Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Turcja-kto był

Turcja-kto był

Polecane posty

hej Bobo Już wróciłaś a dopiero co sie pakowałaś achhh pisz Kochana jak było strasznie jestem ciekawa normalnie ja już się nie moge doczekać swojego wyjazdu a to jeszcze 2 i pół tygodnia, i nadodatek jeszcze dziewczyny lecą lada chwila aż mnie nośi hihihii Napisz jak tam z tą zemstą dopadła Cię czy nie no i wogóle może masz jakieś wskazówki co do wyjazdu... czekam czekam aż się odezwiesz pozostałe gorąco pozdrawiam :)

dobry wieczor mile panie i panowie ( o ile tu jacys sa , B podgladaczu 👄 ;) ) ja tez jestem ciekawa relacji Bobo to ma juz porowanie z nasza ukochana turcja. ale cos czuje ze nic nie przebije naszego uwielbienia do \alanyi ;) Ja w koncu jutro chyba zaczne prasowac cokolwiek bo we wtrek tez mam malo czasu. a w srode skoro swit trzeba pedzic na lotnisko, i ahoj przygodo ;)

Gość jani-nao2
Witam! Fannky,Pariss można zwariować z tą Alfą.Znowu lecimy przez Szczecin.:) Może jeszcze nam zmienią i przez Warszawę polecimy? Dobrze,że dopiero wczoraj wieczorem zajrzałam na stronę Alfy bo miałam weekend spokojny -nie denerwowałam się.Wszystko przed nami ;)

ja już to widziałam :) ale poczekam do ost momentu żeby sprawdzić bo jeszcze im się parę razy może odwidzieć :) mogliśmy mieć międzylądowanie w gdańsku było by lepiej :)

oczywiście że to widok z Kale :) chyba bardziej znanego widoku w alanii :)

Witam wszystkie tęskniące za mną koleżanki i przyjaciółki . O wiatr w Egipcie się nie martwcie , bywa i to niezły, on odpowiada za opóźnienia lotów bo powoduje burze piaskowe. Poza tym powiem szczerze że nie zamieniła bym Turcji na Egipt. Uf upał nie do zniesienia słońce grzeje od 7 do 18 i to w zenicie. Jak dla mnie to za gorąco i za sucho.Dzień za krótki bo o 19:30 słonko chowa się za horyzont. Za to wieczory długie i jak komuś to odpowiada to powinien właśnie do Egiptu latać. Woda w morzu kryształowo czysta i gorąca.Przepiękne rafy koralowe flora i fauna morska. Natomiast poza hotelem piach upał i ogólnie i delikatnie nazywając jeden wielki bałagan.Brak roślin i kwiatów jak w Turcji. To ciepełko z nad Sahary to mój prezent dla Was i dla mojej rodzinki która w pierwszym tygodniu prosiła mnie o podesłanie słońca do Polski. Jak nie wierzycie to w późniejszym czasie prześlę na pocztę fotki na których przepycham słoneczko nad Polskę. Spotkałam się w Hurghadzie z naszym Kwiatuszkiem i było całkiem superaśnie. Oprowadziła mnie po porcie z wypasionymi jachtami i poszłyśmy do restauracji na czaj i nie tylko, poplotkowałyśmy troszkę. Kwiatuszku dziękuje za wspólnie spędzony wieczór i życzę dużo zdrowia i pozdrowienia dla A. Zwiedziłam Luksor mimo 46st w cieniu i 70 na słonku udało mi się przetrwać.Byłam też na wyspie Giftun i widziałam delfinki , piękne stworzonka. Hotel trafiłam wypasiony , pokój również jeden z lepszych, jedzonko jak dla mnie dobre i ogromny wybór,bary w ilości 7-miu dawały wszystko co zapragniesz.Wodę butelkową rozdawali nam w hotelu bez ograniczeń. Zemsty jako takiej nie miałam i mój men tez nie ale drobne rozstroje żołądkowo- jelitowe owszem. Da się przeżyć . Ogólnie podobało mi się i wróciłam wypoczęta. Lot samolotem bardzo bezpieczny i przyjemny.W drodze powrotnej z międzylądowaniem w Rzeszowie. Przepraszam wszystkie koleżanki które próbowały się do mnie dodzwonić lub sms-ować. Nie miałam swego telefonu ze sobą. Pariss i Fanky ale się wygrzejecie, życzę Wam tego z całego serca. Wybawcie się za wszystkie czasy i pokażcie że Polki są górą. Weźcie dużo drobnych dolców bo na każdym kroku wołają bakszysz. Nawet na lotnisku pan który waży bagaże opiera się jedną ręką o neseser żeby "dużo" ważył drugą wyciąga po dolara. Kartki do wszystkich wysłane. Ponoć idą 3-y tygodnie więc troszkę cierpliwości.! Pozdrawiam i uciekam spać bo mam dość po pierwszym dniu pracy.

Witam i życzę udanego wypoczynku w Egipcie .Pariss i Fanky bawcie się dobrze i czekamy po powrocie na relacje .

witam czy mozecie polecic jakis hotelik w Alanyi ? bo tyle ich jest i nie wiem ktory wybrac:)

zk. z polecanych tutaj 4* to mój ulubiony blue star i grand zaman. resztę szukaj na checkholiday tam masz wszystko- zdjecia, opinie itd dzieki wszystkim za życzenia miłego wypoczynku. ja jutro skoro świt udaję się na lotnisku a jeszcze nawet nie zaczęłam się pakować :D dopiero dziś po pracy zacznę :) ale czego ja nie zabiorę to mi Pariss dowiezie :P to się nazywa luksus :)

zk. z polecanych tutaj 4* to mój ulubiony blue star i grand zaman. resztę szukaj na checkholiday tam masz wszystko- zdjecia, opinie itd dzieki wszystkim za życzenia miłego wypoczynku. ja jutro skoro świt udaję się na lotnisku a jeszcze nawet nie zaczęłam się pakować :D dopiero dziś po pracy zacznę :) ale czego ja nie zabiorę to mi Pariss dowiezie :P to się nazywa luksus :)

zk-my wlasnie wrocilismy z Grand Zaman:)Jestesmy bardzo zadowoloni-blisko plazy a jednoczesnie w samym centrum i niedaleko portu:) Blue star ogladalam lecz polozenie mi troche mniej odpowiadalo Pozdrawiam

no właśnie ile ludzi tyle opinii :) co prawda blue star leży na uboczy ale mi to nie przeszkadzało a najważniejsze że hotel, baseny, animacje itd mi odpowiadały. grand zaman leży faktycznie w środku i wszędzie blisko ale wolałabym nie mieć okien na ulicę bo jest bardzooo ruchliwa. ale może dla porównania kiedyś też się na niego skuszę :)

zgadzam sie z fankky:)Grand jest polozony przy glownej ulicy i trzeba sie wyklocac o pokoj z widokiem na morze a nie na ulice;)chyba,ze dadza taki bez bicia:P

ja już spakowana, mam nadzieję że niczego nie zapomniałam bo się skupić nie mogę :) ale za to mam ten komfort że mi Pariss może dowieźć :P mam równe 15 kg także udało się na styk.

Witam jakie miasto polecacie na pierszy raz w Turcji Alaya czy Side proszę o pomoc bo nie moge sie zdecydować Nastawiam sie troche na zwiedzanie troche na leżenie i jak bedzie możliwość to jakis rejs ststeczkiem na jakies snurkowanie

Sie napisalam i wcielo wiec mowie tylko dobranoc. Jutro sie odezwe. Paaa Innka nawet sie pojawila pozyczyc nam dobrego, fajnie 🖐️

Salam alejkum! Fannky zamiast o 8 rano leci o 9:55. Ta alfa sobie jaja robi naprawde. Po co ludzi zrywac tak rano. Ja mam o 20:15 a co bedzie to sie okaze. Bobo kartke dostalam! dziekuje 🌼. Z Egiptu raczej szybko dochodzą, ale z Meksyku czekam juz od marca! :D Chcialam napisac jeszcze, ze Fannky jest Mistrzynią swiata w pakowaniu, wyszlo jej 15,4 kg. Ja mam wrazenie, ze moja sama walizka tyle wazy :D :D Ale przy pakowaniu i tak juz wyrzucilam spodnice i sukienke :p

zk---> zobacz Kleopatra GOlden SUn, Gunes House. GTI ma fajne 3* hotele. SPrawdzaj ceny i pozniej na holidaycheck.pl czytaj opinie i ogladaj zdjecia. Oczywiscie z przymruzeniem oka ;) 4 pory roku --> bierz Alanię :)

aha! Brzydula, zdjecia dostalysmy na poczte. Dalej to bedzie moje marzenie, moze kiedys tez mi sie uda byc w tym hotelu.

czytam, czytam i widzę, że Pariss i Fannky zaczynają swój urlopik - to ja udanego, superowego, wypasionego wypoczynku życze :D Nie spalić się, tylko opalić...no i dużo fajowskich wrażeń :)

Witam ! Pariss,fannky ----życzę udanego urlopu ,wracajcie opalone i zadowolone.Po powrocie poczytam Wasze relacje . Frogi----a co w tym roku z Twoim urlopem ?Masz jakieś plany ? Pozdrawiam wszystkie forumowiczki .

Dżunia, Szazza 🌼 Dzięki :) Za jakies 40 min wychodze na lotnisko. Torba juz zamknieta na kłódkę. Jest jakies 16-17 kg, zobacze co bedzie. Najwyzej wezme kilka siatek w reke :D :D :D bo w podreczny juz nic nie zmieszcze. Wlasnie Fannky dala mi sygnal ze dojechala a ja z wrazenia odebralam bo myslalam, ze cos sie stalo. Do uslyszenia Kobitki!!!! buziaki 👄 👄