Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zmotywowana do działania

od jutra odchudzanie! kto chętny?

Polecane posty

Gość to może się przyłączę
ja ważę 65kg przy wzroście 163. Też chcę zrzucić trochę sadełka;)

Gość jateżchcę
mam 165 i 63 kg... jak to zrobimy?? ;)

Gość jolcia21
ja sie chetnbie przylacze, dzisiaj jestem drugi i ostatni dzien na diecie atkinsa i juz nie daje rady, strasznie mdli mnie i wogole stwioerdzilam ze nie lubie jednak takiego jedzenia.od jutra moja ulubiona dieta MŻ + yerba mate ( ponoc nie chce sie zbytnio po niej jesc) + cwiczenia z cindy , do tego ograniczym weglowodany no i to by bylo chyba na tyle

Gość jolcia21
aha mam 162 cm i waze 55kg (teraz moze 56) chcialabym schudnac max 6 kilo, to i tak duzo:( i wiem ze na swojej dietce dluuugo to potrwa ale przynajmniej bez efektow jojo. hmm a moze od jutra tez zaczne biegac

Dziś zrezygnuję z kolacji (najwyżej jakiś owoc), zamierzam zrezygnować z białego pieczywa, dużo wody mineralnej. Codziennie rano biegi ok pół godziny, a wieczorem rower. Dieta głównie warzywno- owocowa, wyłącznie chude mięso.

Gość jolcia21
no ja mam nadzieje, dzisiaj zrobilam sobie budyn z miodem i ananasem i po prostu tak sie na to rzucilam ze szok, czyzby brakowalo mi weglowodanow........ale wiesz co jest straszne , ze jak to zjadlam to od razu urosl mi strasznie brzuch:(czemu tak sie dzieje?

Witajcie! Odchudzanie rozpoczęte! Wczoraj wieczorem jeździłam rowerem, a dziś rano biegałam. Zjadłam małe śniadanko: jogurt naturalny z łyżką musli i zielona herbata, drugie śniadanie: brzoskwinia i woda mineralna.

Gość Ninaaa

Gość Ninaaa
Zmotywowana do działania mam pytanie: jaką Ty diete stosujesz??

Witaj Ninaaa! To nie jest żadna konkretna dieta. Chcę jeść małe, urozmaicone posiłki, pić dużo wody mineralnej i więcej się ruszać. Myślę, że takie odchudzanie powinno przynieść mi rezultaty, ponieważ przytyłam odkąd zaczęłam prowadzić bardziej siedzący tryb życia i niezbyt racjonalnie się odżywiałam. Może efekt nie będzie natychmiastowy, ale będę cierpliwa. Pozdrawiam!

Gość Ninaaa
Zmotywowana do działania ja sie zastanawiam nad dieta punktowa,jak czytalam jedno forum to podobno pomaga,ale ta dieta jest dluuuga...i to mnie troche przeraza...

Gość Ninaaa
hmm dlugo by tlumaczyc ...jej prawdziwa nazwa to weight watchers ,jak wejdzuesz w spis tematow to ona tam jest opisana przez white_apple:)

Gość jolcia21
ja dzisiaj tez zaczelam:) rano 10 minut cwiczen (oj jak wszystko boli po wstaniu z lozka) na sniadanie tylko kubek maslanki, drugie sniadanie juz pozywniesze 2 kromki chleba zytniego z soja z pomidorkiem a na obiadek mizeria z 1 ogorka pare lyzek jogurtu nat. (zamiast smietany) i do tego ciemny ryz. no i oczywiscie byl jeszcze dluzszy spacer

Gość Malutka88
Witam Wszystkie panie na tym forum:) Jeśli można też z chęcią przyłączę się do was.Mam 165 wzrostu i ważę 53 kg. Moja wymarzona waga to 45 kg. W najbliższym czasie planuje jednak zrzucenie 4 kg, a co będzie później się zobaczy:) Opisze po krótce co robię w związku z dietką. Podstawowa zasada to wyeliminowanie pieczywa, bo go zjadałam ogromne ilości i to był wróg nr. I mojej diety.Staram się nie jeść również ziemniaków, makaranów i innych mącznych specjałów.Wszystkie inne produkty jem, ale z umiarem.aha, i jeszcze nie spożywam mięsa, ale to dlatego, że jestem wegetarianką.Poza tym staram się dużo ruszać, a od jutra planuję biegać. Zabieram się już do tego dwa tygodnie, bo jakoś tak nie mogę się przełamać, ale jutro dam radę!!:) Życzę powodzenia wszystkim dietującym tak jak ja:*

Gość alice1
witam serdecznie,a ja od roku jestem na diecie montignaca, jest rewelacyjna dla kogos kto lubi jesc,poniewaz nie liczy sie kalori,je sie do syta 3 posilki dziennie.A jedyne na co trzeba uwazac to zeby nie laczyc tluszczy z weglowodanami,no i co najwazniejsze nie ma efektu jojo.

Gość Ninaaa
Malutka88 witaj:) ja od dzisiaj zaczełam dietke,ktora bedzie zblizona do twojej ,bede sie ograniczac i nie bede jadła pieczywa,słodyczy i ogolnie tuczących rzeczy:) waże teraz 56kg,a chciałabym 50/49kg:) mam nadziekje że mi sie uda:)

Gość Ninaaa
zmotywowana do działania a Ty zdecydowałaś sie na ta diete punktowa??bo ja sprobuje właśnie sie ograniczać jak to napisałam w poprzedniej wypowiedzi.

Witaj Malutka88 i Alice1 🌼 Zapraszam serdecznie! Topik jest otwarty dla wszystkich chętnych:D Smukla na lato---> chętnie zajrzę na tę stronkę:D Jak narazie jest dobrze. Wczoraj zjadłam 3 małe posiłki, rano biegałam, a wieczorem jeździłam na rowerze:D Wypiłam też duuużo wody mineralnej. Ninaaa---> napewno Ci się uda!!! Wierzę w to!!!

Gość Malutka88
A więc tak..dziś dietka poszła mi całkiem dobrze:) Rano jogurcik, później po powrocie z plaży, czyli koło 17.00 twarożek z pomidorkiem i jogurcik, no i wieczorkiem niestety dwie czekoladki..ale nie mogłam się oprzeć:) Do tego dużo pływałam zrobiłam "A6W", z tym że ja nie robie jej według programu, tylko codziennie trzy serie po 10 powtórzeń. Do tego trochę pomachałam hantelkami i zrobiłam moją codzienną podstawę na nóżki, bo z nich najbardziej chciałabym zeszczupleć. A może dziewczynki znacie jakiś sposób na ujędrnienie nóg i wyszczuplenie ich? aaa..i jeszcze jutro na pewno pójdę biegać!

i kolejny dzien moge uznac za udany, chociaz troche przesadzilam z oliwa;) troche sobie potanczylam tez - zamiast cwiczen

Gość Malutka88
Gratuluje Jolcia21 :) Ciekae czy innym dziewczyną też dobrze minął dzień.Pod względem dietetycznym oczywiście..