Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniczka_____-

fajnie dzis wygladam i ide zaraz na miasto poswirowac-

Polecane posty

to te przeciwniczki jak zwykle,one siedza 24 godz na dobe na forum.wiec nic dziwnego ze sa takie zgorzkniale/😭

Gość czym ty sie chwalisz
wybacz "intelektualistko" ale znam neimiecki bardzo dobrze:D nie tylko ten jezyk zreszta pacanku:D od 2 lat mieszkasz a zachowujesz sie jakbys conajmniej zawojowala cala europa..nie mam zamiaru na ciebie wrzucac ani sie klocic bo szkoda mojego czasu ale zgadzam sie z opiniami tych dla ktorych nie grzeszych intelektem nie zycze sobie wiecej odpowiedzi z twojej strony rowniez wiecej nie zamierzam odpisywac:) mam ciekawsze zajecia:DDDDD w przeciwienstwie do ciebie ma mnie kto przytulac:)

naprawdę ... poprostu nie da się ... no nie da się w internecie wymienic poglądów w jakiś normalny sposób ... ..... zaraz chamówy albo podszywy .. masakra :(

jasne,chyba jakis dres,dlatego jestes taka zgorzkniala ;) spadaj juz wredoto. anyone-te downy i tak sie nie odczepia,nie ma je kto przytulic i jedyna rozrywka jaka im zostala to szczucie na kafe . jak jestes taka madra to dawaj,zobaczymy twoj zalosny niemiecki!;) pokaz na co cie stac ,tylko odloz ten slownik!!! hahahah ;)

az mnie krew zalewa ze wsrod tylu zdolnych polskich studentow,trafiaja sie takie...ah szkoda mi slow na takie osoby jak ty...\"moniczko\",zal sciska i rozpacz bierze...wszystko...

no widzisz jaki pech :-) idz juz na swoj topik o nadmiernym oczyszczaniu i wyciskaniu cery,no juz,wez swoje dupsko w troki i uciekaj :-)) :P

sorry ale na serio jestes niekumata blondynka:/// i czego ty oczekujesz jak sam sie tak wypowiadasz??nic ci zlego nie powiedzialam!!! to ty atakujesz nawet ciebie nie sprowokowalam...i widac kto jest zgorzknialy....szkoda mi ciebie ....sama reprezentujesz swoj poziom....ja tobie nie musze udowadniac niczego nie mam powodow bo jestem dowartosciowana !!!!!!

jak mozna \"wyciskac cere\" wracaj kobieto do lasu i nie kompromituj sie juz wiecej.Pozdrawiam wszystkich normalnych...

ai jeszcze jedno jak juz tak ze mna rozmawiasz...>>spadaj to powinna powiedziec matka do ojca jak w niej konczyl:/i chyba zaluje ze tego nie powiedziala

czym ty sie chwalisz-- a kim ty jestes??? wlasnie widac jaka jestes zalosnie dowartosciowana,ze sie tak tu slodko pultasz ;););) :p

no szkoda slow na ciebie.....pultasz" z jakiej wsi jestes?? end of topic bo na serio udusze sie ze smiechu i moi pracownicy pomysla ze cos sie stalo:) NORMALNE kobietki zostawcie szczeniare i chodzmy na inny topic:)

fajne masz grypsydresy ze wsi cie tego nauczyly buraku cukrowy;) isabelle- a raczej izucha tlusta klucha idz juz poprzytulaj sie ze swoim zjaranym dresikiem pod blokiem,no juz zmykaj bo ladne i powanbe chca sobie podyskutowac.dla ciebie-WSTEP WZBRONIONY ;) ps.wiedzialam ze sie wkurzysz,predzej czy pozniej ;) :p

twoi pracownicy dobre sobie! pracujesz na stacji paliw i masz za duzo czasu? czy twoja praca to wkurzanie innych na kafe? to tez ci sie nie udaje,wiec uwazaj zeby szef drugiej trujdupy sobie nie znalazl ;););)

az tu slychac jak glosno myslisz nad kolejnym odwetowym,tanim textem :) ale mam ubaw:-)) idz do swoich pracownikow hhhahaha;)

wkurzajaca to ty jestes:D a takie pizdy jak ty bija sie u mnie o posade ciekawe kiedy sie do mnie zglosisz??:DD napewno poznam cie po koralach i pseudoniemieckim akcencie buahahahaha :D biedna mala blond dresiara myslala ze znajdzie sobie koilko wzajemnej adoracji na forum a tu ..hmmmm.....:) dobra ja wychodze z biura na obiadek do dobrej restauracji:D a ty?? pewnie mcdonalds??:)tylko potem nie narzekaj ze masz gruba dupe i cie myla z niemka...:**

Och, moniczko, moniczko... ja z toba bardzo chetnie po niemiecku porozmawiam :D masz do wyboru jeszcze francuski, angielski i ewentualnie łacine ( chooociaz watpie, ze znasz ;) ). Na możdzek wielkosci orzecha laskowego padło ci niemieckie sloneczko i najwyrazniej zapomnialas jak sie mowi i pisze po polsku :P Musialas miec ssstraszne problemy z nauka w naszym rodzimym kraju wiec mamusia i taus upchneli cie na zagraniczna uczelnie o niziutkim poziomie ( nie zaprzeczaj, wiem swoje...jestes za tepa na jakas renomowana uczelnie), bo tutaj nie mialas szans dostac sie nawet na zaoczne ( proponuje napisac podanie do Giertycha->moze zaczna przyjmowac na uczelnie ludzi z zanikiem prawej półkuli mózgowej...). Jestesmy z Isabelle młodsze od ciebie o 2 lata, a mam wrazenie, ze intelektualnie przewyzszamy cie o conajmniej 20... i nie wyzywaj ludzi od pawianów, bo sama z drzewa jeszcze nie zeszłaś i długo nie zejdziesz. Nawet najlepsze korale i najbardziej błyszczaca torebka ci w tym nie pomoga. spróbuj sie wysilic na inteligentna polenike, bo jedyne na co cie stac to wulgarne i malo bystre przezwiska... slemy ci z Isabelle pozdrowienia z Uniwersytetu Jagiellonskiego ( o wydział nie pytaj, bo cie przytłoczy i sie załamiesz...a juz napewno język sobie połamiesz, bo nazwa dosc długa i trudna:P )

wcale mnie te twoje marne wywody nie ruszaja a raczej smiesza,bo nie znam nikogo kto jest tak glupi jak ty, wiec tutaj tylko moge posmiac sie z ludzkiej glupoty...BRAWO jestes w tym mistrzem!!!! PS \"czym ty sie chwalisz\"moze zalozymy jakis topic i pogadamy na bardziej inteligetne tematy ,bo tutaj strasznie sie meczymy...

femme nareszcie isabelle🌼 lubie was mlodziutkie a madre fajne i atrakcyjne kobitki:*

no comment, ja mam pyszne golabki w domu :) tego tez zadroscisz wybryku natury? co ty masz za prace 17 letnia tandeto? chyba ulotki roznosisz a ty marzysz sobie ze jestes kims kim nie jestes.przykre ale lacze sie z toba w bolu :) idz do dobrej restauracji :) moze jak wrzucisz w siebie jakies tluste zarcie,twoj umyls pojasnieje(ale czy to mozliwe) i spojrzysz w lustro,po czym stwiedzisz-ale idiotka ze mnie! powodzenia!

och jak milo 17 lat:)) tandena wredna zazdrosnico:) mam swoja firme niestety:))) skonczylam studia i studiuje kolejny kierunek:) zreszta...naprawde nie musze ci sie chwalic :) a ztym lustrem to uwazaj bo mnie ono lubi a tobie niedlugo peknie pasztecie:)

Witaj femme dobrze ze jestes ,bo juz nie mialysmy sily dluzej walczyc z tymi idiotkami...jestem zdania ze glupote trzeba w zarodku tlumic ,bo potem sie niebezpiecznie rozprzestrzenia

czemu femma,isabelle i czym sie chwalisz to jedna i ta sama osoba> czyzby zaburzenia emocjonalne? dziecko,to fajnie ze studiujesz w polsce,zal mi cie tylko,bo jak skonczysz studia to powiekszysz liczbe polakow na wyspach,ale co tam! moze ci sie przydadza te studia do rozpakowywania jogurtow w markecue hahhahaah :-) w najgorszym wypadku mozesz przyjechac do cudownego dusseldorfu i pucowac mi mieszkanko, daj cynk ok?:) nie pozwole ci umrzec z glodu!;) nawet korale ci kupie,bo juz tak dawno o nich marzylas;) tylko badz grzeczna i nie skacz ta, bo od tego denerwowania sie znow ci pryszcze wyskocza;) papa dziewuszki! :-)

hahahahahahahahahaha boze jaka ty komiczna jestes:D pewnie dlatego nie masz faceta??:D

femme isabelle ja tam sie ciesze ze nas za jedna osobe wzieli:) ale widze ze moniczka juz ma spocone lapki od wrzucania na nas??:)zauwazylyscie ze najpierw to ona sie burzyla ze niby na nia ludzie wrzucaja przyczym ani razu!!!nie powiedzialam o niej zlego slowa!!!!sama zaczela jak dziecko....

mialas isc do dobrej restauracji,czyzby twoj alfons przynios ci jednak zestaw z kebabem?:-) nie zasluzylaa dzisiaj ale jutro pewnie cie zabierze,jak wiecej klientow obrobisz!! machs gut und bleib locker du fette schlampe ;)

mmmm...to jest własnie to czego potrzebuje :D durna blondyneczka z konfliktem osobowosciowym, mania wyolbrzymiania, przerosnietym ego i wieloma zaburzeniami wystepujacymi w jej malym mózgu :D Isabelle, praktyke bedziemy miec juz prawie za sobą :D to jak rozprawa sądowa, w której miażdzymy pseudointelektualistkę z malenkiej miesciny w niemczech :D oooo taaak...:D to jak z tymi językami? ;) masz ochote na łacinę?ang? franc? niem.? :P a może polski? znam tyle fajnych i specjalistycznych słów, że będziesz siedziec ze slownikiem języka polskiego przez dwa dni zanim zorientujesz sie , że cie obraziłam :P Pozdr. dla \"czym ty sie chwalisz\" :)