Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja za

czy mu o tym powiedziec... czy lepiej milczec...

Polecane posty

Gość oblicz
kurde kiepska sprawa plemniki moga przezyc w kobiecie nawet do 6 dni wiec naprawde trudno top stwierdzic

Gość wszystko ok
hihihih Dokładnie facet niestety nie jest monogamista. Chociaz nie jest to regułą:) I tak sobie czytam i mysle ze te dziewczyny ktore mysla ze nie zdradza , sa jeszcze bardzo młode albo (wybaczcie) naiwne. Z biegiem lat , doswiadczen bardzo sie emieniaja pglady i jak to w powiedzeniu "tylko krowa nie zmienia pogladow" tak i w zyciu ;) Ja podziwiam załozycielke topiku za odwage ....Widac ze dziewczyna jest gotowa na poniesienie wszystkich konsekwencji swojego postepowania. Ciekawe ile z nas było by w stanie zachowac sie jak ona. Pozdrawiam okey :) i inne

Gość tusinka
Nie bede ani pochwalac ani potepiac, wspolczuje Ci bo domyslam sie w jakim stresie teraz zyjesz. Tak sie zastanawiam co Ci doradzic... Najpierw dowiedz sie dokladnie czyje to dziecko. Mysle ze jak bedzie twojego faceta nic mu nie mow o tym co zrobilas, oczywiscie jesli bedziesz potrafila z tym zyc - zrob to dla dziecka bo mysle ze gdy mu powiesz straci go i nie bedzie mialo normalnej rodziny... Natomiast jesli to dziecko tego drugiego musisz mu powiedziec... Co bedzie jesli tfu tfu Twoje dziecko bedzie mialo wypadek bedzie potrzebowalo krwi a wtedy okaze sie ze ma inna grupe nic ojciec? Jak to wytumaczysz. Zycze Ci zeby to bylo dziecko Twojego faceta - powodzenia A do tych doswiadczonych zyciem kobitek ktore uwazaja ze tylko mlode twierdza ze nie zdradza - wybaczcie ale brak mi slow. Jesli kochasz, ufasz, oddajesz cala siebie to wierze ze mozna nie zdradzic. Zaden zwiazek nie jest idealny, ale to nie swiadczy o tym ze z biegiem czasu przyjdzie Ci ochota na skok w bok! Kiedys zdradzalam i bylam zdradzana, teraz jestem z mezczyzna za ktorego oddala bym zycie i nawet wyobrazic sobie nie moge ze mialabym go zdradzic! Troszke wiary w ludzi :) Pozdrawiam zakochane :)

Gość ej sorki ale czegos nie kumam
sorki ja mam inna grupe krwi niz ojciec i matka :O hahahha a jestem ich corką:)

Gość okey
Rzadkie, ale możliwe:) Widocznie Twoi rodzice są heterozygotyczni, np tata ma grupe A0, a mama B0.Wówczas mogło się zdarzyć, że recesywne 0 się połączyły i Ty masz akurat 0. Genetyka nie jest taka prosta do przewidzenia..

a odnośnie autorki............. potępiam, potępiam i jeszcze raz potępiam, jej zdradę, jej głupotę, jej podłość i ku***** charakter... brak mi słów, miałam nie pisać, ale nóż sie w kieszeni otiwera jak sie czyta o takiej podłosci...:O

POMYŚLCIE CHWILKĘ, ZASTANOWCIE SIĘ!!!! ILE TO NA SWIECIE CHODZI FACETOW, KTóRZY MAJą DZIECI Z INNYMI KOBIETAMI, A ICH żONY NIC O TYM NIE WIEDZą :( SMUTNE TO ALE PRAWDZIWE. ---> TO JA - NIE POPISALAS SIE MOIM ZDANIEM DECYDUJAC SIE NA TAKIE ZACHOWANIE, TAKI WYSKOK...ALE WIEM, DOBRZE WIEM, JAK NIEKTORZY FACECI POTRAFIA ZBAJEROWAC LASKI. CIEZKO JEST IM SIE OPRZEC, ALE MILOSC JEST MILOSCIA. JA NIE UMIALABYM ZDRADZIC - NAPRAWDE, ALE SZCZERZE MOWIAC NA TO TRZEBA MIEC DUZO SILNEJ WOLI. MAM NADZIEJE ZE SAMA PODEJMIESZ DECYZJE CO POCZAC (ALBO PEWNIE JUZ PODJELA) I BEDZIE TO NAJLEPSZA DECYZJA W TWOIM ZYCIU - DUZO LEPSZA NIZ TA, KTORA PODJELAS \"TAMTEJ\" NOCY! 3 MAM KCIUKI ZA CIEBIE, POZDRAWIAM

A KIM JEST TAMTEN CHłOPAK Z KTORYM SIE PRZESPALAS... MOZE ON DUZO DLA CIEBIE ZNACZY? MOZE TO WLASNIE ON JEST TWOIM PARTNEREM NA ZYCIE...

WCZESNIE ZWRACALAM SIE DO \"JA ZA\" A NIE \"TO JA\" PRZEPRASZAM

Aha, banialuka, proszę, już wyraziłas swoja opinię na ten temat. Padło od Ciebie tyle wulgarnych określeń...Już wszystkie wiemy co o tym myślisz. Mozesz już sobie DAĆ SPOKOJ z tym topikiem... Bo jeszcze troche a przez te twoje WULGARYZMY ktos pomysli ze z Toba nie jest do konca OK. Nie nawidze takich wypowiedzi. Aha, i nie zycze Ci, naprawde nie zyczę, ale ciekawa jestem jak bedziesz sie czula kiedy to Ty bedziesz miala problem, i bedziesz potrzebowala pomocy tu na forum... A \"my\" bedziemy Cię \"JECHAC\" :(

Gość ja za
wlasnie wrocilam od lekarza strasznie sie stresowalam a wiec na pocztaku wypytal mnie o wszytsko co jak gdzie i wogole kiedy ostatni raz kochalam sie moja opinia kiedy doszlo do zaplodnienia i wogole potewm zaczal klikac na kompie i tak z 15 min sie nie odzywal po czym stwierdzil ze jestem w 4 tyg ciazy a do zaplodnienia musialo dojsc ok 15 potem zrobil mi usg i pokazal mi maluszka chociaz ja tam nic nie widzialam Jezeli doszlo do zaplodnienia ook 15 to wychodzi na to ze ojcem jes "moj" facet ale jak teraz mu to udowodnic zeby nie pomyslal ze teraz chce go w dziecko wrobic czy poprostu czekac do narodzin i zrobic testy dna a moze sa inne sosoby udowodnienia ojcostwa?? nie wiem i znowu dylemat...

Gość ja za
wiem ale je sie chyba robi po narodzinachh tzw. dna

Gość bez pseudonimowa
nie czytałam wszystkich postów,ale stwierdzam jedno "banialuka" ma z głową cos nie tak. No tak ale to wiedzą wszyscy :-) Autorko powiedziałas swojemu facetowi o zdradzie???

Gość ja za
takk stwierdzil ze jak to bedzie jego dziecko to je uzna... ale teraz mam czekac az do rozwiazania az testy bedzie mozna wykjonac nie mozna wczesniej jakos tego spr

Gość okey
Chociaż małe szczęście w całym tym nieszczęściu. Wydaje mi się, ze badania dopiero po narodzinach się wykonuje. Wystarczy wacik ze śliną.Także pozostaje czekać... Może się coś zmieni w ciągu tych kolejnych 8 miesięcy, czego Ci zyczę:)

Gość Noemiii
jesteś zwykłą szm******ą:O

mam kolezanke w podobnej sytuacji, przyznala sie jest nadal ze swoim facetem, nic nie jest ja dawniej, to nie ten sam zwiazek, nonstop jakies wyrzuty, o tego drugiego, plus stresy dla mamy dzidzi, okropnosc, poza tym uwazam ze facet zdradzony tez zdradzi i to bedzie dla Ciebie bardzo, bardzo bolesne. Nawet jak to on jest ojcem, nigdy nie bedzie mial do Ciebie szacunku jak i wczesniej. wyoraz sobie co bedzie myslal idac z toba do lozka, dotykajac brzuszka.....miesiac czasu? Kobieto czy ty bylas pijana, na jakichs prochach? Serdeczne wspolczucia dla tatusia ktory-kolwiek nim jest.

Gość ej sorrki
Wiec tak: Moj tato mial chyba A amoja mama B a ja mam AB rh+ Czyli ze co ze odziedziczylam i z mamy i z taty? :) bo na pewno jestem dzieckiem moich rodzicow :) Co wy na to?:P

Gość okey
ej sorry - tak.Grupy A i B mogą się łączyć.Tak samo z rodziców AB i AB może wyjść dzieckoz grupą A lub B.Nie powinnaś się martwić.

Gość bez pseudonimowa
Neomi czemu nazywasz ją szmatą??? Przecierz "szmata" nie przyznałaby się facetowi do zdrady. A ona powiedziała mu o zdradzie,więc uwazam ze w minimalnym stopniu naprawiła błąd,bo czasu juz nie wróci. A to ze facet chce zrobic DNA to mnie nie dziwi,bo to logiczne ze chce wiedziec czy to jego dziecko. OK ja uwazam ze "ja za" zle zrobiła zdradzając swojego faceta,ale do jasnej cholery nie kazdy jest idealny,no chyba ze ma nik "banialuka" czy "Neomi" :-)

Gość bez pseudonimowa
Aha ja słyszałam gdzies ze DNA mozna wykonac juz w ciąży,ale robią to tylko we Wrocławiu albo Warszawie i nie jest zbyt przyjemne. Przez powłokę brzuszną pobierają krew od dziecka.No i ponoc kosztuje duzo. Normalne DNA to tez nie mały koszt jakies 1800-2500 zł :-O Ja poczekałabym do porodu,

Gość ja za
pieniadze nie graja roli ale wlasnie ustalialm z "moim" ze zrobimy to po porodzie stwierdzil ze niechce narazac dziecka teraz poprzez jakies skaplikowane badania wiec bedziemy czekac... ale patrzcie jak to jest dziewczyny na tym swiecie ze w zwiasku dwojga ludzi zawsze sie znajedzie jakis kretyn on sam do mnie zadzwonil i sie spytal jak bylo po badaniu... pamietal ze ide dzis do ginekologa... Boze ale ja glupia bylam...

Gość tusinka
Niestety za glupote sie placi :( Ale nie martw sie, wazne ze przyznalas sie do bledu teraz pozostaje Ci sie jak najmniej denerwowac, dbac o siebie i dzidziusia i czekac. Zycze powodzenia :)

Gość ja za
powiedzialam dla :mojego" faceta ze lekarz powiedzial mi ze do zaplodnienia doszlo wtedy kiedy wlsnie z nim sie kochalam wiec jest to jego spytal mnie na ile procent ja na to ze na ok90 wiec on ze bardzo sie cieszy ze to jego dziecko rozmawia ze mna tak noromalnie ale wyczowam w jego glosie jakis strach czy co zreszta wcale mu sie nie dziwie... tak go skrzywdzilam... moze dziecko nas na nowo polaczy znam wiele przypadkow takich... ale na wielke nie licze... bo jeszcze sie przelicze

Gość banialuka
bez pseudonimowa-> to Ty masz coś z głową....to nie jest naprawienie błedu, tylko jego konsekwencje, nie można "naprawic" zdrady, nawet jeśli jej facet uzna dziecko, to podejrzewam, że i tak z nią nie będzie, nic już nie będzie takie jak kiedyś...i to za cenę kilku chwil przyjemności z jakimś czarodziejem

Gość jerunie
Nie pisz,że te co mówią,że nie zdradzą to są bardzo młode!Człowiek albo ma zasady albo ich nie ma.Co niektórym radzę odłączyć seriale gdzie już nie wiadomo kto z kim spał i przenoszenie wzorców.Jak mogłaś coś takiego zrobić i twierdzić,że go kochasz?Przecież kochasz nawet nie Siebie tylko swoje chucie.A teraz bądź kukułką i podrzuć "tatusiowi"dziecko.Jak ja nienawidzę takich babsztyli!A ten drugi może był żonaty?To żona będzie miała niespodziankE!Współczuję jej.

Gość terazja
wiatm wszystkich zrobiłas zle ale to sama wiesz, wydaje mi sie ,ze masz fajnego chłopaka, życzę ci aby to było jego dziecko. To był błąd i to duży (bezsensowne tłumaczenia) ale kto nie popełnia błędów. Myślę,że ta cała dyskusja o tym kto jest a kto nei jest kurwą to była pozbawiona jakiegokollwiek sensu, tym bardzie poprawianie błędów ortograficznych. Zycze Ci albyscie jakos wspólnie o tym wszystkim zapomnieli i zaczęli zycz w trojkę Ty twój chłopak i WASZE dziecko pamiętaj ze czas goi rany i on zapomnni musisz go tylko utwierdzacw tym ,ze bardzo go kochasz i taka sytuacja juz nigdy się nei powtórzy pozdrawiam i zycze szczęscia !!!! Do Banialuki--zgadzam sie z twoją teoria wiernosci , ale szokuje mnie ,że tak łatwo skreslasz ludzi taka jesteś idealna?