są symbolem " wiochy" ....to jakaś totalna bzdura!!!

Gość fajne rozumowanie
jak versace, to ok, na marginesie nie podobaja mi się ich kolekcję, jak zakładają je dziewczyny i chodza po polskich ulicach to be , bo to atrybut szmula czy jakos tam. jak ja sie cieszę, ze wyrosłam juz z takiego ppojmowania zjawisk wszelakich. A stereotypowe myślenie cechuje ludzi, którzy nie potrafią myśleć samodzielnie, tylko posługują się wytartymi sloganami.

oj symbol wiochy tragedia ble i to że dużo dziewczyn je ma nie oznacza że dziewczyna która ma styl też je ma mieć. A te kozaczki to jeszcze większa wiocha niż te spodnie. Blleee

Gość ja ja i ja
biale spodnie są the best!!! uwielbiam biale krotkie szorty, biale spodniczki mini,biale przewiewne spodnie dlugie i biale rybaczki, uwielbiam biale klapki, japonki,wogole mam swira na punkcie bieli!!! moze to dlatego ze studiuje medycyne i chodze w bialych kitlach i mundurkach..... BIEL JEST OK ZWLASZCZA LATEM!!!