Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

morelkaaa

Dobry balsam ujędrniający!!!!!!!!!!!!!!Jaki polecacie????

Polecane posty

Gość viva20
polecam Dove ten ujędrniający. ale ten w takiej tubce 200ml. za około 25. ładnie napina skórę i powiem nawet że wyszczupla nogi. tylko trzeba stosowac codziennie ;)

Gość viva20
co do żółtego Garniera to u mmnie stoi na półce :/ choc ma przyjemny zapach to strasznei się klei do skóry :/ i jak pozniej ma Cię facet dotknąć :/

ok dove,garnier wiecie co chodzi mi przede wszytskim o uda i brzuch zeby troszkę ujędrnic :D Jesli mowiecie ze garniera sie klei to odpada jak dla mnie raczej ...

Ja tez zoltego Garniera ladnie pachnie:) Ale wydaje mi sie ze kazdy balsam ujedrnia;)

Gość mnemonika
loreal ujęrniajacy - ok. 23 złotych. Ładnie pachnie i się nie klei (fakt ten żółty garnier jest okropny). Polecam. Też długo szukałam i ten jest całkiem fajny. Wprawdzie rezultatów nie ma bo używam krótko ale mi odpowiada :-)

Gość viva20
a ja po "moim" dove ( od razu napisze że to jest "gel-krem" ujędrniający !) ;) mam ładniena piętą skorę na nogach ( udach przede wszystkim) i pupa się wygładza i "podnosi". na brzuszek używam mniej ale kiedys stosowalam go równiez na brzuch i też ładnie się "zarysował" jego kształt i teraz skóra jest napięta. dodam ze miałam przerwę ale znów zaczęłam. właśnie wczoraj zużyłam 3 opakowanie . ale juz w połowie zużycia pierwszego widać poprawę. rada - polecam masowanie skóry dłońmi w czasie wsmarowywania np.na udach tak jakby chciało sie nadac im okreslony kształt , jakby wyrownac ich powierzchnię i wyszczupli= to na serio pomaga ;)

viva 20 oj chyba mnie przekonałaś, właśnie dzisiaj po pracy chcę sie udać na zakupy ;) Wiec chyba sie skusze na ten dave :D Jeśli twierdzisz ze widac jakieś rezultaty to kurcze u mnie chyba też bede nie :D

\"co do żółtego Garniera to u mmnie stoi na półce :/ choc ma przyjemny zapach to strasznei się klei do skóry :/ i jak pozniej ma Cię facet dotknąć :/\" - a kto powiedzial, ze go mam? ;) Póki co jestem singlem, Garnier ładnie pachnie ale sie klei to fakt, Dove też kiedyś miałam i byl dobry ale finansowo lepiej opłaca się Garnier, natomist Nivea Q10 to dla mnie kompletna porażka. Acha, fajny jest tez L\'Oreal ale nawilzajacy

Gość viva20
tylko pamiętaj że to GEL-KREM UJĘDRNIAJĄCY ten w tubce, a nie w opakowaniu jak balsam. jeśli będziesz stosoawać regularnie po kąppieli na pewno zobaczysz rezultaty ;) acha - ja nigdy nie żałuję sobie tego żelu. nakładam dosyć sporo, nawet wtedy lepiej masuje się skórę. życze udanych zakupów i mam nadzieję że się nie zawiedziesz. hmm..z tydzień ,dwa tyg. temu była taka promocja w super pharm -- zestaw : gel- krem + żel pod prysznic i to wszystko za 25 zł. moze jeszcze jest. bo tak normalnie to on będzie kosztował sam koło 25 zł. powodzenia ;)

Gość mnemonika
mi natomiast ten dove w tubce zupełnie nie odpowiada. Mam prawie cała tubę to nie mogę znieść tego że sie klei

Też drażni mnie zapach Dove, ostatnio stwierdzlam ze nie ma wielkiej roznicy wsrod tych hipermarketowych kosmetykow do powiedzmy 30zł., najwazniejszy jest masaz szorstka rękawicą lub gąbka przy wklepywaniu balsamu.

hmmm mnie osobiście nie drażni zapach dove,ponieważ od 2 lat stosuje zele pod prysznic z te serii ;) a jesli widac rezultaty to chyba warto ;)

Gość mnemonika
ale on się klei...mi też zapach nie przeszkadz. Tylko nie mam czasu siedzieć z nim pół godziny aż się wchłonie. Zresztą nawet póżniej skóra jest klejąca. Ale Twój wybór:-) Ja jednak zostanę przy Loreal

hmmm czyli twierdzisz ze loreal w ogole sie nie klei tak ???:) oki to w takim razie musze sie zastanowic... :D

Gość mnemonika
tak jak mówiłam...Twój wybór ;-) Ale tak naprawdę dla każdego dobre co innego.... Ja nieznoszę klistych konsystencji więc to oprócz działania jest dla mnie ważne. A dodatkowo zapach "mojego" loreala mnie urzekł:-) Najlepiej zrobisz jak przetestujesz na ręce dwa specyfiki podczas wizyty w sklepie i sama sie przkonasz przynajmniej co do zapachu i konstystencji.

chyba masz racje.teraz juz chociaz wiem z czym mam sie rozgladac :) dziekuje kobietki 🌻

polecam krem ujędrniający z serii Ocean Algae Oriflame - świetnie ujędrnia, ma świeży, morski zapach. żel pod prysznic i żel peelingujący z tej serii też są bardzo fajne.

Gość viva20
nie wiem jak stosiujecie ten dove ale na mojej skórze w ogóle sie nie klei i szybko wchłania ;)