Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adana

Czy jest tutaj jakas wrozka ??

Polecane posty

Gość asiakowa
-------------newew -------------- obie osobowosci - bardzo duzo 2!!! BYT DUZO W WAS WAHANIA, KAZDE DUZO GDYBA, KAZDE JEST NIEPEWNE! ty jestes bardziej rozywkowa lubisz sie bawic, jezdzic, zwiedzac, duzo bys xhxiala ale czesto muyslenie co ludzie powiedza cie powstrzymuje od dzialania on bardziej powazny, skoncentruje sie bnardziej na pacy, je,u trudno jest nawiazywac blizkie kontakty zawod dla ciebie - pomoc blizniemu w szeroko pojetym rozumieniu! latwo cie wzruszyci bywasz naiwna! musisz uwazac zeby ludzie cie nie wykorzystywali! uklad wasz - troche za dzuo w nim powagi,,, jesli mam byc szczera oon nie przetrwa - jedno z was odejdzie ( ty) i spotkasz wtedy prawdziwa milosc zycia!!!

Gość twinkle
zawsze tysiac razy dopytuje sie wrozek itp o moje zycie i zadna nie powiedziala mi czegos czym powinnam sie martwic lub obawiac sie..nie ostrzegla przed czyms..przeciez to nie mozliwe zeby wszystko poprostu gralo...asiakowa ja wierze bardzo ze moj tata jest jak aniol ktory czuwa nonstop ale czy na serio nic groznego nie widzilas i ty? ps mam pytanie o moje siostry i rodzicow jak mozna: 27.11.56 20.08.60 12.09.85 20.10.86 no i o meza jak mozna a raczej jego zdrowie..problemy z kolanami juz w tym wieku 01.05.79 jak bedziesz miala chwilke skrobnij po dwa slowka. ps co robisz tak prywatnie tzn jaka szkola, praca itd?

Gość asiakowa
bo osoby urodzone 0.06 maja tendencje do wypadkow - mnie podobno czekaja 2 :)

Gość asiakowa
------ustyna---------- fajny rok bedzie - duzo sie dziac powinno - wiele zmian !!!

Gość asiakowa
juz musze uciekac - nastepna bedzie czarna kawa i osby pominiete ze stro 6-8! pozdrawaiam PS. prywatnie studiuje , pracuje a wtym miesiacu mam praktyki 12godzinne dlatego mam mam malo czasu... a dodam zeto wsztsko dzieje sie w roznych miejscach mojego wojewodztwa! jest super ;)

Gość twinkle
nie zartuj ale mam nadzieje ze te dwa czekajace wypadki to nie grozne..nie jak w przypadku mojego taty smierc tragiczna..

Gość newew
asiakowa....dzięki bardzo:)🌻 ciarki mi przeszły....zgadza się WSZYstKO!!!!!!!! tylko nie wiem co z tym odejsciem....pozyjemy zobaczymy:) dziekuje za szczerosc

Gość newew
chociaż nie wyobrazam sobie odejscia i zmian...chyba bym sie nie odwazyła...

Gość twinkle
12h! to zgone z prawem? 8 to duzo :) szkoda ze juz ucieklas..zagladne tu jeszcze moze wrocisz..napisz cos o moich bliskich jak mi juz nic nie wywrozysz..choc jakbys mogla jeszcze co nieco to prosilabym..szczegolnie o tym gdzie mi bedzie lepiej (nam) w polsce czy tu. dzieki, milego dnia.

Gość Cahpirinia
Asiakowa......juz raz mi wrozylas, ale tylko tak na "szybcika", czy moglabys powiedziec mi cos wiecej??? Chodzi o sprawy sercowe.... moja data urodzin: 19.03.77 Z gory dziekuje!!

Gość CZARNA_KAWA
Cieszę sie, że będę następna :D :D cierpliwie czekam :) Na KAŻDĄ informacje :)

Gość twinkle
ze w pracy na razie jeszcze moge z neta skorzystac to poczytalam troche o ezorytyce itp..mam pytanie co myslisz i czy uzywasz tarota? i ktora metode wrozenia polecasz i jakiej sama uzywasz, prosze napisz, a i tak jak Cahpirinia prosze o ciut wiecej, bo przynaj ze malutko napisalas choc i tak dzieki za to.

Gość Estelle 25
Do Asiakowej ! bylabym bardzo wdzieczna gdybys mi pomogla...Tak krotko to mam dylemat miedzy facetami jeden mnie zdradzal, ale chyba go kocham... z drugim zaczelam sie spotykac...Wiem co powinnam wybrac, ale chcialabym wiedziec co Ty mi podpowiesz? Moja data 9/03/83 tego co mnie zdradzil 8/9/1978 tego drugiego 24/12/1967 (wiem,ze to duza roznica, ale tego sie nie czuje...) Prosze Cie o pare slow, blagam.... Estelle

Gość Estelle 25
Ja wiem, ze to troche glupio brzmi... ale jak bym miala opisac cala historie zajeloby mi to duzo czasu, wczoraj pisalam na forum "czy wybaczyc zdrade" ... eh trudne, trudne Czekam na odpwiedz, plose...

Gość whitemouse
Asiakowa powiedz mi czy on sie kiedys zdecyduje na cos ? wezmie sie w garsc? jest szansa n abycie razem? poniewaz nie rozstal sie jeszcze z dziewczyna po 2 u letnim zwiazku ,mowi ze to zrobi ale teraz nie ma jej w ktaju wiec nie moze....jak twierdzi predzej czy pozniej sie rozstana....co ja mam o tym myslec co robic?

Gość nie_mam_nicka_28
Witam ponownie :) Asiakowa, cierpliwie czekam i się przypominam (moja prośba pod tym samym nickiem na poprzedniej stronie) :) Jak znajdziesz chwilkę, to... :) Jeszcze raz dziękuję :) 🌻

Asiakowa , bardzo Cie prosze , nie zapomnij o mnie tym razem :(

Gość bozena131
bardzo dziekuje ci za odpowiedz moze troszeczke jest lepiej ale nadal borykamy sie z tymi kredytami naprawde moze to ciagnac sie az 9 lat koszmar i jeszcze ta wrozba o utracie dochodow czy moga mnie zwolnic z pracy? obecna praca nie wiaze sie z przemieszczaniem czyzby czekala mnie przeprowadzka?wiem ze jestes zajeta ale jak bys mogla mi jeszcze cos napisac bardz dzekuje

Gość takaa jednaa
Asiakowa----->Dziękuję Ci bardzo za wróżbę:):). Wszystko to co mi wywróżyłaś to prawda:):)w 100%. Tylko to już miało miejsce:)Poznałam kogoś jak kogoś bliskiego straciłam:(a raczej jak ktoś umarł:(i potem się zawiodłam na tej poznanej osobie:(I teraz zastananawiam się czy znowu mnie coś podobnego spotka?:(Jeśli mogę to chciałabym Ci zadać jeszcze jedno pytanie, jak znajdziesz chwilkę czasu:)Czy będę z osobą, która jest mi bliska sercu?;)Znam ją;), ale boję się sama przed sobą tego uczucia;)

Gość 30.08.1981
ja rowniez czekam cieprliwie...:)

Gość 30.08.1981
asiakowa.....i co bedzie dalej z moja firmą? bo teraz coraz wiecej spraw mnie przytłacza..dziekuje ci z gory..jestem pełna podziwu twoim mozliwosciom..

Gość wróżko
ja też chciałam wpisać się na listę oczekujących :) 5.8.1979 -jak mam postąpić z rodzicami, - czy w Polsce udałoby się mi prowadzenie własnej działalności, - gdzie mam szukać lepszego życia dla siebie

Gość rawiolinka
Asiakowa prosze nie zapomnij o mnie ( j a ur.25.06.1979 a mój chłop 22.04.1978) prosze poradz mi co mam dalej robić ,zostać czy wracać,zmieniac pracę? Echhh nie wiem jak sobie z tym wszystkim poradzić.jak znajdziesz chwilke to to będę bardzo wdzięczna za wszelki e rady x x x

Asikowa .. czy mOoglabys mi tagze powrozyc?! jestem ciekawa jaka odpowiedz uzyskam : moja data to 20.11, jeGo 14.11. z gOry dziekuje i czekam na odpowiedz! :)

Witam! Asiakowa Ty jesteś niesamowita, własnie przeczytałam cały ten topik :) I też bardzo Cię proszę o wróżbę - co mnie czeka w moim życiu -miłośc, praca, rodzina itp. Moja data urodzenia 9 marzec 1982. Z góry bardzo Ci dziękuje i cierpliwie czekam :)

Gość lopatka
DO ASIAKOWEJ: moja data ur. 11.01.1984 jego 16.06.1986- piszesz, ze zwiazek nie przetrwa, ze zrobił komus jakas krzywde- a wiesz jaka? o co chodzi? a co bedzie u mnie z pracą, miłością i szkołą? Z góry dziekuje, jesteś niesamowita :) pozdrawiam