Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja za

czy mu o tym powiedziec... czy lepiej milczec...

Polecane posty

Nie usprawiedliwiam kur..... tylko pisze dziewczynie co może zrobić w takiej sytuacji w jakiej się znalazła, bo ty i połowa tutaj ludzi potraficie tylko krytykować innych, zgłoś się za 20 lat i powiedz ze nie zdradziłaś ok, bo nie masz nawet pojecia jak się czuje osoba która skrzywdziła.... xle i podle dlatego nalezy współczuc i pomagac.. !!!1 Pozdrawiam

Musiałam się wpisać, bo autorka topiku totalnie mnie rozbroiła :o Zastanawiam się czego ona oczekiwała zakładając ten topik :o Jeśli jest miłość to zdrada NIE ISTNIEJE. Ale z Twoich wypowiedzi wnioskuję, że Ty na temat miłości, wierności i rozsądku raczej nie masz wiedzy :( Nie mam litości dla takich typów 😡

Gość to niech kurde mysli
glowa a nie.... poza tym zaden kochajacy czlowiek, naprawdee kochajacy nie zdradzi. naprawde mi jej nie zal. za wlasna glupote sie placi. moze to ja czegos nauczy. chociaz watpie :o

Gość czarna mamba...
ale jej nie interesują teksty "za głupote sie płaci" tylko konkretna rada... Po co to twoje lanie wody (do tej powyzej)

Cześć moim zdaniem żle zrobiłaś ale to już jest zapóżno nie cofniesz tego . Powiedz mu .Ja bym nigdy zdrady nie wybaczyła chociaż strasznie kocham swojego chłopaka wyjechał 6 tygodni temu i jakoś nigdy by mi nie przeszło nawet przez myśl aby go zdradzić.Skoro go nie kochasz to jeśli cie zostawi to nic takiego sie nie stanie.A może z tym drugim ci sie ułoży. Życze ci jak najlepiej nie jestes moim wrogiem ale powinno sie ciebie ukarac chociażby tym że cie zostawi.

Ale prawda jest taka, że konkretnej rady nie uzyska!! Bo niby kto jej ma ją podać?? Na pewno nie te co kochają i NIE zdradzają!!! Konkretne odpowiedzi może uzyskać od osoby która była w takiej samej sytuacji. Nie chcę osądzać ani komentować ale jedno muszę powiedzieć Dziewczyno nie wychodź za mąż do momentu aż to dziecko samo nie pozna smaku miłości i powie tobie co to tak na prawdę jest bo na pewno nie skok w bok. Proponuję samej wychować to dziecko i bić się w pierś, niech każdy dzień mówi ci o tym jaką popełniłaś \"zbrodnię\" - zabijając wieczne uczucie miłości i bycia u boku ukochanego mężczyzny aż do ostatnich dni.........

Gość ja czytam
ten topik i podziwiam banialukę. Systematycznie utrzymuje go na wysokim poziomie :). już 11 stron ma ten topik, a dopiero dwa dni. Jestem pełna podziwu. No i co najważniejsze w międzyczasie trafiają się mądre wypowiedzi innych forumowiczów. M.in. okey, którą popieram w 100%. I pojawia się wiele wspierających postów. Osobiście uważam że dziewczyna powinna powiedzieć jak jest, co zresztą zrobiła. I jeśli z jego strony jest prawdziwa miłość, to po okresie pewnego szoku, i po urodzeniu przez autorkę dziecka, które okaże się jego, myślę że wszystko dobrze się skończy. Do banialuki - czy ty masz dzieci, a może nawet i córkę? jeśli tak, to współczuję jej matki. Biedne dziecko za popełnione głupstwa ponosi surowe kary...

Gość banialuka
przekaż lepiej swojej matce wyrazy współczucia za to, ze ma taką durną córcię....prawda jest taka, że poprostu usprawiedliwiacie zdradę...pisząc taki temat musiała się liczyć z negatywnymi opiniami (tak na marginesie tylko czubek ją usprawiedliwi). Boli mnie to, że takie osoby jak ona mają wszystko i wszystkich w dupie, niszczą innym zycie i jeszcze robią z siebie ofiary

Gość wszystko ok
widzisz... trzeba umiec patrzec na dwa konce :) Gdyby kazdy sedzia postepował tak jak ty banialuka to na swiecie nie było by sprawiedliwosci .. ...

Gość studi31
Mysle ze pisanie tu czarnych scenarjuszy przez poprzedników dotyczących przyszłego zycia owej nieszczesnej dziewczyny nic nie da czasem zycie szykuje nam mocne niespodzianki. Wcale nie jest powiedziane ze nie przezyje ona jeszcze pieknej miłosci tylko dlatego ze poddała się jakiejs chwili słabosci. moim zdaniem zrobiłas bład ze powiedziałas mu przed urodzeniem dziecka jak wczesniej mówiłam ja nie powiedziałabym , ale napewno bym odeszła sama. Nie chciałabym zyczyc ci niczego złego ale jesli nawet dane wam bedzie do siebie wrocic wczesniej czy pozniej przy pierwszym zyciowym dole to z niego wypłynie. Bedzie cie to wtedy mocno boleć. Ponadto nie wiem czy łatwo Ci będzie odbudować jego zaufanie...a związek bez zaufania nie ma zadnej przyszłości. Bedziesz męczyc się Ty i bedzie męczył się on. Życzę Ci aby wszystko wróciło do normy.

Gość Tofik85
nigdy nie zdradziłam, nie zdradzam i nie zdradzę.. kobieta oprócz swojej kobiecości powinna mieć swoje zasady.. godnośc.. i honor! pamiętaj...

Gość blbus
nigy nie mów nigdy :)

Gość ja za
moi rodzice moze i sie wstydzili by gdyby mna sie interesowalii chociaz z deczkaa Mam odrobinke nadzieji ze on mi moze wybaczy ze moze dziecko nas polaczy gdy sie urodzi, ale nie licze na wiele

Gość monty66
w ktorym jestes miesiacu ciazy?a kiedy bylo to zdarzenie?nie mozesz tego jalkos obliczyc?

Gość okey
Spróbuj z lekarzem wyliczyć wiek płodu. Na pewno konsultacja się przyda.Wtedy będziesz spkojniejsza. Różnie się w życiu uklada, także głowa do góry.Byłaś szczera.To już jakiś plus.3maj się

Gość ja za
tydzien przed przyjazdem mojego faceta kochalam sie z tamtym a jak moj facet to znim wiec jest to tydzen roznicy w piatek ide do lekarza bo juz jestem umowiona i on mi zapewne wyliczy ktory to tydzien ciazyy

Gość oblicz
ja za-----kiedy mialas ostatnia @ i napisz ile trwaja twoje cykle

Gość ja za
26.06.2006. ostatni okres a mojec cykle wahaja sie od 28-30

Gość oblicz
zaraz ci policze tak miejwiecej

Gość oblicz
26 ci sie zaczal?

Gość ja za
takk

Gość oblicz
to skad wiesz ze jestes w ciazy przeciez okres powinnas miec za jakis czas? moze ostatni mialas 26.5 a nie 26.6

Gość okey
Na pewno jesteś w ciąży? od 26 czerwca do dzisiaj minęło dopiero 16 dni... Jesteś pewna?

Gość ja za
oj sorkiii w majuuu myslalam ze 6 to maj

Gość okey
Aha. To zmienia postac rzeczy:) robiłaś testy? Czy tylko okres Ci się spóźnia?

Gość ja za
na poczatku wiadmoo brak okresuu poczekalam pare dni i test no i wyszedl ze dzidzi bedzieee

Gość ja za
zrobilam 2 rozne testyyy wiec mysle ze nie klamiaaa

Gość oblicz
ok wg tego wychodzi ze do zaplodnienia moglo dojsc ok.9lub11 czerwca wiec powinnas byc jakies 4tyg i pare dni

Gość ja za
13 kochalam sie z mojim facetem a 5 z tamtym wiec myslisz ze to dziecko "mojego" faceta

Gość bez iluzji
dziewczyny!! rzucilyscie się na biedną "ja za". wszystkie jestescie takie wierne...wierze wam..... ale chcialbym wiedziec ilu z waszych facetów poszło do łóżka z innymi kobietami, nie mówiąc Wam o tym... to przykre, ale natura mężczyzn nie jest monogamiczna i jakoś im to nie przeszkadza Was kochać.