Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość specjalisci od kuracji Huldy C

Kuracja oczyszczenia wątroby metodą Huldy Clark

Polecane posty

Dee Jay wieksze bole wterdy mialem, nie tyle w trakcie co po zabiegach. I dosc dlugo sie utrzymywaly. Ostatnio bralem takie tabsy chinskie, ktore mi.in. zawieraja sproszkowane poroze ichnego jelenia i wprawdzie dosc sporo pomogly, jednak nie do konca. Teraz - od ponad 1 m-ca biore ProlisynC dr Ratha i od tygodznia Glukozamine z Chondrotonina. To na poczatkujace zylaki. I na koloano moze tez pomoze. Zabaczymy. A wracajac do mms, to tez juz w kwietniu mialem zaczac, ale kolano naprawilem i mmsowanie musi poczekac. ps. A dzisaj zapisalem sie kriokomore. 10 zabiegow. Zaczynam dopiero od 10 Pazdziernika, a juz mam dreszcze :)

Gość DeeJay
Pływak Może kolagen Olimpu spróbuj. Czytałem, że też pomaga. Tyle, że trzeba brać 2-6 mies. Oj stary to przygotuj sie na ostrą jazde z tym MMS. Dużo wolnego czasu musisz miec dla siebie. Myślę, że po 10-15 oczyszczeniach wątroby może lepiej organizam to tolerować, ale trudno powiedzieć. Kriokomorka super! Tak samo jak hiperbaryczna na regenerację.

dzięki chłopaki za info, więc to tylko ja mam ten problem już sie skontaktowałam z chomikiem w tej sprawie zobacze co poradza.. plywak ja ta ksiazke gdzies mam to się do tego dokopie.. rak nie jest choroba - mnie zainteresowała i ta książka co ćwiczenia na wzrok opisuje nie dla mnie... ale mam tu pare okularnic niech się edukują :) i pewnie wiele innych ciekawych ma sporo...

Starakość Nie będę ci oczywiście udzielał lekcji nt. genezy i konceptualizacji teorii cech wrodzonych i nabytych (w tym również zdrowotnych) oraz sprowadzał dyskusji do poziomu (cyt. z ciebie ha ha ha ha), ale jak czytam jakich argumentów używasz, to widzę, że sprowadzasz dyskurs do poziomu rozmowy o matematyce ograniczając ją do prostych równań arytmetycznych.

Osoba pod nickiem starakosc to wogole jakas bezsensowna prowokatorka i wszczynacz klotni - oby takich osob jak najmniej na tym forum a przynajmniej w tym dziale...

tomi, ślicznie dziękuję za upomnienie i uświadomienie mi gdzie są moje argumenty. Moje "ha ha ha" dotyczyło tego, że robisz za adwokata. Po co? Jak będę chciała zapytać maklera o temat, na który ma dużą wiedzę, to po prostu zapytam. Jeśli ktoś nie pytany udziela super rad wywyższającym tonem nie znoszącym sprzeciwu ,w tym przypadku odnośnie czyszczenia wątroby, a sam się oczyszcza dokładnie tak samo jak ja, to przepraszam bardzo, ale coś jest chyba nie tak. Koniec tematu. DeeJay właśnie, że jest dobrze leczona. Wiesz co? Papaja dała mi super linka na kurację marchewkową. Jak chcesz to szukaj parę stron do tyłu. Zauważ iż autor artykułu, w znaczący sposób poprawił swój stan zdrowia, zredukował dawkę leków, ale całkowicie leków odstawić nie może, bo jest to schorzenie nawracające. Papaja jak super, że to nie jest wzjg. Ale ci pewnie ulżyło. Chyba Górnicka ma jakiś ziołowy przepis dokładnie na to co ty masz. Jak chcesz to ci przepiszę. Mona , proszę bardzo.:)

Chłopaki, wasze wypowiedzi świadczą o was. Jesteście mięczakami po prostu. Rozumiem o co Starejkości chodziło: o ton Maklera, pogardliwe wypowiedzi, mądrzenie sie w tematach, o których nie może wiedzieć wszystkiego, jego pouczania i krytykowanie innych. Ja bym do tego dodała: udawanie wszystkowiedzącego i bezgranicznie samochwalący się. A przecież tak naprawdę nikt z nas nic nie wie. Wszyscy próbujemy, eksperymentujemy i staramy się wymieniać doświadczeniami. Wtedy, kiedy je mamy i chcemy, by ktoś z nich zkorzystał. Mnie przeczytanie 1000 książek nie przekonuje. A relacje ludzi, którzy poradzili sobie z nawet błahym problemem, tak. A ci ludzie z pewnością nie narzucają swojej mądrości i zdania innym na siłę, nie puszą się i nie krytykują. Dlatego wstawiłam się za Starąkością. Myślę, że mimo wszystko inne osoby też Makler musiał drażnić. Niestety, większość na tym forum to słabi, bezpłciowi chłopcy, którzy plotą te swoje opowieści i bzdury w obronie i do Maklera. Tak naprawdę, to nie mam już więcej zamiaru czytać tego forum, bo piszą tu głównie ludzie, których ja raczej unikam.

Dzięki ci Mona :) Napisz mi na tą skrzynkę co tutaj podałam, to się z tobą potem podzielę wrażeniami z czwartego oczyszczania w ten weekend. Jeśli chcesz oczywiście. Tutaj nie mam zamiaru się dzielić, bo jeśli okaże się, że kamole są kolosalne, to co poniektórzy mnie zniszczą, bo jak śmiałam tak zasyfić swój organizm. :) Dokładnie, chodzi o wymianę doświadczeń, bo nawet najlepsza kuracja nie każdemu może podejść, czy też nie każdy reaguje "książkowo".

Gość DeeJay
Starakość Leczenie lekami, które nie powodują wyleczenia to nie jest leczenie prawidłowe.... Poza tym leki mają skutki uboczne.

Gość janoity42
Ludziska!!!Nie psujcie tego forum!!! Przeczytałem całe od pierwszej strony i nigdy tu nie było takich sporów.Zbyt cenne informacje i doświadczenia tu są zawarte,żeby to teraz tak opluwać.Może kiedyś wasze dzieci będą z tych rad chciały albo musiały korzystać.Opanujcie się,zróbcie to dla tych,którzy od 2006 wnosili tu swoje doświadczenie.Załóżcie nowy temat na pyskówki,bardzo prosty sposób to się tu robi.Pokażcie kulturę i takt dorośli ludzie! Pozdrawiam i liczę na was i nie uciekajcie stąd!

Janoity 42 to normalka jak się ma zanieczyszczoną wątrobę to się jest kąśliwym ale po czyszczonku wątróbka wróci do normy i humor też i będzie miło i przyjemnie :D:D:D Wyluzujcie życie jest piękne :D

Może i Maklerek się troszku wymądrza, ale jakże dopinguje nas do dbania o zdrowie. Lubię go, jest uczynny, każdemu pomoże. Nie kłóćmy się, plissss.

Dzień dobry Czuję się winna tych wszystkich kłótni:( Jakby córka nie wzięła mi tej nieszczęsnej no-spy,to na zapytanie Starejkości odpowiedziałabym inaczej i nie byłoby tematu. Nie chcę już do tego wracać,ale fakt,do tej pory było to przyjazne forum,a teraz strach o coś spytać,czy odpowiedzieć. Niepotrzebne takie pyskówki... Starakość Tutaj opisz jak Ci poszło oczyszczanie wątroby. Pozdrawiam wszystkich i miłego dnia 🌼

Starakość' piszmy tutaj myślę (mam nadzieję), że ta dyskusja (wraz z docinkami itd.) jest już zakończona pozdrawiam

Czy ktos z osob ktore juz kilkukrotnie oczyszczaly watrobe oczyszaly sobie nerki?wlasnie zaczynam kuracje z korzenia pietruszki po 50-60ml dziennie i za 2tygodnie znowu startuje z kolejnym oczyszczeniem watroby. Zastanawiam sie tylko jak poznac ze wszystko z nerkami jest jak najbardziej ok (wczesniej tzn nawet teraz mam lekkie cienie pod oczami mimo ze codziennie dobrze sie wysypiam,dieta ok,spozywam ok.2.5-3l plynow dziennie).

Przemek, cienie po oczami to tez efekt zanieczyszczonej watroby. Pytanie kiedy to zauwazyles i czy oczyszczajac watrobe widzisz jakis progers.

Matyldo nie czuj się winna. To nie twoja wina, że niektórzy nie wiedzą, iż no-spa była stosowana kiedyś właściwie tylko przez kobiety, w dodatku jeszcze była sprzedawana na receptę. Nie twoja również wina, że niektórzy jak sami się przyznają czytają pobieżnie czyjeś posty i bez zastanowienia odpisują, żeby tylko odpisać i wychodzą różne dziwne zarzuty. Nie twoja również wina, że tutaj tak samo jak na innych forach czy portalach istnieje TWA. Koniec tematu. :) No dobra dziewczyny. :) Dzisiaj kolejny dzień diety. Powinnam dać radę, zwłaszcza, że na noc do pracy, a w pracy na nocnej zmianie to zazwyczaj wystarcza mi jakieś jabłko i kawałek sałaty z pomidorem. Przemuś pozwól, że prowokatorka ci odpowie. Na wiosnę zrobiłam sobie kurację oczyszczającą z cytryn. Tak, cienie pod oczami mogą sygnalizować jakąś niedomogę nerek. Ale jeśli masz mniejsze niż wcześniej to chyba jest lepiej. Może odpowiedź trochę bezsensowna, ale pytałeś kto czyścił nery. Czyste nerki, a co za tym idzie lepsza ich wydolność i konieczność odstawienia leków o których pisze dr.Clark przy zabiegu oczyszczania wątroby ma związek głównie z solą gorzką. Wystarczy poczytać ulotkę. :p

TWA - Towarzystwo Wzajemnej Asekuracji. Cóż, jesteśmy gatunkiem stadnym. Wszędzie będziemy tworzyć grupy. Dobrze że wróciłaś do naszej piaskownicy :classic_cool:

popieram janoity42 - nie róbmy z tego forum pyskówki :D jak dla mnie makler001 jest super gościu i mnie szalenie motywuje do oczyszczania i zdrowego trybu życia i ćwiczeń i w ogóle. Mam nadzieje ze to przeczytasz maklerze i nie opuścisz nas :) a faceci na tym forum to na pewno nie są "słabi, bezpłciowi chłopcy" - o nie! :) Jesteście super - WSZYSCY - i chłopaki i dziewczyny i niech tak pozostanie. PEACE :) Wracając do tematu - tez mam cienie pod oczami :( trzeba będzie coś z tym zrobić ;)

papaja Jeśli Cię interesuje co ma do powiedzenia Edgar na temat diety w chorobach (z książki "Zdrowa dieta E.C.") daj znać. Jest coś w roździale "Zapalenie jelita grubego".

Kosc,plywak: Cienie mam juz od paru dobrych lat(2-3) tylko nie byly one tak dobitne jak teraz,stosuje kremy na zmarszczki w okolicach oczu ktore sa praktycznie nie zauwazalne dla osob postronnych(efekt "mgielki") no ale wiadomo, to tylko doraznie bo przeciez cos jest nei tak albo z nerkami albo z watroba. Po kolejnym oczyszczaniu watroby moze mikroskopijnie sie polepszylo (chyba za szybko cos stwierdzic,zobaczymy czy po kolejnym cos bedzie bo tym razem duzo kamieni bylo i moze dopiero po 4tym oczyszczaniu cos sie widocznego pojawi tzn zniknie :) ). Pije pietruche-korzen ktorej porobilem zapasy na tydzien wiec zobacyzmy czy to nerki czy moze watrobka...

ps reszty symptomow nidoczynnosci nerek brak tzn mialem jakos do nie dawna 2 malutkie plamki na paznokciach(biale) ale znikly bo od paru miesiecy wcinam glownie owoce i warzywa z domieszkami(malymi ilosciami) miesa/ryby.

Gość DeeJay
No wreście wszystko wraca do normy :) Przemek 27 Jaką wode pijesz? Nie śpieszysz się za bardzo... równo 2 tyg nerki i od razu wątroba... ??? Ja myślę, że cytryny są skuteczniejsze w czyszczeniu nerek. Tylko kurde sok z cytryny uwrażliwia szkliwo zębów. Matylda Wyluzuj ! Wszystko ma jakiś cel. Nauczka dla nas wszystkich:)

sok z cytryny moglbymbym pobierac strzykawka i wkraplac sobie bezposrednio do gardla omijajac przez to szkliwo zebow(zastanawiam sie czy go nie dodac do pietruszki). Tak ok.19-20dni przerwy robie od ost.oczyszczania gdyz wyjezdzam za granice i musze koniecznie zrobic jeszcze 1 oczyszczenie aby zobaczyc ile teraz kamieni cholesterolowych poleci(ciekawosc mnie zrzera :) ).

odnosnie wody to przewaznie bobo fruty bez cukru,woda butelkowana niegazowana oraz niestety woda przegotowana z kranu bez zadnego oczyszczania :( (parze zielona herbate 3-4x dziennie).

Gość DeeJay
Bobo fruty bez cukru ? Nie wiedziałem, że jest cos takiego.