Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowanyyyyy

Niskie kobiety maja ladne twarze a wysokie ladne figury .

Polecane posty

Gość ten gosciu jest beznadziejny
pewnie wiele znanyh pieknosci jest wysokich. Claudia Schiffer, Naomi Cambl, Cindy Crawford i wiele innych; Nicole Cidman, wszystkie żony Toma Cruisa są wysokie, Sharon Stone i wiele wiele innych piękności:)

Gość 132137744
--> Hulio dzieki ze zauwazyles moje pytanie :P

Ilu ludzi tyle gustów. Jednemu podoba się to innemu co innego i nikt nie powienien narzucac nikomu swych racji. Każdy wygląda tak jak wygląda i każdemu podoba się to co siępodoba. I nie można obrażać, ze niższe dziewwczyny to jakieś kurduple albo karły, a wysokie to jakieś wieże czy żyrafy. I tak wszyscy będziemy leżeć w takich samych dębowych trumnach dwa metry pod ziemią.

Gość Hulio
a najbardziej to chciałbym szczupłą zgrabną pięną i wysoką zarazem! ale to tylko marzenia z moim wstretnym wyglądem...:(

Do Anyone A od kiedy to modelki sa piekne Wiekszość z nich to chude brzydule ktore co najwyżej podobaja się kreatorom pedałom. A Julia Roberts mi się nie podoba. Zdecydowanie wolałbym Katarzynę Cichopek.

pewnie to na szczescie twoj problem. Nawet jak nie bedziesz miała to i tak ci zwiotczeje, poza tym te z wielkmi wymionami mają wiekszą szanse na raka bo skoro mają takie duże to znaczy że są \"rozbuchane\" hormonalnie. To estrogen szaleje w organiźmie a te co mają estrogenu za dużo (który jest rakotwórczy) mają wieksze prawdopodobieństwo zachorowania. Pozdrawiam!!!!!! Jestes tak głupi aż mi mózg staje ... ja znam osobiście panią która ma piersi jak pryszcze i miała raka .. jedną pierś jej wycięli. Więc mi tu nie wciskaj kitu. Rozdmuchana hormonalenie panna toby miała brodę albo wąsy. Jestes jakiś niedokształcony ... musi po zawodówce ... ajj szkoda słów. Tobie kiedyś też coś zwiśnie od ziemi nie myśl że Ty zawsze będziesz boski o ile wogóle kiedykolwiek byłes :D Pozdrawiam z całego serca :D

do Daniel wawa. ... no jak już wspominałam są różne gusta. Dla mnie np Kasia Cichopek wygląda jakby była spuchnięta.

Gość cienias daniel wrócił
a kogo obchodzi kto ci sie podoba?????????są gusta i gusciki i ty jestes reprezentantem tych drugich! Nie wiesz co atrakcyjnie wiec podobają ci sie niewyrosniete kurduple z wymionami jak u krowy i wiejską buźką o małych "świńskich "oczkach i wąskich ustach. Nie dla ciebie praedziwe piekności niemęska ciotko!

Gość podobaja ci sie takie
pasztety jakim ty sam jestes i na które ewentualnie mozesz sobie pozwolić. PS? Zrobiłeś już sobie makijaż Daniel?

stary ty chyba jesteś fetyszem Wychwalanie pod niebiosa wysokich kobiet i gardzenie niskimi jest chyba twoją życiową rolą. Tak się składa że Cichopek została oboj joannay Broszik wybrana najładniejsza Polką. ty nalezysz do basolutnej mniejszości ktora podnieca sie wysokimi. Jak widac na szczęście większość jest normalna

Gość Kasia cichopek
to zwykły grby prosiak o buzi ze wsi rodem. Prawdziwy atrakcyjny facec nigdy by na nią uwagi nie zwrócił tylko wybrałby piekną i wysoką zarazem. a takim paskudztwom podobają się takie małe niewyrosłe bo są w jednej grupię i wiedzą ze nie mogę mierzyć wyżej. Kundel do kundla ciągnie. fuuuuu, już na samo nazwisko cichope robi mi się niedobrze

Gość Joanna brodzik ładna
dobre!! Kolejny niski pasztet podobny do Alfa!! Jak zostały to pewnie dlatego że głosowali na nie takie bezguścia jak ty. A przecież od dawna wiadomo że plebs przeważa.

Ja Pire...lę Nie którzy naprawde maja jakies problemy psychiczne na punkcie wzrostu. idź sobie koleś zwal konia przed zdjęciem jakiejś modelki

Gość małe jest wstretne

No cóż danielu wawa nie wyzywaj że ktośkto woli wysokie dziewczyny jest nenormalny, bo nienormalni ludzie to np. jedzą własną kupęna śniadanie. Coż viva okrzykneła Pawła Małaszyńskiego za najprzystojniejszego polaka a mi sięon wogóle nie pododba. A Cichopek została laskąroku bo gra w M jak Miłość a ludzie innych seriali i filmów nie oglądają więc za dużego wyboru nie mieli :D

Gość Tylko koniecznie musi mieć
2 metry bo poniżej to nie kobieta :)

Bez przerwy wyzywanko ... czy nie możecie dopuścić do siebie myśli ze kazdy myśli inaczej i to jest jego święte i nienaruszalne prawo ??

Do Anyone To nie tak że jak ktos lubi wysokie to jest nienormalny, ale jak ktos zachowuje się tak jak ten jełop to już dla mnie nadaje się do leczenia Sa kobiety wysokie i atrakcyjnę sa równiez kobiety niskie i równie atrakcyjne.

Gość saturday__
jezu kolejny facet na kobiecym topiku i forum.dobrze że takich ciotek jak ty jest mało, bo kto by pobudował autostrady, wybudował osiedla, wymyslił systemy komputerowe gdyby wszsycy faceci zamiast zająć się męskimi rzeczami gadali o głupotach na Cafe. Zal mi cie, zawsze gardziłam takimi .....nawet tego "facecikiem" nazwać nie można. To było do daniel wawa....niemeskiego stwora:-D

Zgadzam się z Tobą Danielu że sa i małe i wysokie dziewczyny atrakcyjne pare postów temu to napisałam.

Gość Daniel idz do piaskownicy
tam jest duzo dzieci pedofilu!

Gość Corner
a ja powiem tak jak ustawi sie ładna niska zgrabna obok wysokiej lładnej zgrabnej to zawsze wygra ta druga.

Chuj mnie obchodzi co omnie myślisz idoto Jestes zwykłą wszą podszywającą się pos kazdego byleby tylko dopiec niskim osobom. I będe robił co mi się podoba bo nie po to skonczyłem studia zeby wykonywać męskie zawody takie jak budowanie dróg. Sam lepiej idź coś zrób a nie mi trujesz dupę

Gość puyamszika
do ten gosciu jest beznadziejny akurat Sharon Stone ma przecietny wzrost bo 170 wiec jest sredniego wzrostu ma tyle co ja!! Mimo to jest piekna kobieta i ma piekna figure!!

Gość monicca
monika belluci też

Gość puyamszika
hhehehehehehehehhehehehehehehehhehehehehehe hehehe

Gość maskara
Szkoda mi jej

Gość Do wielbiciela wysokich kobiet
Rozumiem że twoja matka ma 180cm Nie wyobrażam sobie żeby tój tata mógł cię spółodzić z jakimś niskim paszkwilem. to byłaby profanacja