Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hebanowy motyl

sposób na oczyszczenie organizmu i zgubienie kg

Polecane posty

Gość hebanowy motyl

istnieje cos takiego? chcę oczyscić się z toksyn i zgubić przy tym pare kg-głodowka odpada -miałam takie mdłosci ze ją przerwałam

Gość tak se myslę....
polecam normosan sypki. ziółka na przeczyszczenie. mówie Ci działąja cuda a koszt 4-5 zł.

Gość hebanowy motyl
normosan? naprawdę ? mogłabyś coś blizej napisać? dziekuje slicznie*

Gość zwinka
też jestem zainteresowana 🌼

mi sie wydaje ze pomylily wam sie pojecia - autorka topiku pytala o cos na oczyszczenie a nie przeczyszczenie a to chyba nie jest to samo Ja bym radzila pic zielona herbate bo odtruwa organizm (tylko bez cukru!!!) albo yerba mate i ograniczyc jedzenie!

Gość dzieki
chodzi o oczyszczenie i przy okazji zgubienie paru kg

Gość iwuś123
tez polecam zieloną nie wiem czy stracisz kg (jedni tracą inni nie) ale na pewno oczyści! jest bardzo zdrowa.

Gość zdrowa pewnie tak
ale jaką ma gorycz

Gość iwuś123
ale jak sie krótko parzy tak ok. 3 min to nie ejst taka gorzka! pewnie za długo parzysz.

Gość maciejek
Oczyszczenie organizmu najlepsze bo za darmo.Pozbierać liście ostu polnego. Tego jest od cholery na działkach,polach. Nie jest takie złe w smaku. Robić napar i pić.Nie znam nic lepszego.Zgubienie kilogramów też żaden problem.Odchudzaj się na leżąco.Jest taki sposób. Rekord to 6 cm po jednym zabiegu. No ale było z czego 140kg żywej wagi.W W-wie jest kilka takich miejsc gdzie to robią.Nie długo będzie Świder pod W-wą.Naprawde fajny sposób bez bolesny i przyjemny. Bez żadnej diety. To że tyjemy to mamy w głowie.Tu trzeba ustawić i już.

Gość a co to jest to odchudzanie
na leżaco?

Gość M_E_G_G_I_E
Szczerze polecam suplement Nivelazione (Farmony), który dzięki zawartości yerba mate, zielonej herbaty itd. pomoże oczyscić organizm, a także pobudzi metabolizm, zmniejszy łaknienie, pomoże spalić tkankę tłuszczową. Naprawdę super sprawa i niedrogo:) Ja kupiłam na Allegro. Gorąco polecam też kremy z tej serii - świetne, skóra wygładzona, przyjemność stosowania:) Najlepsze jakie dotąd miałam:)

dziewczyny pijcie skrzyp polny - tani i skuteczny , pamietajcie o przyjmowaniu wit B1 bo ja wypłukuje z organizmu skrzyp usuwa toksyny, dziala moczopędnie wspomaga przemiane materii.

Gość Światło
Witam wszystkie forumowiczki. Kiedy zobaczyłem ten temat od razu przyszedł mi do głowy Bio-Green firmy K-link. Jego działanie jest dokładnie takie jakiego oczekujesz- oczyszcza organizm z toksyn a ponadto pomaga schudnąć. Jest wiele udokumentowanych przykładów na skuteczność tego suplementu. Stosowanie BioGreen wraz ze zdrową dietą to pewny sukces. Pozdrawiam. P.S- Jeśli chciałybyście dowiedzieć się więcej lub nawiązać bardzo korzystną współpracę (rozwój własnego biznesu), proszę, skontaktujcie się ze mną: oferta_wspolpracy@onet.eu