Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniczka_____-

fajnie dzis wygladam i ide zaraz na miasto poswirowac-

Polecane posty

mam nadzieję że topic Moniczki sprawi że zamiast nawzajem na siebie najeżdżać zaczniemy starać się aby każda z nas była piekna i atrakcyjna. Zamiast próbować zdołować dziewczyny o poczuciu własnej wartości starajmy się takie poczucie budować u siebie, bo nie oszukujmy się .... wnętrze jest bardzo ważne, ale wygląd też gra ogromną role, zwłaszcza na początku znajomości a potem też i charakter zaczyna grać pierwsze skrzypce, a poczucie że jest się ładną i atrakcyjną bardzo pomaga w kontaktach z ludźmi i pozwala nam na odwazniejsze zachowanie.

Gość pati____gdansk
moze dziewczyny jeszcze tu zajrza,mam nadzieje,bo widze ,ze maja pojecie i stajlowaniu sie:) itd ,moznaby tu powymieniac doswiadczenia i moze poradzic sie na wiele innych tematow. w kazdym badz razie jak tak przeczytalam te 4 strony,mam dobre wrazenie i wyczulam pozytywne wibracje! a o to chodzi,bo tyle shitu dookola,ze moze warto w koncu zaczac naprawde zyc pelnia zycia i dostrzegac jego dobre strony! pozdro i wracajcie kobitki! nie dajcie sie odstarszyc tym burakom co tak tu wczoraj ogniem ziajaly! jogurt-fajnie ze piszesz! jestes nowa oprocz mnie! pa

Gość pati____gdansk
identyfikator-lepiej bym tego nie ujela!!!! ;):)

Bo na tym forum tak jest! Pisza tylko o zdradach, depresjach, nadwadze, niedowadze, pryszczach :O A jak ktos napisze topik to odrazu najezdzanka sie zaczyna. I po co? Ja nie jestem narcyzem, egoista, czy zadumana w sobie. ale lubie siebie! cholera kazdy z nas powinnien to zrobic!

Gość pati____gdansk
laski! czemuw as nie ma?:(:*(:(:(:(

Nie no, dobrze że moniczka czuje sie fajnie, niezle wygląda etc. ale.... JESTEś BABO TęPA JAK MAłO KTO !!! co to w ogóle za \"dzia dzia dzia\", \"pozdroffka\" itp?? Takie lingwistyczne zanieczyszczenia mowy śmierdzą ekskremantacyjnym PROSTACTWEM :P Mature to może szczęśliwym zbiegiem okoliczności zdałaś:P i na tym egzaminie zapewne zakończyłaś kariere naukową, co zresztą widać po skomplikowanym sposobie budowania zdań i wyrafinowanym słownictwie, którego nie powstydziłyby się niunie spod bloków w Nowej Hucie...bleee... no to YOł, moniczka, pozdroffka I DZIA DZIA DZIA:P idz \"świruj\" na miasto :P

Jak słodko :D Moniczko i inne \"niuniusie\" podskoczcie jeszcze uroczo do góry i klaśnijcie łapeczkami nad głową bo takie z was fajne \"wystajlowane\" niunie,a nie jakiś beznadziejny shit jakiego pełno na około!Macie racje,dzięki wam jest tak ślicznie na ulicach,tak trzymajcie :D bo dzięki Wam takie dziewczyny jak ja czują się o wiele lepiej :)

o, aj em !! znowu na wspólnym topicu :D nie ma na nas mocnych...jeszcze tylko isabelle i niunie zwątpią w bystrość własnych rozumków... :P

Gość Isabelle06
Witam!!!Ja oczywiscie ,jak zawsze zgadzam sie z femme i aj em.Co do topicu sadze ze Moniczka i jej kolezanki skorzystaly z propozycji wicepremiera,ministra edukacji Romana Giertycha i dostana swiadectwo maturalne w pozniejszym terminie(buhahaha)-i ta oto wspaniala wiadomosc sprawila ze woda sodowa uderzyla im do glowy a swiat stal sie piekniejszy do tego wpadly w samouwielbienie i dlatego pisza takie bzdury...ah jakze mi bedzie Was zal,gdy amniestia nie dojdzie do skutku. PS mnie tez wczoraj jakis menel powiedzial ze ze mnie fajna dupa jest...mmm jakze mnie to uskrzydlilo i podbudowalo...jeszcze nikt,nigdy mi czegos rownie pieknego i romantycznego nie powiedzial...zaraz sie czlowiekowi lepiej na duszy robi gdy uslyszy takie slowa...< sciana >

Czemu uważacie,że nie można być jednocześnie atrakcyjnym i mieć coś w głowie??Bo zauważyłam,że osoby tu piszące widzą tylko jedną stronę medalu,jak jakas Moniczka,czy inna napisze jaka to jest ładna, fajna i powabna to od razu każdy kto ją zjedzie musi byc pasztetem.A broń Boże,a jakie się wtedy obrończynie takich Moniczek znajduja,które w heroicznej walce ze stereotypami głoszą hasła typu \"Od kiedy to inteligencję mierzymy na podstawie koloru włosów czy urody??\"A do diabła od kiedy urodę mierzymy na podstawie postów jakie piszemy?? Moge sobie pisać i głosić swoje zdanie ile będe chciała,faktem jest,że uważam moniczke i te inne lalki za totalne szczeniary ,ale tylko i wyłącznie na podstawie wypowiedzi,bo do tego mam prawo.

literowke wczoraj tu zrobilam wpadlam sie poprawic, bo wszyscy sa tu[na forum] wrazliwi na tego typu:bledy\" Mialam na mysli oczywiscie , czy *poderwalas*;)

Gość wszystko pięknie ale..
dlaczego tak malo w was tolerancji ? to pytanie do moniczki i s-ka.myslisz ze kazda brzydsza od ciebie ci zazdrosci?ja jestem ladna, ale tylko wtedy jak sie troche umaluje, bo niestety cery nie mam idealnej i co ?powiesz ze jestem zazdrosną brzydulą? wlosow nie mam blond tylko naturalny kolor brąz i nie farbuje? i co?jestem przez to brzydsza od ciebie?nawet jesli wg obecnych kanonow ty bys bardziej spodobala sie komokolwiek, to ja wcale ci nie bede zazdroscic - mowie serio.dlaczego wiec wszystkie inne niz ty dziewczyny oceniasz jedną miarą, ze są to zazdrosne brzydule?czyzbys jednak bala sie czegos?

komukolwiek

hmmm...\"Taka\" to sie boi tylko tego, że jej korale zbledną albo kiecuszka z vero mody popruje :P żyje święcie przekonana o swojej wątpliwej świetności :P Proponuje złożenie wniosku o apoteozę jesli nie brak odwagi :P

Gość pati____gdansk
hey wy brzydaliny zazdrosnice! spdajcie ztego topiku-to topik dla ladnych,seksownych,zgranbych,zadbanych,pewnych siebie kobiet a nie dla 17-latnich zapryszczonych gowniar ,ktore w te wakacje po raz pierwszy uzylo tamponu! zalozcie sobie topik gdzie bedziecie sie wspieraly np w leczeniu tradziku,wymyslaniu nowych diet,zeby zrzucic w koncu te ohydne tluste opony z brzucha itd itd itd a wiec-spadowka! ide na plaze,bo tu i tak zaraz zaatakuja brudasy i pasztety,barbie i moniczka pewnie juz prerza swoje piekne ciala na plazy,wiec moze pozniej sie odezwa! papapapapappapap ;):)

Gość o pustaki znowu się
dowartościowują :)

Gość o pustaki znowu się
prerzą sfoje ciaua na plarzy i som szczenśliwe jak siem drehy śliniom gapionc na skure spalonom na solarióm :D I tak siem dowartościowujom :D A tak w ogóle, to takie laski jak wy nazywane są breloczkami :D się uwiesi taka i wisi, a potem się znudzi, i sobie zmieniasz breloczek :) A z prawdziwymi kobietami to wy macie niewiele wspólnego :)

Gość Isabelle06
dlatego na tym forum jestesmy my czyli isabelle ,femme i aj em- pelnoletnie(juz dawno dla twojej wiadomosci pati) "wiec spadowka"idz i spal sie na modny pomaranczowy kolor a moze wieczorem jakis dres cie zaczepi i uzywajac komplementu w stylu "zajebista niunia z ciebie"okresli cie jako osobe.powodzenia...:/

pati --gdansk przeczytaj swoja wypowiedz....to krzyk rozpaczy:\

Pati...sądzę, że masz w swojej blond główce mylne pojęcie kobiety...otóż mylisz pojęcia plażowiczko;) trzeba umieć odróżnić PRAWZIWą kobietę od jej marnej imitacji , której jesteś reprezentantką...:P dobrą stroną tego, że nie macie móżgów jest to, że jesteście na tyle lekkie, że unosicie się na wodzie bez najmniejszych problemów;) zaoszczedzicie sobie troche kasy nie muszac wydawac na koła ratunkowe ;) kupicie sobie nowe korale :P

popieram femme!!! prawdziwa kobieca kobieta na pewno nie jest taka wulgarna jak ty.piękno kobiety ocenia się rowniez po jej sposobie mowienia:)

Gość Isabelle06
"czlowieka poznasz po jego czynach "a uszczegolniajac" kobiete poznasz po jej slowach"

Pati,Isabelle ma racje,czy dla ciebie szczytem marzeń jest wulgarna zaczepka jakiegoś menela.Mi wstyd jak słyszę od grupki kolesiów określenie \"zajebista niunia\",ale skoro ty w ten sposób musisz się dowartosciowywać,to oznacza,że masz niskie poczucie własnej wartości.Podobnie jest z takim wypisywaniem swoich zalet na forum!Trzeba pozwolic na to,żeby ktoś was komplementował,a nie same się chwalcie.Skoro uważacie,że jesteście takie \"zajebiste\" to weźcie udział w miss poland i wtedy CAŁA Polska zobaczy jakie piekne jestescie.Brakuje wam odwagi??

zwłaszcza, że taki dres na ławce ma bardzo małe wymagania jesli o \"kobiety\" chodzi:P byleby miala ręce nogi, i coś między nimi :P. A pijak zataczający się od krawężnika do krawężnika z butelką\"Uśmiechu traktorzysty\" za 3,50 nie bylby w stanie odróżnić laski od prosiaka paradującego w sukience :P

Gość Seszele
heh. jak człowiek ma doła menel dodołuje, ale jak dzień słoneczny nawet menel lepiej wygląda i komplement też cieszy