Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Turcja-kto był

Turcja-kto był

Polecane posty

Ja się zmywam, jutro ostatni dzień leniuchowania i długiego spania. Iyi geceler! Dobranoc, do jutra :)

No tak, jak spoznienie jest spowodowane szybszym biciem serca to bedzie usprawiedliwione :)

tak tak , czekam tu jeszcze z nadzieją że nie było tego przystojnego i zaraz tu będzie nasza Frogusia Dobranoc Pariss-, kolorowych snów i śpij ile zechcesz nawet do 12:00.

No pięknie kurna pięknie.Fest zabalowałaś!. To do popołudnia zatem bo zanim to odeśpisz to będzie 14-ta.

Ja dopiero teraz dotarlam do domku:) Autka byly super! Spotkalismy na wystawie znajomych i do tej pory zabalowalismy:) Milej nocki:)

Ojjj moje kochane pracodawczyni chyba wypadnie na wylanie mnie,bo żadnego bicia serca nie było i nie ma mowy!!!Poza tym co to od razu takie podejrzewanka,hę?:D Za to ktoś zgarnął opr i chyba sie przejął,a ja w takim razie zostałam u sąsiadów i piłam dalej... yhhh wybaczcie Bobo [ kiss]❤️ Pariss 😘❤️ Mam nadzieje,że śni Wam się teraz spadek walut:p

Cześć laski w ten lodowy niedzielny poranek. U mnie lodowisko nawet na trawnikach. Pozdrawiam.

No tak,najpierw się baluje całą noc a później śpi do popołudnia. Dziewczyny jak Wam nie szkoda życia.Dni tak szybko upływają w Wy jeszcze połowę przesypiacie.🌻 Za oknem rozpadało się na dobre , resztki śniegu zmyło i taką mam zimę. Wstawiam jakiś szybki obiad i uciekam gdzieś do ludzi. Miłej niedzieli 😍

🖐️ trochę mnie nie było, ale już jestem :D no i nie ukrywam, że trochę czasu mi zajęło czytanie powyższej literatury ;) Uprzedzam wszelkie domyślanki - nigdzie nie byłam-nic nie widziałam. Dopadło mnie chróbsko i to na mega skalę - nie dało ruszyć ani ręką, ani nogą, jedyne na co pozwalało - to na siódme poty :D Ale mam nadzieję, że to już poza mną i nawet mam w planach wyjść dzisiaj z domku na chwilę, bo u mnie słoneczko świeci. Miłej niedzieli kobitki 🌻

dzień dobry 🖐️ ja byłam po sklepach połazić i kupiłam taką super czapkę pilotkę wełnianą, bój się zimo :classic_cool:

Hello! Ale się wyspałam! Za mną już galeria zdjeć z Dominikany! Matko, jak tam jest pięknie. Te palmy, turkus wody, piasek, hamaki, drinki z parasolką, delfiny...rozmarzyłam się... Dżunia zdrówka w takim razie. Ciepło się ubierz bo słoneczko to nie wszystko, patrz na temperaturę. U mnie nieciekawie, pochmurno. Moj znajomy \"Mexico\" jutro leci wlasnie do Meksyku, ma obejrzec hostel, ktory sobie wybrałam i podpytać co i jak. ech! 30 C! Fannky, ale się zabezpieczyłaś :) Zdążyłaś już wstać, połazić po sklepach i wrócić? Ranny ptaszek z Ciebie ;) W tv dzisiaj widziałam jakieś urywki z Karolakiem i tam był tam świetny budzik, który budził śpiewem muezina. Widziałyście gdzieś takie cudo? Zachorowałam na to.

Pariss jeszcze w kościele byłam :classic_cool: wstałam o 8.30. Nie należę do śpiochów. 9 to max mojej pobudki

Zuch Dziewczyna ta nasza Fannky! 🌼 Ja niby tez się budzę wczesnie, ale wstaję, robię śniadanie kawę i wracam z tym wszystkim do łozka. Włączam dzien dobry tvn i jem, oglądam, piję. Pozniej wyłączam, leżę jeszcze troszkę i wstaję :) Taki moj niedzielny rytuał. CZasem jeszcze jak mi się chce to odaplę komputer i pobuszuję sobie.

Fannky ja od jutra juz ścisła dietka. Za 3 tygodnie umówiłyśmy sie z dziewczynami z pracy na disco :classic_cool: i muszę się zmniejszyć nieco. Najpierw chciały za 2 ale powiedziałam, ze nie zdążę schudnąć :D i przesunęły termin specjalnie dla mnie hi...hi... Od jutra zero słodyczy, warzywka, zupki warzywne, surówki itd. Po pracy zakupy jakieś specjalne i w 3 tygodnie muszę chociaż ze 3 kg zrzucić.

Dzień dobry:) Ja wstałam przed10 a jak na pójście spać po3,to chyba nie tak źle?:P Tez byłam w kościele,jak szłam to nawet już mi było gorąco bo tak pięknie słonko świeciło,a teraz prawie go nie ma:/ Jeszcze skrobnę do Bobo zaległości z wczoraj to będzie miała co czytac po południu hehe:D Pariss 1 nowa wiadomość na nk:) To odpoczywajcie i do wieczorka mam nadzieje🌻

Pariss czyli,że jednak zaczynamy:) hmmm to może i ja sie zmobilizuje,chociaż nie wiem czy mam silę na to teraz,teraz wszystko w okół zaliczeń i sesji,ale jakbym miała jakąś impreze,to zrobiłabym tak samo:P

Pariss ja nie lubię wylegiwać się w łóżku a tym bardziej jeść czy pić kawę, czuję się wtedy jak chora :) za niby !! próbuję jakoś zrzucić trochę ale średnio mi to wychodzi :) póki co staram się nie jadać na mieście i jem raczej ciemne pieczywo. ale dobre i to na początek :)

no w sumie pomysł żeby się zmobilizować przed imprezą nie jest zły. dziś mi koleżanka pisała, że jesteśmy zaproszone do jednego z nauczycieli ang. na imprezę pod koniec stycznia a w lutym mam spotkanie klasowe więc okazji jest, tylko jakoś chęci mniej :D

Frogi a do czego Tobie mobilizacja? Przy sesji to się chyba chudnie samo przez się. Ja pamietam jak schudłam przed egzaminem licencjackim tak duzo, ze az chcialam isc do lekarza. A jadłam wszystko. I słodyczy tez nie żałowałam :) Ach gdzie ta przemiana mi uciekła? Teraz trzeba sie katować , nie te lata :O

Fannky cel masz jakby co. Pierwsze kroki podjęte... Z drugiej strony jak sie nie chce to po co się zamartwiac. Samo przyszlo to moze na wiosne samo zejdzie...;)

no mam nadzieję !! dużo jeżdżę na rowerze jak jest ciepło, ale nigdy nie widzę u siebie jakiegoś większego spadku masy :) może kondycja trochę lepsza.

Ja tam nigdy modelką nie byłam, ale w miarę siebie akceptuję wiec 3-5 kg mi wystarcza żebym dobrze się czuła. Musi się udać :) Cały czas myślę o tym zegarku cholerka ...

obawiam się że nie będzie prosto go zdobyć :( najprędzej w krajach islamskich

Zadałam pytanie na kafe, moze ktos odpowie. Tez pomyslałam, ze pewnie w Turcji bym dostała taki. Mam juz w takim razie plan co kupic nastepnym razem kiedys tam. Moze się rozglądniecie w tym roku i dacie znać czy cos takiego istnieje? i za ile przede wszystkim ;)

Pariss u mnie generalnie przede wszystkim szwankuje przemiana materii,a w sesji i przed stresuje się,ale nie jestem w stanie jeść przed samym egzaminem,ale za to jak się uczę to niestety mam głupi nawyk,że coś tam jem i najlepiej coś słodkiego,co prawda nie nabieram kg dodatkowych ale tez nie schodzą:P jakby oczywista sprawa,dlatego teraz dieta w moim przypadku nie ma sensu...

Przejrzałam zdjęcia do końca. ufff! Musze jeszcze raz wszystko oglądnąć bo gdzieniegdzie widziałam czerwone oczy i musze wykasowac. Robota zrobionia ;)

o ile dobrze kojarze któraś z was była na \" ile waży koń trojański\" i jaki był?? bo chciałam iść dziś do kina i nie wiem na co

hmm nie wiem czy iść na niego, czytam dużo negatywnych opinii o nim na necie. chyba zostanę w domu jednak :)

Ja nie wiem, nie byłam. Włączyłam sobie angielski na płycie i Pani tłumacząc na polski powiedziała : \"...żyją z odsetków....\" zaraz się posikam ze śmiechu i z jej przekonywującego zdania. Odsetków :D :D