Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moncefa

szukam pomocy

Polecane posty

Gość moncefa

zdarzyło sie coś co nie powinno mieć miejsca i nie z tą osobą...teraz tydzień spóżnia mi sie okres i nie mam pojecia co mam zrobić...nawet już głupio myślałam o tym ze wezme kilkanaście tabletek naraz i bedzie z głowy z mną i całą resztą ale wiem to nie wyjście z sytuacji......Przez cztery lata brałam tabletki antykoncepcyjne , brałam je po to by miec reguralny okrs, bez bólu, nie był uciążliwy..ani w sumie obfity, mogłam zaplanowac wakacje i w sumie spokojnie współżyć....a teraz od czerwca postanowiłam że odstawie bo na dłuższa mete to może nie jest dobry pomysł...i stało sie .....tydzień temu powinnam mieć okres ....i nie mam ....co mam teraz zrobić....możliwe że mój organizm jest rozregulowany i przez to jeszcze nie mam okresu czy powinnam teraz zrobić...co zażyć..?

Gość moncefa
a moze powinnam wywołac okres?...jak?

Gość agus_18
tak, cykl sie rozklegulowal, chyba z pierwszego zdania wynika ze masz powody aby przypuszczac ze moglas zaliczyc wpadke, zrob test, to najlepsza pora na jego zrobienie.jesli nie bedziesz miala dlugo okresu to sie wybierz do ginekologa.

Gość może wy mi powiecie plis
nie sądziłam że napisze w takej sprawie ale co tam a wiec tabsy kończę brać w czwartek okres powinnam dostać w pon a dostałam dziś chyba że to tylko plamienie ale nigdy wczesniej tak nie miałam

Gość moncefa
agus 18 zaliczyłam wpadke...tak i to bez zadnego zabezpieczenia...a tera znie wiem co zrobić stara i głupia jestem...a tak szczerze powiedziawszy to nie ma gdzie sie zwrócić z tym problemem......potrezebujme tabletki...albo jakiegoś środka a jeśli nie to zgłosze sie do doktorka ...który pomoże...słyszałam kiedyś o jakimś środku do 7-go tygodnia....czy to może plotka była.....co mam zrobić oprócz testu..

Gość moncefa
doradzcie mi coś bo zwariuje....

Gość marakujaa
lec po test zrob seeee goooooo i wtedy bedziemy doradzac... wrozkami nie jestesmy niestety

Gość moncefa
a jeśli wyjdzie mi taki jak nie chce....ja już podjełam decyzje.....ale oki..jaki mam kupić...po pracy zaraz wpadne do apteki...

Gość twinkle
a ten sex z nieodpowiednia osoba to w dni plodne? Liczylas?

Gość twinkle
do moze wy mi pomozecie pls, jak dlugo juz bierzesz bo ja mialam taka syt 2 razy

Gość moncefa
miałam dostać okres 23.06 ...a kochałam sie 10-tego....miałaś taką sytuacje dwa razy i co..?

Gość twinkle
dwa razy sytuacje z plamieniem po tabletkach:) to nie do ciebie:) a co do ciebie to policz czy to byly twoje plodne czy nie, ile u ciebie trwa cykl i podaj date ostatniej miesiaczki, zaraz policzymy, nie martw sie:)

Gość moncefa
ostatnio okres dostałam 18-tego czerwca..w sumie im dłużej licze tym bardziej nie wiem a może 23-go...zawsze co cztery tygodnie...ale zmieniłam tel i nie mam starego kalendarz...zasze 3-4 dni i po bez bólu ...i wogóle a teraz już mam dość...stosunek miałam 10-tego...totalnie bez żadnego zabezpieczenia ...wiec już sama nie iwme czy sie spóżnia tydzień czy dopiero 3dni...

Gość moncefa
według mnie 16.07 powinnam dostać ...czyli tydzień po stosunku ...a moze miał byc 23-go lipca....pomóżcie mi ...jak mam wywołac okres...

Gość twinkle
obliczylam po swojemu i wyszlo mi ze moglby to byc twoj ostatni dzien plodny:( jest goraca dziewczyny nonstop pisza ze im sie spoznia w tym cyklu tez mialam prawie tydzien opoznienia, glowa do gory, wejdz jeszcze na www.ePacjent.pl tam po lewej masz oblicz dni plodne, wpisz szystko dokladnie kliknij oblicz i daj znac.

Gość twinkle
jak mial byc tydzien po stosunku to raczej spoko:) ale zrob ten Quick test wrazie co, bedziesz sie mniej stresowac.

Gość moncefa
dziekuje...wiesz wyszło ze to nie był dzień płodny....no to czemu sie spóżnia...może fakt że cztery lata brałam pigułki a teraz przestałam....chociaż wiem sama to sobie tłumacze tak by było mi lżej...dzisiaj kupie test...pytanie jaki...i co zrobie z soba ..po wyniku nie takim jaki chciałabym by był....;(

Gość twinkle
ja po tabsach tez dlugo bralam pierwsze 3 cylke mialam tak pokrecone ze szok+wszystkie objawy ciazy, w ciazy nie bylam i nie jestem:( a teraz juz ok, takze spokojnie, + ten upal, nie plodnosc przed okresem jest bezwzgledna!!!!

Gość balbinaaa
Będziesz musiała, gdyby wyszedł pozytywnie, poszukać jakiegoś lekarza. To chyba najbezpieczniejsze rozwiązanie. Ja też kiedyś bałam sie że jestem w ciązy i dziewczyny doradzały mi aby szukać w gazetach ogłoszeń typu wywoływanie miesiączki. Ale mówiły o Wa - wie a ja w swoich lokalnych gazetach nie znalazłam takiego ogłoszenia więc nie wiem w końcu jak to jest. Mam nadzieję ze wynik wyjdzie ci negatywny bo doskonale cię rozumiem i wiem co sie czuje w takiej sytuacji. Odezwij sie jak zrobisz test :)

Gość moncefa
test zrobie kupie po pracy w aptece a rano go zrobie-tak podobno najlepiej...jutro wam powiem co ze mną ....

Gość moncefa
a jak wyjdzie nie tak jak chce to co mam zrobić...powtórzyć go ...może kupie dwa testy od razu...wizyta u doktorka mnie czeka....u jakiego i gdzie....nie ma już żadnych innych srodków doustnych czy w płynie by mi pomóc....mam takiego doła że sie nie da go opisać...

Gość twinkle
nie wkrecaj sobie! ja ostatnio w dni np pobrykalam i nic to sa dni np bezwzglednej, szybciej w czasie okresu zajdziesz niz w te dni zrob test dzis wieczorem i jutro rano, mozna kupic takie po dwa w opak. spokojnie..

Gość moncefa
wykończe sie chyba psychicznie.....nie zniose tego dłuzej....

Gość twinkle
dlatego zrob jeden test juz dzis drugi jutro, pre-tes wykrywa po 6 dniach od mozliwego zaplodnienia, przed ostatnia @ zrobilam 3 wszystkie na nie i nie, choc ja bym wlasnie chciala:(

Gość moncefa
wiem ja Cie rozumie ..i mi głupio pisać o swoim problemie ale nie mam do kogo sie odezwać...kiedyś też chciałam ale nie teraz...złe miejsce, zły czas i nie ta osoba....on ma swoje życie i rodzine....ja byłam ta drugą...jak znajde odwage to powiem Ci wiecej ale teraz jeszcze nie moge twety....

Gość moncefa
TWINKLE....przepraszam za pomyłke...

Gość twinkle
spokojnie, ja cie nie mam zamiaru oceniac, kazdy ma inne zycie i w innej sytuacji znajduje sie na dzien dzisiejszy, jak bedziesz miala ochote pogadac to pewnie, z checia, padaj nr gg jak nie dzis to moze kiedys, 3maj sie.

Gość Men
pomagam singielkom dawcaspermy@gazeta.pl

Gość mimi14
nawet jezeli test wyjdzie nie po twojej mysli to sie nie martw. dziecko to naprawde szczescie. a moze to twoja jedyna pociecha??? :-)

Gość moncefa
twinkle...zrobiłam test wyszedł tak jak nie planowałam...gdzie mam sie teraz udać...do jakiego lekarza sie zwrócić czy coś zarzyć.....ale co?