Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy wy tez

czy wy też gryziecie skórę w buzi tam od środka

Polecane posty

Gość to może wam słownie pomogę
też miałam ten okropny nałóg, ale obejrzałam kiedyś na discovery program o grzybcy związanej z obgryzaniem skórki wew policzka i paznokci od tamlet pory nie robie tego tak mnie to zraziło. W czasie pr4zeziębienia mamy miliony bakterii w burzi obgryzanie powoduje szybsze wchłanianie a czsami przecież można ugryzc sięażdo krwi widziałam jak cierpiały i chodziły do specjalisty, nie które miały zz próbek pod miskroskopemmałe robaczki, ouchły policzki a łykając śline dostawałyt się one do organizmy. Moja koleżanka od obgryzania paznokci to nabawiła się starasznej gdrzybicy a zaczęło się od małej ranki. Pomytajcie o maści w aptece podobno są

Gość suuuuuuper
ja włąsnie gryzę do krwi, bo za każdym raze czuję językiem tą szorstkość i za wszelką cenę chcę ją obgryźć. to jest na zasadzie natręctwa, aż mam nerwa jak tego nie zrobię.

Gość mi pomogło zucie gumy
jedzienie grazy słonecznik normalnie jak nałohowiec co rzucił palenie

Gość Marzenusiaaaaaaaa
Tez mam z tym problem i szczerze mowiac mam pewne obawy po przeczytaniu kilku wypowiedzi:((piszecie ,ze moga wynikac z tego zmiany nowotworowe,kurcze nie chce juz tego robic:((Mam nadzieje,ze bede miala silna wole i uda mi sie ten nalog zwalczyc, czego i Wam wszystkim zycze:))

Gość zaliczka
tez to mam bierz gume do zucia i gryz ja