Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrzuccie na luz

ODCZEPCIE SIE OD MŁODYCH MATEK !!!!!!

Polecane posty

Gość .Młoda mama.
Większość kobiet na kafeterii rozpoczęła współżycie sexualne w wieku 16-17 lat, wystarczy wejść na forum erotyczne i na wypowiedzi kafeteriuszek. Większość z tych osób zdecydowała się na macierzyństwo w wieku 25-27 lat, każda inna, która zaszła w ciąże w wieku 18 lat (planowaną), zostaje nazwana k... Tylko dlatego, że jest żywy dowód jej "nieczystości", ale w takim razie, żeby było równo każda kobieta, która współzyje w wieku 16 lat jest k..... KONIEC I BASTA. Więc 30-latki wcale nie są od nas lepsze z tym, że my na dziecko zdecydowałyśmy się wcześniej, one później.

Gość a na erotycznym
to raczej po 20 kobiety traca dziewictwi

Gość dziwna 18 tka
wiesz nie wiewm skad masz takie statystyki, z forum erotycznego?, to kiepski materiał. Kto tam wchodzi, podstarzali faceci, ktorzy moga napisac wszystko, i szczyle co dostają orgazmu jak tylko wejda na taki topik. Wbrew temu, co piszesz nie ma takiego powszechnego zospasania i swobody erotycznej. W mojej klasie , moze to kwestia srodowiska takich sypiajacych ze swoimi chłopakami, to było 3 dziewczyny, i to w 2 klasie liceum. Z moich kolezanek zadna w wieku 16 lat nie zaczeła wspolzycia, i wcale nie jest atk, ze jak sie nie sypia z chłopakiem, to dziewczyna jest napietnowana. Przeciwnie zyjemy sobie spokojnie, bez nerwowki bo okres się spoznia, albo chłopak okazał sie nie taki. Luz, i korzystanie z urokow młodosci, co nie jest jednoznaczne ze szwendaniem sie po podrzednych dyskotekach, chlaniem wody, czy cpaniem . Wiecie, muy potrafimy spotakc sie i połazic po sklepach, umowic się na nocne oglądanie filmu, wtedy moze byc i wino i ciasto, pogadac o wartych przeczytania ksiązkach, o chłopaku z którym zaczełysmuy sie spotykac. Dla mnie to są normalne problemy 18 latki, bez bagazu spozniajacej się miesiaczki, grzybic , nadzereh, przedwczesnych ciąż, kupek, zupek, niemowlakow. Priorytet to matura, a pozniej studia, wtedy jak się zakocham to kto wie, nie problem w tym, zeby czekac do slubu, ale po co sie spieszyc i skracac sobie beztroskie lata.

Gość ktos z kogos
o boze kobiety przestancie, PRZESTANCIE WYMYSLAC !!!!!!!!!! gdzie napisałam ze mnie facet pożucieł GDZIE !!!!!!!! przestan kłamac, niech ktos mi powie jak nie mam reagowac agresja jak na kazdym kroku słysze co róż to nowsze żeczy o sobie, no jak !!!???? mój ojciec z nami nie mieszka !!!!!! daj se kobieto luz, mam ci całe moje zycie opowiedziec zebys wrescie sama przestało wypyslac scenariusze jak to było !!!! moze jeszcze ci powiedziec ile razy z nim spałam, pozycje moze poopowiadac, ????? teraz pisze tak jak wy piszecie, bo tak to odbieram ludzie gdzies jest koniec ludzkich granic i zaczyna sie chamstwo beszczelnisc i brak szacunku który w w tym momencie reprezuntujecie jestes z dobrego domu, żle bo wypieszczona panienka, miałas ciezko, żle bo jaki to był do, rodzisz zle bo za młoda, usuwasz zle bo zabijasz, uczysz sie zle, bo pierw trzeb sie wyczyc potem rodzic, nie uczysz sie zle, co to komu do tego, co to was obchodzi, macie w tym jakis interes ????? wzyccie na luz bo im bardziej was czytam tym bardziej widze jaki niepojetne jestescie, wam nic nie da sie powiedziec, kazdy ma myslec tak jak by i bast ludzie kazdy ma swoje zycie, kazdy decyduje za siebie kim wy jestescie zeby tak sie wtracac KIM ???? bogiem czy jak ???? to juz jest smieszne co wypisujecie wciaz to sama wciaz ten sam sens te same słowa, nic wiecej nie umieci ??? podatki szkoła wykształcenie praca, podatki szkołą wykształcenie praca, podatki szkoła wykształcenie praca chcecie zyjcie sobie tak, tak wam odpowieada tak dla was lepiej, wedłog was tak powinno byc, ok RÓBCIE TAK !!!!! ale nie narzucajcie tego innym do cholery kazdy jest INNY !!!!!! jedni mysla tak inni inaczej zrozumcie to juz nic wiecej nie napisze bo jak gowa pusta to i tak nic nie chce wejsc bo po co juz nie wiem jak do was pisac do was nic nie dociera, wiec nie warto sobie palce nadwyrezac !!!! ech....... zero zero zero - depresja !!!!!!!

Gość do-ktoś-z-kogoś
w domu miala gehenne, była bita przez ojca, widocznie malo, kiedy nie bała się dalej ojca, ojciec pił, a sama widocznie ma dziecko z nieodpowiednim facetem kiedy jest sama, pisze, że woli być sama po co i męźczyzna, a czyżbyś dziecko zrobiła na odległość, jak poszłas do łóżka nie lubiąc męźczyzn, ale pieprzysz głupoty. Tak mówisz, bo poszłaś z patologią do łóżka, ponieważ zachciało ci się chlopa i nie zależało ci na niczym, jedynym twoim celem było uprawianie seksu. przyznaj się i nie opowiadaj głupot

Gość ktos z kogos
do dziwna 18 tka ej ale co to za problem ja tez chodze z kumpelami na zakupy, w dodatku mam lepiej mam wózek cos kupie to dzwigac nie musze wsadzam w koszyk, sklepy tylu La Halle Cubus Orsay, albo rynki maja duzo miejsca aby jezdzic miedzy regałami i ogladac, w róznego rodzaju galeriach, marketach i duzo miejsca, co za problem ? filma he tak sie składa ze jestem sama w domu, o 22 przychodza kolezanki, akurat mała spi, ogladamy film w innym pokoju, jemy ciasto, pizze, wczoraj akurat pierogi, pijemy kawe cherbate oranzade, co ktora chce, plotkujemy słuchamy muzyki, co za problem ? gadamy o wszystkim, rozwiazujemy psychotesty, smiejemy sie, a mała smacznie spi w innym pokoju, co za problem ? nie rozumiem

Gość nie wierz w cuda
no dziuewczyno, sama wyluzuj, bo to widac na pierwszy rzut oka, juz zaczełas naciagac fakty. a facet cie nie porzucił, czyli co?, niepokalane poczecie, czy to ty go wykorzystałąs, bo strasznie chciałas seksu, albo poczułas nieodparty instynkt macierzynski i potraktowałas go jako dawce spermy??

Gość do ktos z kogos
ty nie popija kawki tylko szukaj pracy, bo jak mała będzie miała twój charakterek to szybko zostaniesz babcią i z czego utrzymasz córkę i i dziecko

Gość do idiotki
do ====> do-kogoś-z-kogoś a ciebie widocznie wcale nie złoili na duspko skora taka beszczelna jestes zle cie cie rodzice wychowali oj zle, mogli bic ile wlezie, moze bys sie kultury i szacunku nauczyła rozwydrzona gówniaro przykro mi ze masz takich starych co cie nie wychowali, wole młode matki bo ich dzieci nie wyrosna na takie szmaciary jak ty !!!!! jestem po stronie matek !!!!! kobieto to kobieta kazda zasługuje na szacunek !!!!! jest człowiekiem i powinna byc szanowana - musi byc szanowana

Gość spostrzegawcza__JA
Dlaczego z góry zakładacie, że 18-latka nie będzie w stanie wychować dziecka?? Znam 19-latkę, która całkowicie podporzadkowała się dziecku, ale znam też 30-latkę, która do pracy nie wróciła, bo macierzyństwo tak jej się spodobało, ze nawet skończone dwa kierunki studiów przestały mieć znaczenie i tak samo jak ta 19-latka została w domu z dzieckiem.

Gość lulkaaa
problem jest taki, ze w twiom zyciu juz nie ma miejsca na bycie beztroską nastolatką. Teraz jestes i juz będziesz do konca zycia przede wsystkim MATKA. I nie opowiadaj mi jak ty tu mozesz sobie urzadzac takie spotkania , bo ja wiem jak to wyglada. Dzieciak zaraz się zmoczy, zrobi kupę, będzuie chciał jesc ,spac, będzie męczyła go kolka, albo cos innego. A ajk pojdziesz do sklepu, to i tak bedziesz patrzyła jak dziewczyny kupują sobie, a ty będziesz myslała, ze musisz odłozyc dla dziecka. Diewczyny będą opowiadały o studiach, gdzie ktora jest, ty mozesz o tym pomarzyc, dziewczyny ekscytują sie randkami, ty wracasz nastawic pranie i do prasowania ciuszkow dzieciecych. Kogo ty dziewczyno chcesz oszukac, zycie to nie film, i nie jedną ty juz masz noc przepłakana.

Gość ktos z kogos
lulka jak chcesz juz powiedziec to pierw wczytaj sie w temat nie bede marzyła o studiach - bo złozyłam papiery i wiem ze sie dostane po dwa - jak ide na zakupy z kolezankami to sobie kupuje cos od czasu do czasu, tak samo jak inne dziewczyny przestan mi wmawiac cos czego niema co nie istnieje tak cie to boli ze potrafie byc i nastolatka i dobra matka ????? boze,..... same sobie przeczycie i gubicie sie w tym co mówicie

Gość ktos z kogos
dobra wogóle szkoda na was czasu do pustych baniek i tak nic sie nie wbije nara biore mała pieniadze wózek i kumpele i idziemy do marketu !!!!!! a moje dziecko jak spi to prawie 5 godzin, nie ma kolej, nie płacze, nie marudzi, co 5 min nie sprawdzam czy ma kupe, zreszta jak spi to nie bede jej specjalnie budzic zeby zmienic jej pieluche bo troszke siku zrobiła szkoda gadac wogóle z wami, bez sesu, szkoda czasu nara i dalej sobie piszcie farmazony widac takie idiotyczne zycie wam odpowiada ja niechce sie głupota zarazic do widzenia wam zyjcie ze w "TYM" waszym chorym wiecie !!!!

Gość lulkaaa
i co z tego dziecku przyjdzie, ze ona sie mu przyporządkowaąła ta 19 letnia mamuska?, co ona mu moze ofiarowac?, miłoscią go nie nakarmi, sercem nie ogrzeje. To prawda jest wazne zaangazowanie uczuciowe matki, ale wszystkiego nie załatwi, dziecko podrosnie i poza buziakiem, opraniem, i zupa będzie chciało więcej, i co wtedy. Co złego czy dziwnego w tym, ze 30 latka z dwoma fakultetami, po urodzeniu dziecka oddaje sie macierzynstwu. To piekne jak dojrzała kobieta potrafi podjąc dojrzałą decyzję. tylko 30 latka takie decyzje podejmuje swiadomie, to nie slepy los czytaj wpadka o tym decydują. Odchowa dziecko, będzie chciał wrócic do pracy, wróci do niej, zapewne jej mąz tez jest wykształcony, mają dobra baze materialną i mieszkaniową, tylko zazdroscic dziecku, ze urodziło sie w takiej rodzinie. Ta rodzina zapewni mu dobre zycie i dobry start.

Gość spostrzegawcza__JA
Znam wiele 30-latek, które ledwo skończyły zawodówkę, pracowały wwarzywniaku, poznały faceta mają z nim dziecko i już nie pracują. Czyli są utrzymankami. Czemu 30-latka może być utrzymanką, a 19-latka to już nie??

Gość monkeya dziewczyna
Nara to nie jest słownictwo Twojego exa? Tego z problemem narkotykowym i alkocholowym, co to zaczął cie bic, nie chciał sie zenic, a Sad przyznał ci w czasie ciązy 200zł alimentów, i tak cie to wkurzyło, ze stwierdziłas, ze sama wychowasz dziecko. Bo tak mi cos sie kojarzy. Ten sam styl wypowiedzi, te błedy ortograficzne. Więcx jak to jest z tą patologią, ?, jednak cos w tym powielaniu jest.

a ja mam małą mądrale w domu i jestem z tego powodu bardzo zadowolona, i ciesze sie ze zaszłam w ciaze młodo, fajnie bedzie FAJOWO JEST !!!! kochane malenstwo, jestem dla niego najlepsza i najwazniejsza i nikt tego nie zmieni :) ❤️❤️❤️ dziecko marzenie 👄 Młode mamy powodzenia !!!!!!!! RAZEM DAMY RADE !!! nikogo nie zaczepiam wiec prosze mnie nie zaczepiac bez powodu :):D:D pa 🖐️

Gość hiundaj
a kto te 19 latka ma utrzymywac, 19 latek? NO jak jest w stanie tio czemu nie?

Gość oj małolaty
nikt ci nie będzie nic zmienial, a czy już pomyślałaś o kolejnym dziecku, jak bez seksu wytrzymasz, kazde dziecko jest fajne, ja żadnego niefajnego nie widziałam, czy to moje, czy czyjeś, ale dzieci to nie zabawka, także pociesz się jeszcze z miesiąc i do pracy, bo szybko zleci czas i jak ci dziecko już jako nastepne pokolenie przyniesie znów dziecko w wieku może 15 lat, bo co pokolenie to wczesniej, a jeszcze jak ma w genach po rodzicach uprawianie seksu i abyś wyrobiła z utrzymaniem swojego dziecka i jego dziecka i sibie. Gratulacje

Gość spostrzegawcza__JA
hiundaj---> a czemu łączysz 19-latkę z 19-latkiem?? Może 19-latka ma dziecko z 27-27-latkiem. Zaraz pewnie się doczepią, że młoda zadaje się ze staruchem.

Gość ktos z kogos
hehehehe nie opowiadaj mi swojej histori ok to ze tobie facet powiedział nara to nie znacyz ze mi co za kultura ech.....

Gość mmmoooa
8 czerwca Anka----> Twoja ciąża, to bodajże wpadka, więc się nie liczy.

Gość mmmoooa
8 czerwca Anka, to oczywiście żart był.... kiepski przyznaję. Pozdrowienia dla Ciebie i małej Izy, jak już jest na świecie, to żeby chociaż szczęśliwa była🌼

Niektórzy/niektóre z Was chyba najbardziej ustysfakcjonowane byłyby, gdyby nieletnie matki posypały głowy popiołem, wliły się w piersi i krzyczały moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina. Czasem wydaje mi się, ze nagonka na młode matki jest spowodowana strachem przed ciążą nie w porę, jaki tkwi w wielu kobietach... Sama zaszłam w ciąże jako nastolatka, dlatego, tym razem już z perspektywy lat, mogę powiedzieć, że to jednak nie jest w większości wypadków optymalny wiek na dziecko. Mnie się udało doosnąć na tyle szybko, żeby podołać wyzwaniu. Wielu dziewczynom się nie udaje, to prawda. Ale nie rozumiem nagonki, wielu obraźliwych słów jakie padają pod ich (naszym) adresem. Miłe panie, mleko już się wylało, wyzywnie kogoś od najgorszych nic nie zmieni.

Gość mamamamafilpka
a ja jestem mloda mama,mam 23 lata,oboje pracujemy,ja pracuje w sluzbie zdrowia,dziecko bylo planowane!:)i niczego nie zaluje,staram sie jak moge i jka narazie nam wychodzi,na kazdego przyjdzie pora:)pozdrawiam

Gość trallaska
no dobrze, gratuluje tobie. Tu rozmawiamy o tych bardzo młodych matkach, nieletnich lub niby pełnoletnich, ale n a utrzymaniu rodziny. Co to szkół nie pokonczyły, pracy nie mają, meza nie maja, ale dziecko maja długo planowane i oczekiwane

Gość azulla
czy oglądałyście na TVN 'UWagi", tam było o mlodej matce mającej dziecko z żonatym facetem i co, żeby nie rodzice, oj to krucho by bylo z utrzymaniem jej tego dziecka