Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bliżniak nie trzeci

Biżniaki - co u was?

Polecane posty

Gość Bliżniak nie trzeci

CZE - zastanawiam się czy mój znak zodiaku ma związek z moim brakiem zdecydowania ? Partnera szukam męskiego i cholernie zdecydowanego - aby potrafił konsekwentnie zagłuszać moje wątpliwości Jak u was?

Gość bliźniak ochnast
a nic, trochę chce mi się siku

bliźniak to ja! :classic_cool: ja już przestałam szukać faceta, bo nie mogłam się zdecydowac... ;)

Gość zdecydowany bliźniak
Nie mam kłopotów z podejmowaniem decyzji. Jednak lubię popróbowć wszystkiego zanim sie zdecyduję. Ciekawość!

Gość Bliżniak nie trzeci
jak to 15 lat?

oooo, Myrevin! jak uroczo... z Twoim bliźniakiem? nie wiedziałam, że masz brata :classic_cool:

Gość Bliżniak nie trzeci
ja chcę być do końca moich dni - a może nie -tak trudno podjąć decyzję heheh :)

Gość Bliżniak nie trzeci
Zauwazyłam że ludzię z naszego znaku sa najbardziej zabawni ,zabawowi i nie zadzierają nosa - COOL na 100%

Gość ten czy ten
Ja mam tylko problem z facetami. Przeważnie jest ich kilku. Obecnie spotykam sie z dwoma :D

:-) co jak co, ale towarzyska to chyba jestem. Ludzie sikają ze śmiechu w moim towarzystwie :D ale czy taka cool :classic_cool:? oj.... no nie wiem :D osobiście znam wredne biźnięta. Zresztą nie oceniam ludzi po znaku zodiaku ;)

oj, właśnie znam bliźniaczkę, która kręci prawie zawsze z wieloma facetami na raz. Ja (ponieważ nie umiem się zdecydować) na razie cieszę się samotnością. Choć w gruncie rzeczy to chyba nie tyle kwestia braku zdecydowania co bardziej braku jaiegokolwiek kandydata (nikogo na oku nie mam)

Gość Bliżniak nie trzeci
UUPPSSS ja mam tak samo flirciara ze mnie :) czekam na miłość życia , mam nadzieje że walnie we mnie jak piorun w samotne drzewo i od tej chwili będzie on ityko on. Najgorsze dla mnie to kilka opcji U mnie gorzej jak z tym OSIOŁKIEM

Gość Bliżniak nie trzeci
heheh ciekawa jestem czy tylko kKbitki takie śą czy Faceci też? Tez lubią mieć wiele opcji - ale tu ilość -trofeum , a nie brak zdecydowania?

Gość bliźniaczka maj
ejjj to wy tez tak macie?? cholera :O czy my jestesmy poligamiczni :O:O

a ja jestem zaawsze wierna:D z pokora ducha czekam na mojego mena hmmm to raptem tylko dwa pie**olone w du*p jeba**ne dwa miechy😠 tak jak pisalam wczesniej z pokora;) :D

Gość Bliżniak nie trzeci
Zakupy ? mam juz patent robię losowanie i jest git. jak mam sporo kaski to kupuję wszystko :) musze miec męza krezusa - a najlepiej kilku hahaha

Gość bliźniaczka maj
ja tez jestem wierna mojemu , ktory wyjechał na 3 miechy! ale przedtem róznie to bywalo :o cholera kochałam kogos ale zachowywyalam sie potwornie nie fair :O:O:O

czyli jednak poligamia :O mi też braku wierności zarzucić nie można, ale obecnie sama jestem

Gość 6lipca
ja jestem bliźniak:):) hehe i co tu dużo mówić, podobnie mam! dusza towarzystwa która szuka miłości;)