Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zasmucona Elzbieta

MOJ MAZ PO NARODZINACH DZIECKA NIE CHCE ZE MNA SYPIAC

Polecane posty

Gość tato
Jestem mężczyzną, ojcem od 5 tygodni. Współczuję. Niestety, różni są faceci na tym świecie...

Gość pewnie masz rozstępy
i dlatego

Gość To jest okropne
Wybierz sie do psychologa, nie zwazaj na niego, sama sobie musisz poradzic. Dobrze, ze masz wsparcie w rodznie. Ej ty! Od wpisu o rozstepach! Zjezdzaj na forum zdrowie i uroda!

Gość lllllllllllll
Zastanów się czy on nie ma kochanki. Tyle czasu bez seksu u młodego, zdrowego faceta to jest podejrzane. I ten chłód wobec Ciebie i dziecka...

Ela. Ja w podobnym związku byłam 5 lat. Na całe szczęście nie byłam po ślubie, ale przed. Byliśmy narzeczeństwem przez 3 lata. Odwlekałam to, bo chciałam skończyć studia i teraz wiem, że ktoś chyba czuwał nade mną. Wszystko było w porządku do momentu, kiedy powiedziałam, że chyba jestem w ciąży. Nagle wszystko się skończyło. Nie miał nagle czasu, nie chciał mnie widywać, miał dużo pracy, o seksie nie było nawet mowy. Po jakimś czasie będąc z kolegą (takim przyjacielem z dzieciństwa - chciałam się komuś wygadać) w pubie zobaczyłam go z \"przyjaciółką\" na kolanach, a mi powiedział, że ma drugą zmianę w pracy. I nic. Po tygodniu tylko moi rodzice byli u jego matki, ale chodziło tylko o to, że mam oddać pierścionek zaręczynowy i jakieś tam inne droższe prezenty i załatwić sprawę z mieszkaniem, bo właśnie zaczęliśmy je kupować. Na cale szczęście okazało się, że ciąża to był fałszywy alarm. Wyszło mi to na zdrowie, bo się przekonałam, jaki on jest. Przez 5 lat byłam ślepa na wszystko, choć tata mówił, że to zły wybór, ale mnie tak mocno zależało na nim i na ślubie, że nie chciałam nic wiedzieć. Dla mnie dobrze się stało, bo byłabym prawdopodobnie w podobnej sytuacji. Teraz jestem mamą 4,5 miesięcznej Julki i mam dobrego męża. Tobie życzę wiele szczęścia i siły by wszystko przetrwać. Jeśli stwierdzisz, że mu nie zależy nie czekaj, bo on się już nie zmieni. Jesteś młoda i będziesz szczęśliwa.Tylko uwierz. Aurelia - witam cię. Ty chyba też jesteś z topiku Marcówek 2006. Pozdrowionka dla ciebie i maluszka. Fajnie, że już wszystko się ułożyło. Ja nie pisałam pół roku, bo siedziałem w domu a nie mam netu. Teraz jestem już w pracy i możemy pogadać.

Gość powiem że niestety
miałem podobny pierwszy zwiazek, jestem facetem , 14 lat temu poznałem kobiete z która byłem kilkanaście lat, po paru latach razem urodziła nam sie dziewczynka, ze wzgledu na pracę i edukację mojej exżony musiałem sie sam zajac dzieckiem od 3 miesiaca jego życia, ona zostawiała mi tylko pokarm w lodówce do odgrzania i tak przez trzy lata dziecko widziało matkę czasem tylko wieczorem, przes sen ssąc cyca albo wogule jej nie wiodziało. Uczucia , sex zeszły do minimum formalności, za to zaczęła sie extremalnie o siebie troszczyć, siłownia, miliony kremów na noc i na dzień, stringi których nigdy nie nosiła bo są niewygodne nagle ma ich tony zakłada tylko jak gdzieś wychodzi, całą noc dzień w dzień w gabinecie, że niby pracuje a okazało sie że siedzi na forach i flirtuje, przypadkiem znaleziony biling wskazuje na nocne smsowanie z nieznanym mi numerem (po sprawdzeniu nieznany mi facet)itd. Kiedy juz to wygarnęłem zabrała dziecko i się wyniosła. Potem juz tylko widziałem w internecie zdjęcia ze wspólnej podróży z jakimś nasterydowanym gachem. Dziś wiem że to było najlepsze rozwiązanie przedewszystkim dla dziecka bo musiała w końcu znaleźć dla niej czas, pomyśleć o niej, poczuc ile nie pieniędzy a czasu trzeba mu poświećić, zwiazać się z nią a dla mnie szansa na nowe życie i kolejną próbe poznania kogoś bardziej odpowiedniego. W twiom przypadku nie twierdzę że mąż cie zdradza ale dobrze byłoby sie temu przyjrzec a najlepiej porozmawiać, prędzej czy później i tak się to wyda, zapomni się, zawsze są jakieś symptomy.