Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniczka_____-

fajnie dzis wygladam i ide zaraz na miasto poswirowac-

Polecane posty

Gość ale żałosne
to jest prowokacja. Chyba że debilizm sięgnął zenitu, to wpisz się do księgi guinessa :)

Gość moniczka____-
dokladnie,to mial byc wesoly post tez na poprawe humoru dla innych a nie na atak agresji! a mialo byc tak pieknie-slodki jestes misiaczku:-) oj ,oj gdybys byl starszy :-)

to fajnie ze dziewczyna ma dobry humor i chce sie nim podzielic z nami :) w koncu lato, wakacje .... :) osoby ktore tak na Ciebie jadą tylko Ci zazdroszczą ...

Gość moniczka____-
ale zalosne--- prowokowac to mozna starych dziadkow miniowka a nie tu ...ale skoro taj myslisz to twoja sprawa :-)

Gość aaac
ja tez uwielbiam blondynków z niebieskimi oczkami :D mniaami :) ale mam ochotę na podryw jakiegoś przystojniaczka. a tymi ludźmi się nie przejmuj bo przez nich przechodzi tylko zawiść i zazdrość. dziewczyny tu nie umieją się cieszyć z kolejnego dnia i z własnego wyglądu. póki jestesmy młode i atrakcyjne to czemu mamy nie szaleć :)) buziaki!!!!!!::*:*:*:*:*:*:*:*:*:* p.s zaraziłam się chyba tym entuzjajem teraz od Ciebie :D:D

Gość ale żałosne
tak, bardzo zadzroszczę, zaraz kupię coś rózowego, spalę włosy na blind, założę tisy, to przecież szczyt marzeń :D Coś pominęłam ? :D

Gość moniczka____-
lalka nie barbie----- dzia ! :-) pewnie tez fajna laseczka z ciebie i rozumiesz jak to jest :) tylke te zazdrosnice sie tu negatywnie wypowiadaja ;) same padaja ofiara swojej wyimaginowanej prowokacji, szkoda,ze tego nie dostrzegaja ;)

Gość ale żałosne
i piszesz pod dwma nickami - fajnie tak ze sobą pogadać ? :) dowartościuj sie tutaj, skoro w życiu nie wychodzi :) P.s. jak jtoś jest zadowolony i szczęśliwy, nie pierdzi w stołek pisząc głupie tematy na kafe :)

Gość oj i właśnie
pokazałaś że to prowokacja :) Pewnie nawet nie wiesz kiedy :) jesteś jakimś pasztecikiem któremu zostało pukanie w klawiaturę i zakładanie debilnych tematów - wyzyj sie więc :)

Gość aaac
ale żałosne ==> to od razu każda wesoła, zadowolona z siebie dziewczyna musi być tapeciarą i tipsiarą?? jejuuuuu ten świat jest okropny. Ludzi opanujcie się! dzielicie ludzi na dwie grupy : farbowane blondi, z tipsami, ubrane na różowo oraz ludzi normalnych - zakompleksionych, zamkniętych w sobie, siedzących w domu i krytykujących innych... hahhaha

Gość moniczka____-
mylisz sie,tipsow nie nosze a blond mi sie podoba wiec niby czemu mam farbowac wlosy na braz skoro to by mnie tylko postarzalo??? ja nie z tcyh co da,juz predzej mandaryna bez tipsow:) fajnie,ze komus opoprawialm humor! chociaz fajni ludzie zrozumieli moje intencje!! :-) buzka dla was :) i explosion kalwi & remi! :-))

Gość wygrałaś
konkurs na najdebilniejszy topik :)

hmm rozumiem jak to jest :) lubie kiedy faceci ogladają sie za mną i wogóle ... :) bardzo to dowartościowuje, oczywiscie jesli chodzi o wygląd :)

Gość aaac
ja jestem z siebie zadowolona ;) często słyszę komplementy. że ładne włosy, usta. włosy - średniej długości, ciemne blond, NATURALNE, często związane w kucyk; paznokcie zwyczajne, równo przycięte, niezadługie, nieobgryzione, naturalne, pomalowane bezbarwnym lakierem; oczy - pomalowane tylko delikatnie rzęsy ale nie zawsze. Ubiór - najnormalniej w świecie: jeansy, adidasy i t-shirt. OJEJ chyba się załamię !! jestem typową tapeciarą w różowej mini aaaaa ratunku!! ;(

Gość moniczka____-
nie pisze pod dwoma nikami,spojrz sobie na czas postow mlotku pneumatyczny! mam tylko jeden komputer w d omu,wiec niby jak mialambym pisac w tym samym czasie? pomysl to nie boli. szkoda ze kazda rozmowa na kafe laczy sie atakami agresji! ludzie wyluzujcie, inaczej bedziecie zgorzkniali jak stare dziadki. a moze jakies starowinki sie tu pochowaly?

Gość aaac
więc radujmy się dzisiaj bo taki fajny dzień :D:D

Gość moniczka____-
lalka nie barbie-no pewnie ze to dowartosciowuje o czym niestety nie moga wiedziec te zgorzkniale fladry co tak tu pluja i sycza ;)

Gość moniczka____-
aac-radujmy sie sluchajac jakies fajnej muzy! pozdro dla wszyskich ladnych polskich dziewczatek:)))

heheh :) zgadzam sie z aaac. Jestem blondynka- rozjasniam bo ładniej mi w blond (słyszalam to wielokrotnie), mam 163, szczupła 45kg, paznokcie nie tipsy ale moje tylko ze długe i zawsze pomalowane :) jestem zadbana bo lubie ładnie wyglądac a to ze faceci sie slinią na widok ładniej dziewczyny to nie moj problem :) ja sie tylko ciesze ze faceci dostrzegaja we mnie to piekno ... :)

Gość blondyna bez tipsów...hehe
Kompleksy mają ... muszą się czepiać innych, żeby sobie humor poprawić:) I te ich komentarze: blond+tipsy+róż- pokazują tylko jak tępawymi są ludźmi:P Od kiedy to inteligencję mierzymy na podstawie koloru włosów czy urody??

Gość moniczka____-
my sie widze rozumiemy :-_))) ja rez o sibie dbam, bo to jest bardzo wazne! i to robi sie dla siebie a nie dla kogos.tym bardziej cieszy komplement,wtedy ma sie jeszcze wiecej pewnosci siebie. kazda kobieta moze wydobyc z siebie piekno,moze te,co tak tu dogryzaja wezma sie za siebie ) ?;)

Gość ahahaha
spotkały się dwa pustaki...

Gość moniczka____-
i przestana dogryzac tym,ktore czuja sie dobrze we wlasnej skorze i maja dobry humor. za duzo zlego sie na swiecie dzieje,zeby sie dolowac,moze wezma sobie niektorzy to do serce i przestana oczerniac ludzi,ktorych nie znaja..

Gość moniczka____-
ahahaha----mowisz o sobie ?

kuzwa jak ja tego nie lubie !! nie zna sie kogos i twierdzi ze jest pustakiem. No sory dziewczyno ale to swiadczy jak Ty masz pusto we łbie by oceniac pochopnie ludzi !!

Gość moniczka____-
jakbys byl(a) taka "pelna" to bys sie tu nie wypowiadal(a) ,ale jestes gorszym pustakiem niz te co u mnie za blokiem leza,bo za wszelka cene probujesz tu cos udowodnic,tymczasem jestes szara masa,ktora niknie w tlumie...stad ta zgorzknialosc! wspolczujemy ;)

Gość moniczka____-
lalka nie barbie---:):):):) dla ciebie;)