Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrzuccie na luz

ODCZEPCIE SIE OD MŁODYCH MATEK !!!!!!

Polecane posty

Gość dara..
moze ty dajesz dupy!!!!odwalcie cie od nich moze im to akurat pasuje miec w mlodym wiku dzieci!!!!! przynajmniej beda mialy odchowane pociechy... moja siostra jest mloda matka i jakos daje rade i moim i innych(znajomych i bliskich zdaniem)jest to samo tak samo daje rade jak matki w starszym wiku!!!! niewiem czy to zazdrosc z waszej strony?????? a moze to taka zazdrosc ze ich rodzice zrozumieli??? nie rozumiem takich wrednych,dolujacych ludzi. i powiem jeszcze jedno ta mloda matka da rade lepiej niz ta starsza!...

Gość tralallala
nie denerwuj się tak, bo poronisz jeszcze

Gość dara..
nie mart sie w ciazy nie jestem...!!!!! ale powiem ci jedna nie rob z tego takich zartow bo to moze spotkac nawet twoje dzieci albo kogos z rodziny a wtedy to czastkowo o tobie beda pisali i w sumie dobrze by bylo!!!! :):):):):):):):)

Gość lokamoca
dara kiedy, i od czego będa miały te młode matki odchowane dzieci? Od pieluch?, daj spokoj zaczną sie powazniejsze problemy, typu przedszkole i opłaty za nie, teraz to ponad 300zł miesiecznie. A w domu trzeb ajeszcze dac dziecku jesc i kupicciuchy ,buty, kapcie, zabawki. Jak myslisz ile to misiecznie moze kosztowac? Pozniej szkoła , podreczniki, dziecko trzeba przyzwoiciej ubrac, latem kolonie zimą obozy, pozniej okres buntu , dorastania, a pozniej zrobi sobie dziecko, no zyc nie umierac tylko odchowac

Gość mamamamafilpka
oj dziewczyny na kazdego przyjdzie pora,kazda z nas ma swoj rozum:)jesli dziewczyny PLANUJA dziecdko w bardzo mlodym wieku to sa to przewaznie pochopne decyzje,na dluzsza mete ciezko sie zyje z rodzicami i na ich utrzymaniu,po pewnym czasie zaczynaja sie nieporozumienia a to nic dobrego nie wrozy,troche z innej beczki ,mnie np denerwuja spojrzenia ludzi,wygladam mlodo,moze nie na 23 lata:)wiem,ze powinnam to olac,ale to przykre gdy ktos patrzy na was z pogarda,jakbym byla jakas puszczalska malolata z dzieckiem,ehhh,ten swiat nigdy nie bedzie doskonaly

Gość heheheh hahaha
moja kolezanka, studentka, przed chwila przeczytało ten topik, pierwszys raz, powiedziałam jej zeby zonbaczyła, i wiecie co powiedziało o was starszych najmadrzejszych "pizdy jak nic, co za chamstwo i beszczlnosc, zero kultury to nieniormalne, najmadrzejsze udaja a kim one sa?" hehehehe studentkaaaaaaaaaaaa !!!!!!!

Gość metafora .
wiecie co , te młode matki niby odpowiedzialne? Teraz to Wy zaczęłyście mnie wkurzać, bo prawie wszyscy anty do Was kulturalnie, spokojnie, a Wy z mordą, przekleństwami, wyzwiskami, kuźwa! I Wy nam będziecie mówić, że my jesteśmy niekulturalne, że nie możemy mieć dzieci, bo jakie matki z nas będą? To Widać Wy teraz macie stereotyp, że jak starsza matka, to źle, bo mniej pokocha, bo odrzuci, jak będzie chore, bo coś tam, no HALO!!! "ktoś z kogoś" opamiętaj się dziewczynko, mówisz, że my się gubimy, a sama się gubisz, nawet cytują inne Twoje słowa, a Ty zaczynasz się wykręcać, bo nic takiego nie powiedziałaś, bo wszystko jest OK w tym, że jesteś młodą matką. Cholera, nikt tutaj Was nie wyzywa od kur**, a przynajmniej te stałe bywalczynie tego tematu, wpadnie jakiś cham i sypnie, ale potem go nie ma i się nie wypowiada... Ktoś kogoś za mało lał w domu i jest dlatego taki bezczelny? A ta, co to powiedziała ( już nie pamiętam która ) to niby nie jest bezczelna coś takiego pisać? I znów "ktoś z kogos" - to Ty nas za wszelkącenę próbujesz przekonać do swojej racji przy braku sensownych argumentów, a z naszej strony padło naprawdę więcej niż "podatki, wykształcenie, praca". TO TY JESTEŚ AGRESYWNA DZIEWCZYNO A NIE MY !!!! Dorosnij, bo dziecko mimo wszystko Ci w tym nie pomogło !!!!

Gość do metafora.
metafora a jak wy najezdzałyscie na młode matki z wyzwiskami przeklenstwami itd, ze kurwa ze dupodajka ze analfabetka, to dobrze byłao, tak ? to było ok widzisz jak to jest, jak to miło, zaraz sie bulwersujesz, jak wy obrazacie to jest dobrze teraz widzisz jak sie ona czyja nieczyn drugiemu tego co tobie nie miłe - połowaz ze starszych jest wierzaca niby tak ? wiec troche pochamowania zycze dobranoc 🖐️

Gość przegiecie na max
do metafora. "...Wy nam będziecie mówić, że my jesteśmy niekulturalne, że nie możemy mieć dzieci, bo jakie matki z nas będą?... " - no własnie a wy mozecie mówic tak młodym matką "...To Widać Wy teraz macie stereotyp, że jak starsza matka, to źle, bo mniej pokocha, bo odrzuci, jak będzie chore, bo coś tam..." - tak a wy miałyscie je do młodych matek "...nawet cytują inne Twoje słowa, a Ty zaczynasz się wykręcać, ..." - jakos ja sie doczytałam tego ze przyznała ze zle napisała "...Cholera, nikt tutaj Was nie wyzywa od kur**, ..." - dziwne bo tego tez sie zdazyłam doczytac :o "...Ktoś kogoś za mało lał w domu i jest dlatego taki bezczelny..." - widac chyba ciebie, współczuje ze twoje dzieci maja taka matke, najlepiej bic, po co rozmowa "...to Ty nas za wszelkącenę próbujesz przekonać do swojej racji przy braku sensownych argumentów..." - tak jak na poczatka wciaz wy JĄ !!!! "...a z naszej strony padło naprawdę więcej niż "podatki, wykształcenie, praca..." - czytałam i te durne argumenty padały najczesciej, innych sie nie doczytałam "...TO TY JESTEŚ AGRESYWNA DZIEWCZYNO A NIE MY !!!! ..." - nie wydaje mi sie, broni sie, bo wy zaczynacie "...Dorosnij, bo dziecko mimo wszystko Ci w tym nie pomogło !!!!..." - ja tobie tego zycze naprawde !!!! jak kuba bogu tak bug kubie, I co miło wam teraz jak one zaczeły gadac tak jak wy przez całe 8 stron pustego pisania ???? czytam topik nie jestem ani po tej stronie ani po drugiej, wy zaczełyscie, obrazałyscie je, a gdy teraz one WRESZCIE zaczeły sie bronic, to zaraz ze sa agresywne wolgarne itd. a spojzcie na siebie, prawie identyko tyle ze troche gorzej z wami dzis słyszałam jak 27 latka sie schlała i zostawiła swoje 4 miesieczne dzieko na ulicy taka dorosła i odpowiedzialna, o dorosłych wiecej słysze dookoła niz o tych młodych do nie widzenia 🖐️

Gość metafora .
o tym biciu cytowałam inną która się wypowiadała tak na forum, nie doczytałaś? My zaczęłyśmy? Proszę przeczytać pierwszą wypowiedź tematu. Nie doczytałaś? My mówimy, że one ( Wy) będziecie złymi matkami? Nie doczytałaś? My WSZYSTKIE? Czy to aby MY uogólniamya nie Wy? " "...Cholera, nikt tutaj Was nie wyzywa od kur**, ..." - dziwne bo tego tez sie zdazyłam doczytac " a co napisałam o chamach wpadających na chwilę powyzywać i nie pojawiających się potem? Nie doczytałaś? Innych argumentów się NIE DOCZYTAŁAŚ? A to szkoda. Chyba w przeciwieństwie do Ciebie znamcały ten temat, od pierwszego do ostatniego postu. Nie jest agresywna, tylko się broni? A nie można się bronić na spokojnie? Tak jak Evi na przykład. Mam dorosnąć? Po co? Wolę się cieszyć swoim dzieciństwem, póki mogę. "8 stron pustego pisania" to sobie napisz do swoich koleżanek a nie do nas, bo Wy w kółko to samo.

wiek niestety nie ma sie nijak do doroslosci. mozna miec 50 lat i byc niedojrzalym . jak sie dobrze rozejrzec , to znajdziemy nawet wsrod osob nam znanych , ludzi doroslych ale niedojrzalych. nie czytalam wszystkich wypowiedzi na tym topiku, ale nie mozna z gory potepiec mlodych , ktorzy doczekali sie wczesnie potomstwa. bywa czesto tak, ze mimo mlodego wieku okazuja sie oni ludzmi naprawde dojrzalymi do sytuacji, potrafia byc bardzo odpowiedzialni. a slownictwo, ktore pada na tym topiku , bez wzgledu na wiek osob sie nim poslugujacych jest zenujace.

Gość metafora .
a gdzie ja napisałam "śmieszny"? :O

Gość metafora .
a Twoje wqypowiedzi skłaniają mnie jednak do wątpienia w twoją rzekomą dorosłość

Gość metafora .
i potem nam będą mówić, że to MY jesteśmy agresywne... vanitas, vanitatum et omnia vanitas !!!!!!

niestety , ale na tym topiku jest bardzo duzo agresji. :(

Gość Idz juz spac dziecko

Gość metafora .
no co Ty, oczywiście, że do mnie, nie widzisz, że siksa zaczęła mnie, a nie Ciebie obrzucać gnojem? ;-)

Gość hehehehehehehhehhh
ja zaczełam, stwierdzam fakty kochana sama napisałas ze chcesz jeszcze przezyc dziecinstowo, co mi sie kojarzy z dzieckiem od 5 do 12 lat

Gość metafora .
idź na studia to się przekonasz :O Może i nie jestem super dorosła wiekiem, bo mam 20 lat, ale czuję się dzieckiem na tych studiach ( i na pewno 80% reszty studentów dziennych też ;-) ) co nie jest równoznaczne z tym, że brakuje mi dojrzałości emocjonalnej. Ale co Wy możecie wiedzieć, jak raptem opuściłyście gimnazjum !!!

Gość bozeeeeeeeeee
20 latka dzoecko pewno na utrzymaniu starych jestes któzy maja juz dosc tego ze cie utrzymuja i zerujesz na nic super 20 lat a czuje ze jest dzieciakiem, fajnie ze chodz do tego sie przyznajesz

Gość metafora .
żałosna wypowiedź żałosnego człowieka... Tylko tak dalej, kompromituj się jeszcze, masz rację . Może w końcu zrobi Ci się wstyd i przestaniesz się tu pojawiać, co wyjdzie na zdrowie temu tematowi i jego czytelniczkom.

Gość metafora .
i żeruję na starych? Mają mnie dość? :O Zastanów się , co Ty piszesz ...

Gość ze jestes zwykłym ciezarem
dla starych którzy maja cie tak gdzie słonce nie dochodzi, ale przeciez nie powiedza ci tego bo wkoncu ich "córka" jeste żal mi ich ze stworzyli takie głupie dziecko IDZ JUZ SPAC !!!!!!

Gość metafora .
słuchaj, dzieweczko, Twoje dogryzanki są już zgoła irytujące, więc może sama idź spać, albo gadaj na temat a nie obrażaj na prawo i lewo przeciwniczek Twoich poglądów !!! Trochę jednak szacunku i do mnie, i do mojej rodziny, najlepiej przez milczenie.

Mysle,ze najgorsza sprawa w postrzeganiu swiata jest poslugiwanie sie stereotypami...a tutak widzie wiekszosc tak postepuje! Owszem stereotypy wiele ulatwiaja, bo nie trzeba myslec!tak trudno zmusic sie do myslenia? Kazdy inteligentny czlowiek powinien wiedziec ,ze KAZDY przypadek jest inny!Nie pochwalam ani uatorki topicu ani przeciwniczek,bowiem prawda,jak zwykle, zapewne lezy po srodku... Zamiast uogolniac...skoro lubicie oceniac,kometnowac,obgadywac..moze warto skupic sie na pewnym indywidualnym przypadku?Tylko Boze bron od budowania teorii na podstawie jednej osoby do calej populacji,ktopra moze ta osoba w pewien sposob reprezentowac,czy to poprzez wiek,wyksztalcenie,status majatkowy etc..to tak jakby ktos napisal: Byla blondynka to sie puscila-to jest obrzydiwe,puste i totalnie bez sensu!tak jak to:zaszla w ciaze bo dala dupy czy tez ma 30 lat to juz sie nie nadaje do tego zeby zoruzmiec dziecko! Nauka zwana statystyka zawsze zaklada,ze nie ma grupy,ktora w pelni odwzoruje populacje generalna,a tu na przykladzie kilku osob chcecie zdudowac wielka teorie! Ludzie sa tylko ludzmi .Ile ludzi tyle prawd,osobowosci ,kolei losu. Czy tak trudno byc wspoczujacym,madrym czlowiekiem z odrobina empatii? Poszukajcie w kazdym czlowieku czegos dobrego,czy to takie trudne?

Gość a jakkkk
a jak kazdy wtraca sie w zycie tych dziewczy i mówi ze matki tez puszczalskie było skoro task je wychowałi itd, to jest ok nie odpuszcze, zobaczysz narzie ide sie opdali i wychodze w sina dal ale jutro znów zaczne dziecko !!!!!!!

Gość metafora .
przeczytaj może regulamin forum... Przychodzisz tu po to, żeby się awanturować? Tak imponująco wygląda Twoje życie?

Gość metafora .
no i oczywiście dziwi mnie, że jeszcze się pode mnie nie podszyłaś... miałabyś jeszcze lepszą zabawę!

Gość a jakkkk
musiałabym byc tobą