Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość specjalisci od kuracji Huldy C

Kuracja oczyszczenia wątroby metodą Huldy Clark

Polecane posty

Gość ekran
Jarosław zielony to też kolor żółci :):):) nie no żartuje, zielone są fajne. My gotujemy jajka w skórkach cebuli, są ciemno brązowe to można fajnie wydrapać wzorek ;) Poza tym można tak ugotowane jajka na twardo lekko potłuc żeby skorupka popękała, włożyć do słoika i zalać wcześniej przygotowaną zalewą. Zalewa: na 1,5 l. wody wsypać 2 łyżki kminku, można dodać 80 g. soli i to zagotować. Najlepiej to zrobić w piątek to będą na niedziele pyszne jaja. Trzymać w chłodnym miejscu bo po jakimś czasie skisną. Najlepiej tyle zrobić ile się w parę dni zje. Polecam są naprawdę dobre.

Gość Jarosław
Dzięki za przepis, skorzystam:). A co do Twojego pytania czy można je jeść czy nie, to ja jem tylko żółtko (jak gotowane), jak jajecznica to wszystko:) Nie patrzę że cholesterol czy coś tam. Surowego nie tknę choć ponoć najzdrowsze.

Ja myślę,że trzeba trzymać się dat, podaję więc za Małachowem: -23,25,26,27 kwiecień to dni sprzyjające oczyszczaniu. 24 kwiecień-auror radzi wykorzystać na głodówkę.To co, spotykamy się? Ja na tak.

Gość Jarosław
Lusil -- masz rację, Małachow pisząc książkę opiera się na: med. wschodu, swoich doświadczeniach itd. Ja jak robiłem wcześniej oczyszczania nie miałem pojęcia o datach, fazach księżyca, i może dlatego raz było lepiej raz gorzej. Teraz "wiedząc więcej" mogę zaplanować kiedy, a i tak czasem plany biorą w łeb. Co do terminu w kwietniu "jestem na tak":), ale i tak na 100% powiem dzień przed.

Jarosław, ja to taka mądra nie jestem, książek nie czytałam - moja pani "czarownica" która mnie leczy mi powiedziała że od nowiu do pełni (woda jak rozumiem idzie do góry, jest przyciągana przez księżyć) wtedy również z naszego organizmu wszystko najlepiej "wychodzi" - dotyczy robaków jak również kamieni wątrobowych... Tak więc ja stosuję różne kuracje w rytmie księżycowym, mam wrażenie że ocieram się o zabobon, zaklęć o północy na szczęście nie muszę wypowiadać... jeśli chcesz pokażę ci stronę tej mojej "czarnownicy" ale raczej nie chcę na forum wstawiać. Lena, odnośnie odrobaczania, to ja brałam nalewkę z orzecha włoskiego + piołun + goździki, a po miesiącu przerwy chlorchinaldin. A obecnie zapper. Na pastylkach z apteki się nie znam.

Jarosław, ja to taka mądra nie jestem, książek nie czytałam - moja pani "czarownica" która mnie leczy mi powiedziała że od nowiu do pełni (woda jak rozumiem idzie do góry, jest przyciągana przez księżyć) wtedy również z naszego organizmu wszystko najlepiej "wychodzi" - dotyczy robaków jak również kamieni wątrobowych... Tak więc ja stosuję różne kuracje w rytmie księżycowym, mam wrażenie że ocieram się o zabobon, zaklęć o północy na szczęście nie muszę wypowiadać... jeśli chcesz pokażę ci stronę tej mojej "czarnownicy" ale raczej nie chcę na forum wstawiać. Jest ona całkiem niegłupią kobitką, jeśli chodzi o naturalne metody. Lena, odnośnie odrobaczania, to ja brałam nalewkę z orzecha włoskiego + piołun + goździki, a po miesiącu przerwy chlorchinaldin. A obecnie zapper. Na pastylkach z apteki się nie znam.

Ja zgłaszam te podwójne do usunięcia, ale nikt tego nie robi, tu nie ma moderatora... :( możemy sobie pobluzgać! Czasem się też wyświetla mój email a wcale nie chcę...

Gość Jarosław
polakita-- nie chcę nic zmieniać. Jeśli Małachow mówi że wtedy jest dobrze kiedy ... to tak robimy. Ja przytoczyłem wypowiedz "kogoś tam" jaką znalazłem w sieci. Jeśli Hulda pisze żeby stosować zapper tydzień przed to też się tak powinno robić (jak ktoś pierwszy raz). Nie mam zamiaru "wyważać otwartych drzwi". Twórcy metod opracowując je podają nam na tacy co i jak. Odnośnie wpisów do tego forum: nie ma znaczenia czy z opery czy z firefoxa czy z explorera. W/g mnie znaczenie ma czas czyli ilość użytkowników w danej chwili, rano wpisy łatwo wchodzą po 16,00 gorzej. Ja robie tak: klikam na "wyślij wypowiedz" i czekam nawet 15-20 min. Sprawdzam czy jest a jak nie ma to wrzucam jeszcze raz

Jarosław, jaki ty ortodoksyjny ;) ja ci nie każę nic zmieniać! Kim w ogóle jesteście na co dzień? Ja jestem biurwą i starą panną hahaha mam 33 lata ale mam chłopaka. Pracy w biurze mam już serdecznie dosyć... niestety płacą mi na tyle dobrze że szkoda mi odejść.

Gość Jarosław
polakita Wszyscy tu jesteśmy internautami/internautkami z pseudonimami nadanymi przez samych siebie:)Wiem że nie każesz mi nic zmieniać, napisałem tak by moja wypowiedź miała taki a nie inny wydźwięk. Nie wiem czy ma to znaczenie kim jesteśmy w realu. Skoro tu weszliśmy na to forum to myślę że każdy z nas miał inny powód. Ja na przykład jestem tu bo mam możliwość zapoznać się z opiniami innych, podzielić doświadczeniami, czy wzbogacić swą wiedze na interesujące mnie tematy. Nie ukrywam że czekam na kogoś kto stosuje oczyszczania powiedzmy od 20-25 lat.

Gość Lena27
Ja także jestem starą panną, tyle, że 27 lat mam na karku.:) Chłopaka niestety nie mam. Poznałam kogoś jakiś czas temu, wywarł na mnie ogromne wrażenie, niestety widziałam się z nim ten jeden jedyny raz (nie było to spotkanie towarzyskie, tylko związane z jego pracą) i nie mam z nim obecnie kontaktu. Na początku tęskniłam, brakowało mi jego bardzo, teraz powoli staram się zapomnieć. Jestem właścicielką małej firmy, uważam, że na swoim najlepiej. :)

Gość Lena27
...Medycyną niekonwencjonalną interesuje się od bardzo dawna.

Gość Jarosław
Przed chwilą sprawdziłem na kalkulatorze 2010-1963=47

Gość Jarosław
8)

Gość Jarosław
Myślałem że wyjdzie emotka z dużymi oczami.

No to skoro ciągniemy temat "zwierzenia" to powiem że zachorowałam na nerwicę (zaburzenia lękowe, to takie ataki lękowe) i właściwie dlatego zaczęłam się leczyć na wszelkie możliwe sposoby. Chciałam uniknąć brania prochów od psychiatry - i uniknęłam jak na razie :) będziecie sobie myśleć że jestem nienormalna, ale nerwica to jest coś podobnego do depresji. Po prostu nie działają prawidłowo neuroprzekaźniki ;) No a ty Jarosław uniknąłeś odpowiedzi "kim jesteś w realu" ale cóż masz rację jesteśmy tu pod pseudonimem - ale właśnie dzięki temu możemy być szczerzy :) PS. jestem też chora na łuszczycę, nie ukrywam że mam cichą nadzieję że ta kuracja wątrobowa mi choć trochę na to pomoże. PS. Lena zazdroszczę własnej działalności!

..ja też jestem biurwa, niestety pracuje z klientem spisuje umowy na usługi związane z energetyką. Zainteresowało mnie to bo mogę wymienić się doświadczeniami i spotkac ludzi którzy nie boją sie experymentowac na własnym ciele, głównie chodzi o oczyszczanie wątroby nerek i wogle całego ciała włącznie z lewatywami... 34 lata Natrafiłam na ciekawy artykuł... http ://flyashighaseagles.blogspot.com/2010/03/wszystko-na-temat-lewatywy.html http ://lewatywa.info/component/portfolio/1-rekomenduj/1-jak-bezpiecznie-wykona-lewatyw-e-book.html skasować spacja po http Jarku, zwrócę uwagę na pełnie księżyca i nów.... dzięki że to napisałeś!!

Gość Jarosław
polakita Uniknąłem odpowiedzi kim jestem w realu ponieważ udzielając takowej każdy na swój sposób zaszufladkuje u siebie w pamięci taką postać jaką mu umysł podpowie. Nie to żebym się czegoś wstydził czy miał coś do ukrycia, po prostu uważam że nie ma to znaczenia. Ważne jest w/g mnie to co się robi dla innych, jak można pomóc. To czy dana metoda,kuracja,dieta pomogła pozbyć się czegoś, to ma znaczenie. Praktykuje na sobie lewtywy, oczyszczania wątroby, i takie tam, ale o tym pisałem wcześniej. A czy zapoznałaś się co mówi Cayce o tym na co cierpisz?

Gość ekran
no to powiem, że oprócz kamieni w woreczku żółciowym to mam jeszcze cysty 2 albo 3 na wątrobie o wielkości ok. 2cm, podobno nie groźne, aha i jeszcze mam żonę :) Teraz widać że nie tylko kamienie leżą nam na wątrobie :( polakita widziałem kiedyś jak ludzie przez hipnozę zostali z lęków uwolnieni, poszukaj, porozmawiaj z odpowiednią, poważną instytucją zamiast brać te tabletki. Powiem tylko że mój kolega z pracy dzięki hipnozie przestał się obżerać i doszedł do normalnej wagi, jak zjadł coś więcej to mu było źle :) Trzymamy kciuki Niestety nie znam namiarow w Polsce na kogoś takiego.

Gość Jarosław
kasia Wklej ten drugi adres na wątku lewatyw, tam dużo osób ma pytania co i jak:)

Gość Randolf
Poniewaz czytam na forum kilka propozycji jak pozbyc sie raka. Lewatywa: Jedynie kiedy masz dostep do organicznej kawy.Musisz stosowac albo wode destylowana,albo osmosis. Zanim zaczniesz lewatywe z kawy (na prawym boku),oczysc jelita (np.sok z cytryny) na lewym boku. OZONATOR. To zabawne ze tyle tego zlomu jest na rynku. Ozon to nalatowany TLEN.Ozon w polaczeniu z powietrzem (azot) jest klasycznie toksyczny.Kiedy ozon jest dobry?JEDYNIE jezeli urzedzenie jest klasy medycznej a to "wyzsza jazda"Dotyczy to rowniez ladowania wody.Medycznie czysty ozon mozna rurka wprowadzic do wody i to jest super.Mozna poprzez wode ladowac 100% oliwe z oliwek i mamy ozonowana oliwe-rowniez super.Mozemy wreszcie medycznym ozonem oddychac,jezeli przejdzie przez destylowana wode i oliwe. Najskuteczniejsza lewatywa z odparowanego moczu z 2litrow odparowuje sie na 0.5 litra.Mocz musi odstac zeby nie wlewac np piasku.To do czyszczenia.Do leczenia watroby-jedynie organiczna kawa. Blizsze informacje na te tematy beda na stronie www.o3pro.pl ale to dopiero za tydzien

Jarosław, a co o mojej chorobie mówi dr. Cayce? Ja go nie znam... znam tylko moją panią znachorkę która mnie leczy (jak mowiłam, z dobrymi wynikami, przede wszystkim krople JOALIS które jestem gotowa propagować wszem i wobec)

Gość Jarosław
Cayce nie był doktorem, lecz mimo to pomógł tysiącom ludzi. Podam Ci w skrócie co mówił: Za przyczynę uważał nieprawidłowe wydalanie,powiązane z osłabieniem i zmiejszeniem grubości ścianek jelit. W efekcie zbyt cienkie ścianki pozwalają na przesączenie toksyn do krwi, co z kolei prowadzi do zaburzeń na powierzchni skóry. Czynnik sprzyjający to brak koordynacji ukł. krążenia, nierowności w kręgach piersiowych. Zalecone przez Cayce'a leczenie łuszczycy przede wszystkim miało na celu wyeliminowanie nadmiaru toksyn z organizmu. Polecał dietę alkaliczną, z przewagą produktów łatwo przyswajalnych, które niepodrażniałyby okrężnicy. Dieta miała zawierać głównie owoce,warzywa,i ich soki.Odradzał jedzenie słodyczy, białego chleba,potraw tłustych i smażonych oraz alkoholu. Ze środków przeczyszczających najczęściej polecał płukanie okrężnicy. I na tym zakończe, jak mnie syn nauczy jak przesyłać skanowane strony, to Ci prześlę na adres meilowy który jest przy którejś Twojej wypowiedzi. Za dużo przepisywania jak dla mnie, mam inne obowiązki:) Święta idą.

Jarosław, dziękuję ci bardzo za informacje - tak owszem to brzmi sensownie. Ja zamierzam właśnie walczyć z łuszczycą poprzez detoksykację organizmu, w tym wątroby (wątroba i skóra wg Chińczyków są powiązane ze sobą). Łuszczyca jest chorobą autoimmunologiczną (organizm atakuje własne komórki) i psychosomatyczną (u mnie zaczęła się gdy miałam wiele stresu). Dziękuję ci za informację, możesz podać tytuł książki to sama jej poszukam...

Gość Randolf
Tak,madre podejscie.Po pierwsze woda ozonowa.Do tego koloidalne srebro,4-6 zabkow czosnku,cynamon,imbir,lewatywy,soki,D3,B17 Magnez,Witamina C i mozna nie martwic sie o choroby. Nalezy sie pozbyc paso-zytow,grzybicy i wyczyscic jelita Ale....... ozon to medyczny tlen ktory zmieniamy w ozon. Nie moze miec po drodze kontaktu z powietrzem.Stad dwa rodzaje ozonatorow.Wszelkiego rodzaju zabawki z dmuchawkami ktore z powietrza maja robic ozon a robia toksyne.Drugi rodzaj to ozonator ktory tworzy ozon bez JAKIEGOKOLWIEK kontaktu z substancja inna od tlenu.To sa medyczne.Z nich mozna robic i wode i oliwe ozonowa,maske ozonowa,rekaw ozonowy,ect,ect. To dziala i leczy.

Gość Jarosław
polakita Jak uda Ci się znaleźć w sieci to świetnie, ja szukałem i nie znalazłem: 1.Leki i terapie Edgara Cayce'go 2.Zdrowa dieta Edgara Cayce'go 3.Encyklopedia uzdrawiania Edgara Cayce'a Zmiana planu, jak dam radę to Ci wrzucę na forum zamiast na adres mailowy (oczywiście jak syn mi powie jak to się robi)

Polakita, duży cmok i uściski za wrzutę, tego mi brakowało.Bardzo Ci dziękuję i życzę Wesołych Świąt!

Gość Jarosław
Jutro wyślę na adres meilowy, żeby dać na forum musiałbym mieć chomika czy coś innego.

Gość Randolf
Wsadz do mnie na maila a ja zainstaluje na chomiku w darmowej wersji do pobrania i bedzie moglo sciagnac wiecej osob. Na forum podam adres. Moja strona czesciowo zwiazana jest z medycyna.Moze..... ktos cos znajdzie dla siebie ciekawego. Rowniez powiesze na swojej stronie. Pozdrawiam