Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to działa

Therm Line II

Polecane posty

Gość Natka8787
ja kupilam to badziwie za 90 zl. w zyciu nie dalam sie tak zrobic w bambusa jak tym co stworzyli therm line i bogaca sie na ludzkiej nadziei. przez 4 miechy nic nie spadlo. ani pol dag...

WITAM NA MNIE nie podziała brałam chyba ze 2 opakowania i do tego ćwiczyłąm i nic ale nie zniechęcajcie się dziewczyny na kazdego działa inaczej.POZDRAWIAM

Gość natasia
Muszę powiedziec że w zyciu sie tak nie nabrałam na chwy reklamowy jak teraz. Ludzie nie wierzcie że therm line wam pomoże. O wiele tansze i lepsze środki wspomagające dietę kupicie w aptece. To zwykły suplement diety. Ale za to drogi w ch.u.j. Tak wiem że to było głupie iż uwierzyłam w magiczne działanie tabletek bez diety. Ale sami zobaczcie ta stronkę - http://www.schudnijszybko.com/afffs/w01/ Myślę że nie jedna osoba tak sie zrobiła w jajco. Pisze tam wyrażnie ze kobieta bez diety schudla i nawet są zdjęcia. A tak apropos gdzie ten formularz zwrotny? Wie ktoś? pisze ze mozna tabletki odesłać tylko nigdzie nie ma linku to owego formularza.... Szajs..

Gość gigusienka
a owiedzcie i, czy ktores z was stosuje jednoczesnie tmerm line i tabletki antykoncepcyjne? mozna to lączyc??

Gość Ewela2507
Witam, tak czytam wasze wypowiedzi i pozwólcie,że sie dołącze... wszystkie odżywki jakie tylko są, te spalacze tłuszczu, można powiedziec ze działają, a raczej pomagają w odchudzaniu,bo tylko garstka ludzi chudna zazywając tylko różne środki odchudzające, kazdy organizm jest inny i inaczej reaguje na rozne srodki...nie ma żadnej diety cud i żeby schudnąć trzeba sie ograniczać,dobrze dobierać posiłki i ćwiczyć!!! bez tego nie zabierajcie sie do tego... ja już chyba wszystkich metod próbowałam... w styczniu zostawil mnie chlopak i w lutym wziełam sie za siebie.... oczywiście niezbyt zdrowo bo potrafilam nawet 4 dni nie wziasc nic do ust, ale z 72kg przy wzroscie 172cm schudlam do 60kg wciągu niecałego miesiąca!!!na początku wszyscy mowili ze wygladam strasznie:( ale z czasem lepiej wygladalam i Czułam sie Superz taka waga!!! Wywaliłam wszystkie ciuchy... Ale Wróciliśmy do siebie zaczełam jesc normalnie ...W czerwcu wazylam juz 70 kg i znowu sie oszczedzalam i schudlam do lipca do 62 kg...A teraz... waże 71 kg i zaczynam zdrową normalną diete bo inna nie ma poprostu sensu. Nie moge na siebie patrzeć i nie mam w co sie ubierać bo wszystko za Małe!!!! Zadne pasy i żadne suplementy diety wam nie pomogą jeśli same tego nie bedziecie chciały...

Gość kingulinkaxyz
Witam Mam pytanie do IZABELLAK5 Jak ty to zrobiłaś że schudłaś aż 30 kilo ja od 1,5 roku próbuję zrzucić 15 i nic mi nie wychodzi próbowałam już owszem różnych preparatów ale nic nie pomagały Z góry dziękuję za odpowiedź Kinga

Gość sylwuska013
a czy jak stosuję środki antykoncepcyjne moge stsowac te tabletki?? czy therme line nie wplyna na skutecznosc anty??

Gość ja biore terma
witam Was ja od okolo tygodnia biore wlasnie terma line II przy jednoczesnym stosowaniu meridii15(ta biore juz dwa miesiace i nie widze efektow)dlatego polaczylam oba te srodki i niestety poza tym ze jest mi bardzo zimno prawie przez caly dzien to nic wiecej nie zauwazylam ani apety mniejszy ani waga nie spada wiec nie wiem czy to dopiero ruszy czy to kolejne swinstwo a co do tego zimna to jest to bardzo uciazliwe,zwlaszcza w nocy nie moge spac bo mam straszne dreszcze nic nie pomaga zadne koce itp. a i jeszcze jedno piszecie ze to bardzo drogi lek ja zaplacilam za niego okolo 20 zl za opakowanie (miesieczna kuracja wyniosla mnie 40 zl)

Ponownie na mnie to nie działa , mam chyba pudełko albo dwa mogę odstąpić za darmo ( kupione w aptece). Miałam po tym jakieś kołatania serca , cała chodziłam . BRRR nic nie pomoże jeśli same się za siebie nie weźmiemy :) bez żadnych specyfików:)

Gość Dorothea24
No hej dziwczyny! Ja dla odmiany dopiero zaczynam i poki co nie wygląda to za dobrze , bo nie wiem dlaczego ale jadłabym najchętniej cały czas i jedyne co mnie od lodówki trzyma daleko to moja silna wola:(Tylke tylko , że wnerwiam się , bo co jak co ...ale miało byc łatwiej a tu nic 0tzn poki co to dopiero trzeci dzien więc moze faktycznie nie powinnam oczekiwac cudów ale myslalam , że te tabletki chociaz moje obzarstwo zlikwiduja:( Teraz dla odmiany 1 nad ranem , a ja siedze , pisze do Was kochane kobitki zeby podzielic się tymi moimi smutkami i popijam wode mineralną myśląc o pieknym boczusiu , karczku i pyszniutkich gołabkach:( Co rpawda zdaje sobie sprawe , że nie miglo byc latwo , bo od jakiegos czasu moja ulubiona pora na jedzenie byly takie walsnie godziny-od 18 wzwyż bez jakiegos tam limitu czasowego:) Moglam jeść, jeść i jeszcze raz jeść i załatwilam się tak na cacy , że przy wzroscie 166 doszlam juz do 73 kilo;/ więc nie jest za dobrze - i co najzabawniejsze poszlo mi w tylek , uda ,lydi i brzuch a cycki jak staneły na swoim rozmiarze tak pozostaly. Teraz mam niby wielce ambitny plan - schudnac szybko bo i wesele 18 października czyli za niecałe 3 tygodnie , ale tak jak czytam co piszecieto widze ze na max 5 kilogramow moge liczyc i to niekoniecznie;/ Co do mojej aktywności fizycznej , to neistety ale jest ona znikoma i ogranicza sie do spacerów z psem a z bieganiem - za ktore chcialabym sie wziąc to neistety roznie - biegalam raptem raz i to oczywiście nie za dlugo bo zasapalam się jak prosiak .... alena dzisiaj to juz naprawde tyle moje kochane kobitki ... no i trzymajcie kciuki za mnie a ja za Was:)

Gość lizi67
Cześć, mogę coś powiedzieć na ten temat. Jestem puszysta, stosowałam różne diety i środki odchudzające ale nigdy nie miałam silnej woli aby zabrać się za ćwiczenia. Dlatego przy zdecydowaniu się na kupno Therm Line uważam że dałam się oszukać i to podwójnie. Po pierwsze zamiast sprawdzić lek na innych stronkach weszłam na pierwszą lepszą i za tradycyjne opakowanie zapłaciłam 90.00 zł (60 kapsułek) byłam wtedy głupia że nie sprawdziłam, dowiedziałam się o tym dopiero po kilku dniach i co dziwne stronka już nie istniała. Pokusiło mnie to że to była promocyjna cena ważna do godz.24.00 nie pamiętam już dnia, potem cena miała iść w górę. Jestem taką osobą która płaci za swoje błędy i nawet po zużyciu wszystkich kapsułek mimo że nic nie schudłam nie zażądałam zwrotu pieniędzy. A przecież wyraźnie pisze dla osób nie ćwiczących, jedyne co u mnie się nie zgadzało to to że nie rzucałam palenia. Czuję się oszukana podwójnie

Gość Dorothea24
No to faktycznie -strasznie niedobrze.ja poki co jem te tablety 3 dzien i ubytek wagi to jedyne 0.3 kg wiec chyba przesane sie ważyc bo jak tak dalej pojdzie to depresji sie nabawie.Tzn. przyznam sie szczerze ze mam nadzieje , ze na mnie te tableteczki jakos podzialaja , tymbardziej ze zazywam je z rana zawsze przed spacerek z psem i moze... moze cos sie stanie bo te moje 73 kilo - przy wzroscie 166 to chyba nie musze mowicze porażka;/ Tak czy inaczej trzymam kciuki za nas obie:)

Gość Marzeniamala
witam,tez sie dałam oskubac tym złodziejom.Trafi mnie zaraz.Od jutra i bore i intensywnie cwicze.Pozdrawiam.

Hej dziewczyny powiem wam tak Jesli myslicie ze therm LIne II to cudowny lek i ze wystarczy go barc i poprstu bedzie sie chudlo to niestety powiem tak Główno działa ! Natomiast jesli macie zapał do cwiczen to polecam ja po zazyciu go nie ze mam odrazu jakoms chec do cwiczenia ale jesli juz zaczne cwiczyc to mam wiecej energi moge dłuzej jezdzic na orbiterku potem zejsc i skakac jeszcze na skakance i isc na lodowisko w przyruwnaniu do dzis np nie bralam therm line bo mi sie skonczyl i po zejsciu z orbiterka padalam na twarz a skakanka byla wykluczona i lodowisko tez.

A ja przesatalam brac tak po prostu , chc tabletki jeszcze sa i moze je uruchomieale jak w koncu na ten fitness sie wybiore bo tak łykac bez wysilku to troche bez sensu neistety;/

Gość wiki111111111
ja tez dalam sie oszukac no ale coz tak bywa;/ zaplacilam 89zl no trudno teraz juz po fakcie i nie da sie nic zrobic;/...dzisiaj jest moj 3 dzien z therm line 2 czuje sie dobrze nie mam jakis przyplywow ciepla czy tez zimna poprostu nic...jem co prawda malo nie podjadam jem 2 posilki dziennie sniadanie i obiad...nie wazylam sie bo to jeszcze za szybko ale czuje sie lzejszy juz w ogole jak wstaje...mam zamiar brac te tabletki caly czas bo nie wiem moze sie oszukuje ale mysle ze to cos pomoze nie sama tabletki ale mysl ze biore je to sama sobie odmawiam podjadania...a bardzo mi zalezy zeby schusnac waze 68 przy wzroscie 177 dziewczyny damy rade trzymam kciuki jak ktos chce to moze wystarcza checi i silna wola:)

Gość Anielka11
Witajcie weszłam tu przypadkowo bo kupiłam dzisiaj therm line dla meza który chce schudnąc no i oczywiscie ja przy wzroscie 170 mam 88kg wygladam i czuje sie jak swinia próbowałam juz wszystkiego ale brałam na zawroty takie leki na których pisało ze nastepuje przyrost masy ciała i tak sie doprawiłam wzięła bym to ale mam arytmie i troche sie boje ze bede miała kołatania serca jak ktos to wczesniej pisał

Gość Anielka11
Witajcie weszłam tu przypadkowo bo kupiłam dzisiaj therm line dla meza który chce schudnąc no i oczywiscie ja przy wzroscie 170 mam 88kg wygladam i czuje sie jak swinia próbowałam juz wszystkiego ale brałam na zawroty takie leki na których pisało ze nastepuje przyrost masy ciała i tak sie doprawiłam wzięła bym to ale mam arytmie i troche sie boje ze bede miała kołatania serca jak ktos to wczesniej pisał

Gość agata111
na odchudzanie polecam - dziala i dodatkowo motywuje jednak nie polecam, zgodnie z tym co mowi naklejka, dla osob ze sklonnosciami do depresji - naprawde pogarsza sie samopoczucie, i chyba wole chudnac wolniej, ale byc szczesliwsza w tym wszystkim. zmniejszylam dawke o polowe i jest znacznie lepiej poza tym trzeba sie nastawic na prawdopodobienstwo spoznionego okresu, co przy sklonnosciach do depresji w ogole daje mieszanke wybuchowa... mi sie spoznil o prawie 3 tygodnie, ale juz wrocil. schudlam 4 kg w 3 tygodnie, z czego od tygodnia stosuje zmniejszona o polowe dawke, czyli po jednej tabletce dwa razy dziennie. powodzenia zycze wszystkim!

Niecały tydzień biorę \"termo speed extrem\", powiem wam, że w życiu nie miałam tyle energii co teraz!!! fantastycznie się czuję, wcale nie cierpię na bezsenność, a na fitnessie przechodzę samą siebie I faktycznie pocę sie dużo szybciej i intensywniej. Zobaczymy jak będzie z wagą, na razie niestety się zwiększyła, ale to chyba kwestia napuchniętych mięśni....Na dzień dzisiejszy waga wskazuje 77 kg, mam 165 cm wzrostu... lat 24.

Gość rikihh10
jest super sposób na odchudzanie .. zamiencie sie z tymi biednymi dziecmi z afryki one przyjada za was do Polski a wy tam w Afryce napewno schudniecie po 20 kg i nie bedzie wreszcie w necie tego belkotu o odchudzaniu

Gość rikihh10
jest super sposób na odchudzanie .. zamiencie sie z tymi biednymi dziecmi z afryki one przyjada za was do Polski a wy tam w Afryce napewno schudniecie po 20 kg i nie bedzie wreszcie w necie tego belkotu o odchudzaniu

Gość Ona__23
Witam wszystkich serdecznie. Tak czytam po kolei kazdą wypowiedż i postanowilam napisac. Wiele osób mówi, że nic nie schudły ze to badziewie itp. Ale prawda jest taka, ze jezeli siedzi sie na tyłku, je sie co chce , zero ruchu i tylko łyka tabletki to nie ma zadnej mozliwosci ze sie schudnie i taka jest prawda. Najważniejsze to przede wszystkim SILNA WOLA i bardzo duża motywacja w osiągnięciu odpowiedniej czy wymarzonej wagi. A co do tabletek to dzisiaj zakupiłam opakowanie 60 tabletek i zobaczymy jakie bedą efekty. Moj cel to zrzucic tak z 12 kg :(

Gość Ona__23
Witam wszystkich serdecznie. Tak czytam po kolei kazdą wypowiedż i postanowilam napisac. Wiele osób mówi, że nic nie schudły ze to badziewie itp. Ale prawda jest taka, ze jezeli siedzi sie na tyłku, je sie co chce , zero ruchu i tylko łyka tabletki to nie ma zadnej mozliwosci ze sie schudnie i taka jest prawda. Najważniejsze to przede wszystkim SILNA WOLA i bardzo duża motywacja w osiągnięciu odpowiedniej czy wymarzonej wagi. A co do tabletek to dzisiaj zakupiłam opakowanie 60 tabletek i zobaczymy jakie bedą efekty. Moj cel to zrzucic tak z 12 kg :(

Gość mags22
zgadzam się z ona 23...same preparaty nic nie dadzą mogą odchudzić tylko kieszeń:) to wyciąganie od ludzi pieniędzy ja polecam inny sposób dietę proteinową dukana- jest wątek w kafeterii- chudniesz bez głodowania i co najwazniejsze zdrowo. polecam.

Gość Lennaaa
Dobrze się dziewczyny zastanówcie zanim to zaczniecie brać. Brałam miesiąc. Zawsze okaz zdrowia teraz ciągle mnie coś łapie. Przeziębienia, grypy. Drżenie rąk bez powodu, bóle gości, zębów, uszu. Badziewie!! A i w żadnym wypadku nie pijcie alkoholu w czasie brania tego leku!!! Skutki są straszne. Niestety sprawdziłam. Zapomniałam odstawić tabletek przed sylwestrem. A idealny sposób na schudnięcie to zielone herbatki, dużo wody mineralnej, kolacja najpóźniej o 18, brak słodyczy i trochę sportu. Ja ta schudłam 10 kg przez niedługi czas. Teraz jakoś brak mi woli i chciałam sobie ułatwić przez te prochy. Teraz widzę, że to błąd!!

Gość Edziaaaa
Hej Kobietki;) Jestem tu nowa:P I PROSZE O JAKIES RELACJE DZIEWCZYNY, KTORE SA JUZ DOSWIADCZONE I ZAUWAZYLY JAKIES EFEKTY:P! Wczoraj postanowiłam wziąść się za siebie, chce wyglądać dobrze na wakacje;p wiem, że jeszcze dużo czasu, ale jak się teraz nie wezme to już wcale:P Mam 170 cm i ważę 64 kg, może nie jest to wybitnie dużo, ale mam 18 lat i chciałabym być naprawdę szczupła. Więc wczoraj posiedziałam troszke na internecie i poszukałam, było dużo pozsytywnych opinii na temat therm line 2 więc stwierdziłam, że spróbuję tego. Od razu pobiegłam do apteki;) troszke przeplacilam, bo zaplacilam 36.60 za 60 kapsułek, ale nie wiedziałam, że są też tansze;p nastepnym razem zamowie na alegro;p Oczywiście nie wierzę, że same tabletki pomogą, ale zaczelam od wczoraj 6 Weidera i bede codziennie zgodnie z zalcenieami zwiekszac ilosc serii. do tego chce zaczac biegac no i ograniczyc posilki. poza tym od wczoraj zaczelam pic 2 litry wody niegazowanej... hmmm, wczoraj przed obiadem wzielam pierwsze dwie tabletki, zobaczymy co to będzie, ale zależy mi na schudnięciu do 55 kg (czyli 9 kilo - marzenia:P). zalozylam sobie zeszycik z waga i wymiarami i bede wszystko skrupulatnie notowac. Nie zalezy mi tak bardzo na tym, ze schudnac bardzo szybko (choc byloby super:P), ale na tym, zeby schudnac na stale i nie uzyskac efektu JO-JO... zobaczymy... MYśLICIE, ZE JESTEM WSTANIE OSIAGNAC WYMARZONY CEL?!

Hej Kobietki;) Jestem tu nowa:P I PROSZE O JAKIES RELACJE DZIEWCZYNY, KTORE SA JUZ DOSWIADCZONE I ZAUWAZYLY JAKIES EFEKTY:P! Wczoraj postanowiłam wziąść się za siebie, chce wyglądać dobrze na wakacje;p wiem, że jeszcze dużo czasu, ale jak się teraz nie wezme to już wcale:P Mam 170 cm i ważę 64 kg, może nie jest to wybitnie dużo, ale mam 18 lat i chciałabym być naprawdę szczupła. Więc wczoraj posiedziałam troszke na internecie i poszukałam, było dużo pozsytywnych opinii na temat therm line 2 więc stwierdziłam, że spróbuję tego. Od razu pobiegłam do apteki;) troszke przeplacilam, bo zaplacilam 36.60 za 60 kapsułek, ale nie wiedziałam, że są też tansze;p nastepnym razem zamowie na alegro;p Oczywiście nie wierzę, że same tabletki pomogą, ale zaczelam od wczoraj 6 Weidera i bede codziennie zgodnie z zalcenieami zwiekszac ilosc serii. do tego chce zaczac biegac no i ograniczyc posilki. poza tym od wczoraj zaczelam pic 2 litry wody niegazowanej... hmmm, wczoraj przed obiadem wzielam pierwsze dwie tabletki, zobaczymy co to będzie, ale zależy mi na schudnięciu do 55 kg (czyli 9 kilo - marzenia:P). zalozylam sobie zeszycik z waga i wymiarami i bede wszystko skrupulatnie notowac. Nie zalezy mi tak bardzo na tym, ze schudnac bardzo szybko (choc byloby super:P), ale na tym, zeby schudnac na stale i nie uzyskac efektu JO-JO... zobaczymy... MYśLICIE, ZE JESTEM WSTANIE OSIAGNAC WYMARZONY CEL?!

Gość kami6
therm line 2 naprawde dziala.wczoraj wzielam 1 dawke i dzis rano 1kg,mniej na wadze,jestem taka szczesliwa ,ze wkoncu mi sie uda schudnac.Juz od pol roku prawie niejem i nic ani grama niespadlo.Ale niepijcie kawy w czasie brania tego bo serce wali i niemoglam spac w nocy.