Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to mozliwe

12 tydzien ciazy a test negatywny

Polecane posty

Gość czy to mozliwe

czy którejs z kobiet przytrafiło sie cos takiego????Własnie wróciłam od doktora,jestem w 12 tygodniu ciazy:Dnajdziwniejsze jest to,ze jeszcze wczoraj robiłak kolejny test ciazowy i wyszedł ujemny:Ojak to w ogóle mozliwe.Lekarz stwierdził,ze wbrew temu co pisza,to sie czesto zdarza.czy sa tutaj kobietki,które tak miały???????????

Gość czy to mozliwe
dziewczyny,czy naprawde nie ma tutaj zadnej,która tez tak miała??czy ja jestem jakas inna:O

Gość czy to mozliwe
Nikt sie nie wypowie:(

ja nic na ten temat niewiem, ale chciałabym żeby i mój się mylił :) .... niestety a tobie moja droga - gratuluje :) mykaj na topik kwietniówek :)

Jesli jestes w 12 tygodniu to raczej do nas,na topik lutowy;) jednak wydaje mie sie NIEMOZLIWE by w 12 tyg. test Ci nie wyszedł, juz powinnas byc po widzeniu bicia serca i w ogóle dzidzi,a nie o robieniu testów myslec. Ja jestem w 14 tygodniu i czuje pierwsze drgania mojego drugiego bejbi:)pozdr.

tydzien po spozniajacej sie miesiaczce zrobila test wyszedl pozytywny pobieglam do gin aby potwierdzic ciazeee zbadal mnie i powiedzial ze zwyklym badaniem ginekologicznym nie jest w stanie wykryc wczesnej ciaz umowilam sie z nim na jutro do szpitala na usg poniewaz w gabinecie nie mial sprzetu jak wyglada takie badanie i czy bede musiala za nie placic???????????????????????

ups ... hihi ach te kwietniówki ;) w głowie mi zamotały ;)

Gość czy to mozliwe
Kasia C-Wyraznie pisze,ze jeszcze wczoraj robiłam test,zeby miec pewnosc czy aby nie jestem w ciazy.Wyszedł negatywny a lekarz stwierdził,ze cos takiego moze sie zdarzyc.Nie miałam objawów typowych ciazy.Miesiaczki skape ale regularne.zastanawiało mnie tylko to,ze mam czesto nudnosci i nie mogłam pic mojej ulubionej kawy,która piłam litrami a od jakiegos czasu normalnie mnie od niej odrzucało.To wszystko.dzis widziałam na Usg swoje malenstwo .Wedłóg doktora powinnam zaczac czuc ruchy gdzies koło 18-20 tyg ciązy:):)

skoro widziałas na usg malenstwo, dlaczego przejmujesz sie negatywnym testem?? Jeden chyba Ci tylko wyszedł negatywny,prawda?? a inne pozytywne? Bo jeden moze sie felerny zdarzyc,ale ciąża bez hcg nie ma prawa istniec.

słuchaj , jestes prawie w czwartym miesiącu, a piszesz,ze wczoraj robiłas test,by sie upewnic czy aby nie jestes w ciąży.troche tu nie kumam:)

Gość czy to mozliwe
Odnosze wrazenie,ze nie czytasz dokładnie tego co pisze.Napisałam,ze nawet przez mysl mi nie przeszło,ze jestem w ciąży!!!!!Przedewszystkim mam regularne miesiaczki,moze bardziej skape ale sa.Test zrobiłam poniewaz "cos" nie dawało mi spokoju.Napisałam to juz wyzej.jestem tylko ciekawa czy sa tutaj jakies dziewczyny,które tez miały cos takiego,ze robiły test,wynik był negatywny a jednak były w ciazy???????

No dlatego pytam czy robiłas tylko jeden test?? Jeden mógł byc jakis trefny,to sie zdarza i napisalam teze bez hcg ( a ten hormon wykrywaja testy) ciaza nie ma prawa istniec.tak czy siak gratuluje!!

Gość czy to mozliwe
Robiłam dwa testy:O:OOba negatywne!!!!!!pierwszy jakies 3 tygodnie temu!

no to jestem w lekkim szoku, w wielkim własciwie! No ale dołącz do nas na lutowy topik;)

do 21, jezeli poszlas panstwowo, to nic nie zaplacisz poprpstu staniesz w kolejce (u nas musialam isc do szpitala) tam kazali sie polozyc, oczywscie rozebrac sie od pasa w dol i zrobili dopochwowe usg

Dziewczyny w jakimś tam tygodniu spada już poziom hormonu HCG i dlatego test nie wykrył ciaży. Nie ma w tym nic dziwnego :) Z tego co pamietam to wtedy spada działalnosć ciałka żóltego a jego rolę przejmuje łożysko. Ale nie mam pewności. Ale co do poziomu hormonu na 100% pewne, że spada w którymś tygodniu :) Pozdrawiam :)