Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eto ja

prezent na rocznicę związku dla dojrzałego mężczyzny

Polecane posty

Gość eto ja

Jaki? Pewnie pojawią się tutaj komentarze w stylu: jak można nie wiedzieć co kupić ukochanej osobie? Albo : kup mu skarpetki...Za takie komentarze dziekuję.... Mój mężczyzna uwielbia wiele rzeczy, np. żeglarstwo. Gdybym była milionerką kupiłabym mu łódź o której marzy...Nie mam tyle pieniędzy...Kupiłabym piękny olbrzymi globus, który z pewnością by go zafascynował - nie stać mnie na to....Hmm..

Gość kup mu butelke dobrej wyski

Gość eto ja
on nie pije alkoholu - tzn. bardzo rzadko...

Gość eto ja
rejs odpada, żona go nie puści :(

Proszę nie podszywać się pode mnie. Uważam takie zachowanie za chamskie. A osoba, z którą jestem nie zawarła nigdy związku małżeńskiego.

Gość skąd jesteś
? Może gdzieś go zaprosisz?

Yogi-Miś - serdecznie dziękuję za linka. Przyjrzę się asortymentowi. Niestety ja nie bardzo się na tym wszystkim znam, ale może coś wpadnie mi do głowy. A mężczyzn nie nazywam \"facetami\", bo najzwyczajniej w świecie mi się to nie podoba. Ja też jestem kobietą a nie \"babką\" lub \"laską\" ;)

Gość eto ja.
a w takim razie BARDZO PRZEPRASZAM :) Życzę dużo szczęścia w związku. Nienawidzę zdradzających żony facetów i zdzir!

Jednodniowy rejs brzmi nieźle - trudniej z organizacją. Nie mieszkamy w tym samym kraju. Na szczęście rocznicę spędzimy razem;)

Może książki marynistyczne lub muzyka. Może jakaś odzież nad wodę ? A ma okulary polaryzacyjne ? Świetne nad wodę ,ale też doskonałe do jazdy samochodem ! Koszt 35-100zł.

Okulary polaryzacyjne?? Nie wiem co to takiego. Myślałam o książce, ale muszę znaleźć coś w języku angielskim (lub holenderskim;). Ciuszki to też fajny pomysł - ale on raczej niewymiarowy jest i musi rzeczy przymierzać. Hmm już wcześniej myślałam o tej książce, byłam w księgarni anglojęzycznej jednak niczym takim nie dysponowali. Pozostaje mi więc internet.

Gość Muzyka na CD
RĘCZNIE ROBIONE CZEKOLADKI WEDLA

Okulary polaryzacyjne - już wiem...No tak, z pewnością by się mu przydały. Ale rozmiar...mam na myśli rozstaw itd. Trudniej to kupić.Wybrać.

Dzięki Jogi-Miś ;) Już poczytałam o co chodzi w tych okularach. Ale najbardziej podoba mi się pomysł z książką, a może kupię mu wiosło i powiem, że jak wytrzyma ze mną wystarczającą liczbe lat to uzbieram w końcu na łódź ;)

Ja na razie dorobiłem się dużego pontonu,ale też chcę pływać na własnej łodzi lub motorówce ,chociaż trzeba zdać kurs ! :o

Mój H. uwielbia żeglarstwo. Bardziej gustuje w jachtach niż motorówkach. Dla mnie to żadne pocieszenie, bo nie stać mnie ani na jedno ani na drugie;) A on zatrzymuje się prawie przy każdej łódce, która zacumowana jest w jakimkolwiek porcie:)

Gość Album o żeglarstwie

Gość gość
Ja kupowałam karafkę a właściwie to taką podwójną lovers się nazywała. I na jednej wygrawerowałam jego imię, na drugiej moje, a na korku ile to juz lat jesteśmy razem. Prezent się spodobał i jest użytkowy :))) Jakby ktoś chcial ściągnąć pomysł to na www.unikalnyprezent.pl to było

Gość pychka
a lubi auta ? w sumie mało jaki facet nie lubi . Zobacz może jakieś auto na http://motoprezent.pl/ Ci się spodoba i zamów mu taki przejazd , faceci są prości i wybierając prezent też tak trzeba myśleć, ja raz korzystałam z usług tej firmy i wszystko było elegancko i bezpiecznie .

Gość cyrki
polecam avans.pl tam dla mężczyzn w kategorii motoryzacyjnej jest raj na ziemi :) do wyboru do koloru, o ile oczywiście się tym interesuje, a nie wierzę że nie bo to jednak facet :)

Gość żona dojrzałego mężczyzny
Jeśli lubi o siebie dbać, a przy okazji ma brodę, można kupić jeden z takich zestawów: http://beardman.pl/kategoria/pomysl-na-prezent-dla-mezczyzny . Zresztą nawet jeśli brody nie posiada, ale codziennie się goli, na pewno spodoba mu się luksusowy zestaw do golenia :)

Gość gość
Jeśli mężczyznę pasjonuje jakiś konkretny sport, to sprawa dość prosta. :) trzeba mu kupić dobry sprzęt. Faceci kochają praktyczne prezenty. Mój np. pasjonuje się żeglugą - kupilam mu trochę sprzętu w http://www.czarnieckiliny.pl/ i bardzo się ucieszył. :)

Gość gość
Dla dojrzałego meżczyzny to brzmi ciekawe. Może ksiązka ? w matrasie jest teraz promocja na książkę "Tylko Martwi nie kłamią " To dojrzała ksiazka i z pewnoscią go zainteresuje.

Gość gość
A może np taki kurs żeglarski. Podobno wspaniała zabawa i relaks a przy tym można nauczyć się żeglowania i potem zabrać ukochaną w rejs :) Ja sam myślę o zapisaniu się na taki kurs i widziałem taką stronkę http://www.wind-hunter.pl/ że można tam nawet zapisać się na weekendowy kurs żeglarski jak ktoś nie ma czasu w tygodniu bo się uczy albo pracuje. To akurat coś dla mnie :)

Gość gość
Alkohol i karafka to dobry pomysł ? Właśnie szukam prezentu dla Faceta , a on jest taki "gadżeciarz" - myślicie ze dobry pomysł ? W Duce wypatrzyłam ciekawe karafki https://dukapolska.com/szklo/karafki która byście doradzili?