Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziabnął skubany babcię

Bolerioza - ktoś z Was chorował ?

Polecane posty

Gość mój
aska jak tam twoje leczenie sa juz pozytywy w leczeniu

Gość Aśka31
Cześc "mój" dawno Cię nie było na forum moje leczenie no wiesz narazie trudno co kolwiek powiedziec jestem dopiero miesiąc na unidoxie i za tydzień dołanczam tinidazol na rozbijanie cyst więc niwiem co będzie się po nim działo ale samopoczucie jest dobre oby tak było dalej a do kwietnia dotrwam pozdrawiam serdecznie!!!

Gość Weronika56
Witam czuję się dobrze po 4 tygodniowej kuracji antybiotykowej w grudniu ide znowu na badanie zobaczymy rumień mi zszedł czy to dobry znak? nie wiem ,może ktoś wie? napisz prosze

Gość lenkaa_89
Rumen schodzi zawsze, jednemu szybciej, drugiemu wolniej, ale nie jest on jakims kryterium diagnostycznym. A kiedy skonczylas brac antybiotyki?

Gość Aśka31
Witam wszystkich coś cichutko tu ostatnio nikt jakoś nie pisze???Hm... dostałam dzisiaj wyniki z lublina na testy ELISA obydwa są ujemne dodatkowo zrobiłam na babeszje mykoplazmoze bartonellozei anaplazmoza i wszystkie są ujemne musiałam sie z Wami podzielic moja radością chociaż ten niepokój mam za sobą pozdrawiam wszystkich

Gość lenkaa_89
No to bardzo fajnie :) Jestes pewna, ze to byla Elisa ? A jak sie teraz czujesz ?

Gość Aśka31
tak to był elisa mam wszystkie wyniki opisane na kartce którą mi przysłali czuje się dobrze odkąd zaczęłam brac podwójną dawke unidoxu jest ok od wczoraj biorę tinidazol 2 tabl.co drugi dzień troche obawiam się efektów ubocznych właśnie po nim narazie mam uczucie smaku metalu w ustach ale mam nadzieje że to minie oby wytrwac do kwietnia pozdrawiam!!!

Gość lenkaa_89
Wiesz, ja chyba mam dzisiaj ciezki dzien :) Z Twojego posta wywnioskowalam, ze robilas koinfekcje i test na borelioze. To teraz mnie uswiadom czy dobrze wnioskuje :)

Gość lenkaa_89
Ja mam dzisiaj chyba cieżki dzien :) Z Twojego posta wywnioskowalam, ze robilas koinfekcje oraz test na borelioze. Tylko nie wiem czy moje wnioski sa sluszne :)

Gość Aśka31
tak tak dokładnie dobrze wnoskujesz

Gość Aśka31
Tak oczywiście masz racje to są koinfekcje i test

Gość ewa09876
wororfjvgjd

Gość ewa09876
witam,prosze o pomoc w rozszyfowaniu wyników testu IgM/IgG

Gość lenkaa_89
Aśka31 Chyba znasz opinie o tescie Elisa. Jest on kompletnie niewiarygodny, a poza tym nikt nie powiedzial Ci, ze testow na borelioze raczej nie robi sie na antybiotykach ? Nie zrozum mnie zle, bo ja nie pisze tych postow zeby pokazac, ze pozjadalam wszystkie rozumy, tylko dlatego ze mam nadzieje, ze komus chociaz w malenkim stopniu pomoge :) ewa09876 jak rozumiem do rozszyfrowania jest ten ciag liter "wororfjvgjd" :) ja wymiekam :) A tak powaznie to chyba jednak nie jest wynik, wynnik przedstawiony jest liczbowo.

Gość Aśka31
doskonale wiem że nie robi sie testu w czasie antybiotykoterapii ale mi głównie chodziło o zrobienie badań miedzy innymi na koinfekcje odzwierzęce a że niestety dopiero trafiłam na lekarza który zna się na rzeczy to musiałam zrobic te badania własnie teraz a to że jestem nadal chora to jestem tego świadoma ale cieszę się z tego że chociaż te wyniki wyszły dobre a test powtórze w kwietniu jak zakończe antybiotyk z pozdrowieniami

Gość mój
czesć Aśka nikt nie pisze bo sie skonczył na kleszcze

Gość Aśka31
WItam" mój" i całe szczęście że już po sezonie kleszczowym mam nadzieje że w końcu wynajdą szczepionke przeciw tej chorobie pozdrawiam

Gość mój
ps.sezon na kleszcze oczywiscie

Gość mój
miejmy taka nadzieje

Gość mój
już zdrowa?

Gość Aśka31
oj chciałabym byc już zdrowa ale jeszcze długa droga przedemna

Gość emba5
Borelioza pokonała moją koleżankę! Wam wszystkim życzę bardzo dużo siły do walki z nią. Trzymam za Was kciuki, aby udało się Wam ją pokonać.

Gość camia
Asiu możesz napisać gdzie się leczysz w jakim mieście? I coś wiecej na temat tinidazolu? Ja jestem po 30 dniowej kuracji unidoxem i teraz skończyłam po 2 miesięcznej przerwie 30 dniową kurację Ceftriaksonem. Czuje sie lepiej ale jeszcze dużo brakuje do szczęścia. Nic nie wiem na temat rozbijania cyst.

Gość lenkaa_89
emba5 Bardzo mi przykro z powodu Twojej kolezanki...no niestety tak juz jest z chorobami, ktorych leczenie opiera sie na zasadzie prob i bedow...

co to znaczy pokonala twoja kolezanke:(? Boze.. ide zrobic te cholerne badania :O bralam antybiotyk i chyba juz najwyzszy czas znowu je zrobić..

Gość Aśka31
"camia"ja lecze się w warszawie tinidazol to jest lek który rozbija cysty w których ukrywaja się krętki ja go biorę dopiero 1 miesiac proszę o kontakt na adres emeil