Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Turcja-kto był

Turcja-kto był

Polecane posty

a mnie Tarik barman :D byłam w havanie, fajna dyskoteka. a najbardziej to mi się tam jeden z kelnerów podobał :P

eee Tarik mi sie nie podobał ale ten co siedział w Budce przed hotelem mniam mniam ale niestety to kolega mojego wiec kablował

fannky a pilas tego arbuza bo ja jak wypiłam z moim klega na poł to nie byłam wstanie sie podniesc z fotela i potem wkurzyło mnie to ze nagle basen stanał mi na drodzem :p

piłam w tamtym roku, ale na 4 os. i po mimo tego że Tarik nam ciągle dolewał jakoś nas nie zmógł :D

robi ozdoby metalowe do balkonów ozdbone schody znaczy standard w tureckich domach. To ogrodzenie w meczecie (tam gdzie stały wszsytkie taksówki - od havany w góre) w centrum tez robił

to w sumie fajną ma pracę, ale szkoda że miał kabla w hotelu byłaś cały czas pod obstrzałem :P

🖐️ Ja przed śniadaniem jestem i zaglądnęłam. Po śniadaniu znowu \"burza mózgów\" ;) Wkurza mnie to, ze nie ma tych ofert na www GTI i nie mogę przejrzeć!!!! Dżunia ja też lastuję w 2009 r. bo nie mam pewnych planów.

Gość Bea33
fannky, po co czekać;-)przecież katalog jest na GTI:-)

Gość Bea33
fannky, po co czekać;-)przecież katalog jest na GTI:-)

Bea, nowego nie było dopiero od dziś jest dostępny w biurach a tak w ogóle to ja już nie potrzebuję katalogu bo ...... zarezerwowałam już wrzesień 2009 :D wiem, wiem jestem szalona :P

Gość Bea33
fannky:-) ha ha żyje sie raz;-) ja zarezerwowałam w ciemno a dopiero teraz ogladam katalog na ich stronie. co wybrałas na wrzesień?

blue star jak zwykle :) jak mnie chłop z biura zobaczył to od drzwi mi mówi że powinnam tam rabat dostać :D a Ty co i na kiedy rezerw>. ?

jak już wiedziałam gdzie i kiedy więc nie miałam z tym problemu, tylko cena mnie interes. i w sumie w tym roku mam taniej niż 2 lata temu nie mówiąc już od zeszłego :o

Gość Bea33
ja leciałam w sobote rano bo facet z biura robił zapisy:-) hihi szybka decyzja na Alanye - Eftalia , w zeszłym roku było Side, też z firsta. Czyli co? Teraz czekamy i robimy zapasy euro;-)

Gość Bea33
1 lipiec i 2 tyg :-) na samą myśl już mi ciepło....

ja dopiero wrzesień, tyle trzeba czekać 😭 to pewnie dostałaś w dobrej cenie firsta :)