Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent

Prezent dla ukochanego na 40 urodziny??

Polecane posty

Gość goździki sztuk dwa
Zdecydowanie równo młode! :D

Gość goździk sztuk jeden
:D:D:D:D:D

Gość prezent
🖐️ Dni mi się poprzestawiały, myślałam, że dziś czwartek :O

🖐️ nie wyspalam sie..... :D wczoraj zwiozlam sobie lubego do domu ;) , dzis on ma wolne..... ja siedze w pracy , a jak wroce to ma na mnie obiad czekac .... ciekawe ...hehhehe Bozeeeeee , jak on chrapie :O .... wczesniej jakos tak nie bylo .....

Gość prezent
Heheh :D Mój luby nie chrapie na szczęście, za to ja się... ślinie :O Jak dziecko :D I jeszcze czasem opowiadam niestworzone historie przez sen :O A w chwili kiedy ktoś mnie obudzi w środku nocy jestem w stanie zrobić wszystko o co mnie poprosi i lepiej mi nie zadawać trudnych pytań :O

Gość kawa z mleczkiem
głowa mnie dzis boli... Wczoraj byłam na koncercie KOMBI i nażarłam się szaszłykiem z grilla. Miły wieczór. Dziś imieniny Tomasza więc robie przyjacielowi niespodzianke i razem z lubym wpadniemy do niego z nienacka z pizzą i piwkiem. Na 100% zapomniał ze dzis jego święto bo przez ostatnie dni jest strasznie zapracowany :D :D Spóźniłam sie dzisiaj co nieco do pracy bo razem z Miśkiem trochę hmm "dłuzej wstawaliśmy" heheheh :P

Gość prezent
To bylo jak niezwykły sen i sen sie spełnił jak zawrót głowy ósmy cud szalonych nocy az po świt juz nie zapomne niezwykły czas zostanie w nas Teraz jestes jeszcze blisko mnie zamknij oczy przytul sie i nie zapomnij Lubie tą piosenke Kombi ;)

Gość kawa z mleczkiem
tak...ale ja go wolałam w wersji O.N.A :P Angel - teraz wszystko przed Tobą - poznasz najmroczniejsze cechy swojego lubego heheh chrapanie to jeszcze pestka..Moze jeszcze rozrzuca skarpetki i bieliznę po pokoju..Albo wręcz przeciwnie - chorobliwie lubi ład i porządek :P Ugotuje obiadek - super by było jakby jeszcze nie zrobił przy tym bałaganu jak większosc obieków odmiennej płci hahahha Życzę Ci aby nie spotkały Cię przykre niespodzianki :D Ja na szczescie etap poznawania i udomowiania faceta mam za sobą i nie bijemy sie o łazienke :P

Gość prezent
Co do piosenki to bardziej chodzi mi o słowa ;) Melodia czy wykonanie nie ważne ;) Poznawanie ciemnych stron... Tak! :D Ja jestem straszną pedantką... Walki o niepozmywane naczynia skończyły się tym, że ukochany zrobił mi suprisse i kupił zmywarke ;) A z łazienką jest tak, że jeśli któreś spędza tam za dużo czasu, to drugie po prostu się wpycha :D I tak na przykład walczymy pod prysznicem :D

wlasnie sie boje tego pobojowiska w kuchni ..... niby zmywarke mam, ale nie wiem czy bedzie umial ja wlaczyc ;) a co do balaganiarstwa - to nienawidze..... nie jestem jakas tam pedantka, ale bez przesady - wszystkie rzeczy sa na swoich miejscach .....

Gość prezent
Ufff właśnie się wymigałam od poniedziałkowego wyjazdu do Warszawy :O Ale niestety i tak mnie to nie ominie... :O

Gość goździk sztuk jeden
KOBIETY!SAMOTNOŚĆ mnie wciągnęła,wykorzystuję każdą wolną chwilę... U mnie jutro imprezka przedszkolaków, trzymajcie za mnie kciuki:O

Gość kawa z mleczkiem
Goździku wiedziałam że tak będzie...to bardzo wciągająca ksiażka :)

Gość prezent
Ja trzymam kciuki Goździku ;) Ale będzie impreza :D

Gość goździk sztuk jeden
co rusz natykam się w książce na wersy z filmu i jestem rozłożona na maxa...

Gość prezent
Ja mam weekend "uczelniany" niestety :O Jak wróce o 20 z uczelni to już nie będzie mi się chciało nic.

Gość kawa z mleczkiem
a ja juz sie umówilam na weekend z koleżanką na aero-box i aero-dance - w tym ośrodku organizują dni otwarte na weekend i zajęcia są darmowe www.saunagregor.pl Trza korzystać :D :D

Gość prezent
Ja sobie jutro rano poskacze na "twórczych zajęciach z grupą"... Ciekawe czy znowu pani doktor wymyśli jakieś obwijanie jajek sznurkami i gazetami i zrzucanie ich z okna na uczelni :D I pomyśleć, że takie zajęcia odbywają się na 5 roku studiów :D Ale za to potem mam zajęcia z kryminologii i rawa karnego :D Jeeeaahhh :D To jest to co tygryski lubią najbardziej :P:P

Gość prezent
*prawa oczywiście ;)

Gość prezent
kawa ciemnogród to wg Ciebie to, że ona dała sobie powiększyć biust, czy to, że ją krytykują?

Gość kawa z mleczkiem
piszę na tym forum pod innym nikiem - zgadnij którym. Dodam ze nie powiększylam cycków.

Gość prezent
brina albo amebed :P Reszta powiększyła, albo powiększy biust ;)

Gość kawa z mleczkiem
pudło ja jestem ta madralińska chmmmmmmmm niedoczytałaś :P

Gość prezent
:D:D:D:D

Gość kawa z mleczkiem
kobity nie dają sobie wytlumaczyć że istnieją lepsze medoty operacji...ale co tam - to przecież lepiej dla lekarza rzeźnika że pacjentka nie wie jak powinna wygladać taka opracja... heh

Gość prezent
Jak ktoś jest uparty to tego nie zmienisz ;)

Gość kawa z mleczkiem
mam to gdzieś...a niech sie dają ciachać jakimś debilom...Ja mam na temat takich operacji wiadomosc z pierwszej ręki - uczestniczylam w takich operacjach jako "widz" i prowadziłam rozmowy prywatne z lekarzami. Ale one są madrzejsze bo dały sobie wmówić ciemnote przez lekarza któremu zależało na kasie. szkoda mi juz czasu na nie.