Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniczka_____-

fajnie dzis wygladam i ide zaraz na miasto poswirowac-

Polecane posty

Gość a mialo byc tak pieknie...
DZIA DZIA a po co ty wogle sie wypowiadasz co?:| zreszt atwoja wypowiedz jest tak chaotyczna ze i tak nitk nic nie zrozumie

Gość dzia dzia dzia
wypowiadam sie zebys sie pytala:P cos nie pasuje to nie odpowiadaj:P a chaotyczna sama jestes:D tylko szybko korale i na miasto :D:D:D:D:D:D

no rzeczywiscie znalazłas sobie temat do smiechu ... ja Ci przeszkadzają dziewczyny szalejące w wakacje na miescie to nie wchodz tutaj ... proste ??

Gość moniczka____-
ops:-)) pozdroffla dla wszyskich zyczliwych a tym co jeszcze do teraz bawia sie w zgryzliwych tetrykow mowimy dobranoc 🌼 lalka ni barbie-pozdro! slodkich snow ! i dla ciebie tez "a mialo byc tak pieknie" ❤️

Gość dzia dzia dzia
szalejace w wakacje na miescie:D to chyba glebokie liceum reprezentujecie:)dla mnie to zadne szalenstwo tylko zenada proste i sie lekko nasmiewam nie moge??:) dlaczego wy sie smiac mozecie a ja nie??:D

Gość moniczka____-
dzia dzia dzia--dzieki ze docenilas moje poczucie humoru i entuzjazm,dobre i to! ;-) papatki:-)

Gość dzia dzia dzia
o moniczka...nie rob mi tego:( nie mow mi dobranoc :( biedny zgryzliwy tetryk nie moze sie smiac:( buuuuuu

Gość moniczka____-
liceum to ja mam juz dawno za soba slonce! :) matura 2003 :-))) i to zdana:) a ty pewnie z tych,co fuksem dzieki amnesti zdala co????:-)) slodkich snow dla wszystkich i dobrego humoru na jutro!!!! :-) wiecej luzu i optymizmu:) pa!! 🌼

Gość moniczka____-
lalka nie podawaj tu maila bo ci wirusa wysla!! moja kumpela tak sie urzadzila! bedziemy tu pisaly czy sie komus podoba czy nie:-))) 3m sie laseczka i daj jutro znac! zmykam dzis szybciej do wyrka,bo jutro musze o 6.30 wstac,mam cos do zalatwienia~:-)) buzka i mam nadzieje,ze bedziemy sobie jeszcze tu pisac,o wszystkim i o niczym:-)) papatki! l love generation :-)

Gość poferwalas
ja poferwalam fajnego z porsche !!

Gość lilijina
moniczko pogadajmy jak będziesz mogła

Gość dzia dzia dzia
ojej ale mi przywalilas...:(amnestia prosze prosze....jejku jakie trudne slowo nonono:D z matura tez mi w piety poszlo:P hmm chociaz w piety :D bo tobie to raczej slady po maturze sie ulotnily -2003 toz to kawal czasu:))) :D mimo wszystko pozdrawiam dzia dzia dzia🌼

Gość dzia dzia dzia
a ja ututkalam zawoduwke i jestem piekarzem i pieke bulki.... i dlatego jestem taka zgryzliwa.....

Gość dzia dzia dzia
i sie lubie tu podszywac.robie to zawsze,wybaczcie ale to choroba:(

Gość dzia dzia dzia
oooo biedne panie w koralach sie zdenerwowaly bo nie bylo super blondyna z niebieskimi oczkami na miescie???:) ojejjjjjj i podszyw na calego:d hahahahahaha samotne piknisie szlaejace w wakacje:) powodzenia :D

Gość dzia dzia dzia
ok skonczylam.ide juz spac bo jutro znow mi pryszcze wyskocza. dziekuje za uwage.

Gość dzia dzia dzia
:D mie pryszcze tobie korale:D

Gość uupupu

Gość dzia dzia dzia
a spadaj juz ty losiu,nie podtrzymuj na sile tematu. lalka nie barbie i moniczka juz pewnie szaleja na miescia i dobrze sie bawia,wiec da sse spokoj i wyluzuj

Gość dzia dzia dzia
kazdy wyklul sie z jaja ty kurwiszonie szpetny

Gość tak sobie siedze
i czekam az sie pojawi moniczka nasza :) dobra lektura jak gadaja sobie babki ładne a pasztety zazdrosne szczekają mordami i sie wtrącaja buhahahahaha :):):)

Gość pati____gdansk
hi laseczki! moge sie przylaczyc? wypowiadamy wojne zazdrosnym brzydalinom?

Tak ... jak ktoś użala się nad sobą to wszyscy mówią mu : Oh jesteś ładna nie martw sięjesteś zgrabna nie narzekaj. A jak ktoś pisze że jest ładny i fajny i ładnie ubrany to zaczyna się najazd .... prawda to że jeszcze sie taki nie narodził co by każdemu dogodził. A najwazniejsze jest to że każda kobietka która troszke zadba o siebie i kupi parę kolorowych ładnych ciuszków może tak jak Moniczka ładnie wyglądać i świrować na mieście .. wystarczy tochę odwagi w kreowaniu siebie. Pozdrawiam :D

Gość pati____gdansk
o jak milo,zaczelam 5 strone! gdzie sie pochowalyscie te sliczne i zadbane, dzieki ktorym nasze ulice sa takie kolorowe? a gdzie wy zazdrosne internetowe pasztety?? no,czekam na odwet ;

Gość pati____gdansk
ja tez tak sadze,ze laska probowala fajny topic wprowadzic. bo jak sie czyta kafe to tylko -pryszcze-nadwaga samobojstwa bezrobocie zdrady porody i tego typu szambo,ze sie dosc ma! ludzie ! przestancie sie dolowac,jestesmy mlodzi,jest lato,piszmy o czyms fajnym a nie ciagle DOL,DOL,DOL! DO zerzygania! i przestancie najezdzac na ludzi ktorzy sie akceptuja! oni akceptuja tez innych a wa zazdrosnice? ale taka to juz mentalnosc chyba! wracajcie moniczko,lalko nie barbie i inne pokrewne mi dusze! pozdroffka z pomorza!