Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perspirantkaa

antyperspirant skuteczny i nie pozostawiajacy plam

Polecane posty

Gość perspirantkaa

poleccie jakis skuteczny antyperspirant w kulce, szyfcie, obojetnie, ktory nie bedzie pozostawial bialych plam na ciemnych ubraniach, albo zoltych plam na bialych bluzkach, mam juz dosc tego, wiekszosc letnich bluzek mam poniszczonych przez te antyperspiranty.

Gość okt
ja polecam Adidasa w kulce i na dodatek bardzo ładnie pachnie

Gość kammma
ja mam to samo, wszystke czarne bluzki mam spieprzone przez te antyperspiranty:( osttanio kupilam sobie nivea w sztyfcie - to co reklamuja, ze nie zostawia sladów. Najgorszy jak w zyciu mialam sie okazal, ślady są, ma brzydki zapach( a ponc bezzapachowy) i w ogole nie chroni, jestem po nim cala mokra też chcalabym znaleźć jakiś dobry

Gość allexxandra
Witam,polecam ANTIDRAL,wylacznie w aptece.Przez pierwsze trzy dni stosujesz raz dziennie,najlepiej na noc a nastepnie juz raz na kilka dni.Efekt:koniec pocenia pod paszkami.Rewelacja.Stosuje juz 2 lata,koszt:14zl

Szukalam cale lata i znalazlam - AA Oceanic w kulce (mialam zielony i rozowy, tego bezzapachowego nie). On jest naprawde swietny - doskonale chroni przed poceniem, nie zostawia sladow, ma niezwykle delikatny, prawie niewyczuwalny zapach. No i mozna go stosowac na podrazniona skore, bo nie dosc ze nie podraznia jej jeszcze bardziej, to lagodzi;) Polecam goraco;)

Gość ja od tygodnia
stosuję DOVE . I jak na razie jestem bardzo zadowolona ! Co prawda z czarnych ubrań miałam tylko bluzkę na ramiączkach ... ale nawet przy zakłądaniu się nie poprudziła :) generalnie cały dzień u mnie "działa"... Ten DOVE jest w szyfcie , jest biały i nazywa się Invisible Dry i nie ma aż tak intensywnego zapachu ...

Gość perspirantkaa
no wiec tak: ten dove co ktras wyzej polecala wlasnie mam i nie odpowiada mi, brudzi ubrania jak kazdy inny, orpocz niego mam na polce jeszcze 3 antyperspiranty i wszytskie chyba wyrzuce, mysle o czyms drozszym teraz z apteki, ale znowu nie jakims antidralu, bez przesady, nie mam az takich problemow z poceniem i nie chce czegos tak silnego, na wizazu wlasnie znalazlam pozytywne recenzje o dermedicu w kulce antipersp R, cos takiego, moze ten wyprobuje.

potwierdzam dave jest najlepszyy

Gość lady speed stic w ZELU
lady speed stic czy jak to sie pidsze :P

Gość lpoqqazzxzxzx
słuchaj prawda jest taka, jak masz naprawde ;problemy z poceniem to wszystkie sa do du....y.Najbardziej widoczne efekty ich działąni a to ślady n aubraniach. Oczywiscie cos tam dają, ale na par e godzin i pozniej mokra plama. Dobrze jest jes zmieniac, bo n a początku działają lepiej.Co do uczulen, to tez sam a musisz przetestowac, bo to co dla jednego jest bardzo delikatne ciebie moze uczulic. Antidral, i etiaxil, są niestety dla osób o mało wrazliwych skórach, ale mozesz sprobowac. Z tym , ze niech cie nie zdziwi, jak antidral poodbarwia ci ubrania.

sprobuj moze VICHY drogii ale podobno dobryyyy

Antidral nie odbarwi ubrania jeśli zastosuje się go tylko i wyłącznie na noc a rano przemyje się pachy i spryska pierwszym lepszym dezodorantem.

Gość kika19
ja tez polecam Antidral, teraz stosuje go raz na tydzien i jest super! Rano uzywam jesze LadySpeed Stick w zelu, on jest calkiem skuteczny i nie zostawia sladow, ale na takie upaly sam nie wystarczy. Dla mnie Antidral na lato to rewelacja, choc wiadomo, swedzi nieco... Ale mi nawet pizamki nie odbarwil.

Gość ANTIDRAL jest the best

Gość Malinkaa7
Najlepszym i potwierdzonym przeze mnie i wiele moich znajomych jest Vichy w kremie.

Gość inaaa33
Jestem wierną klientką dezodorantu Super Deo. To już chyba mój czwarty, lata szybko lecą.