moon 0 Napisano Lipiec 5, 2006 wiecie może? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blekitnooka 0 Napisano Lipiec 5, 2006 tak, we Wrocławiu widziałam w jednym sklepie :) ale nic specjalnego jak na takie ceny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moon 0 Napisano Lipiec 5, 2006 dzięki, a ja w Warszawie nie widziałam, ale myślę, że może w takich sklepach jak Galeria Centrum bo tam są różne stoiska pomieszane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blekitnooka 0 Napisano Lipiec 5, 2006 jesli we Wrocławiu sa to w Warszawie tym bardziej ;) ja wlasnie widzialam w galerii dominikanskiej, guess i ck. Ale naprawde w Stanach sklepy guessa są o niebo lepiej zaopatrzone, u nas bylo pare bluzek i kilka par spodni, nawet nie bylo za bardzo w czym wybierac :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale Abercrombie Napisano Lipiec 6, 2006 to chyba niegdzie w Polsce nie ma...?? A takie mają fajne ciuchy nooo... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy guess tu tylko w usa Napisano Lipiec 7, 2006 czy gdzie indziej w europie też dostanę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anabelka21 0 Napisano Lipiec 7, 2006 keidys w Landzie na sluzewcu byl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach