Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent

Prezent dla ukochanego na 40 urodziny??

Polecane posty

ale ten czas leci!... a może by to jakoś uczcić? ;) Angel, może byśmy się w końcu z tej okazji poznały? ;) aczkolwiek wiem, że wolisz umawiać się z facetami :P

spoko :D , mozemy sie jakos umowic na jakies piwko czy soczek ;) , jak Ci bardziej pasuje ? w tygodniu ,czy bardziej w weekend ? :)

to może jakoś w tygodniu, ale w przyszłym bo ten mam już poustawiany.

no i się zjawiam, bom wywołana :D witajcie kobietki, cieszę się, że tęskniłyście, ale nie pobędę za długo, bo zrobiłam sobie urlop od teściów jednodniowy... chyba sie starzeję, bo mi już najlepiej w domku, a tam czuje się jak piate koło u wozu - aż się sama dziwię, bo tam raczej bywało mi dobrze... hmm... zastanawiające ;) doczytałam, że Kawa wybrałas Honde, baaardzo się cieszę, bo to taki mój mały konik :) Angel, gratuluje udanego weekendu z panem z tv, nono to nam się światowa kobita robisz i tak trzymać! Goździkowa o ile pamiętam powinna już być w tym tygodniu na posterunku, także albo ją powaliło po urlopie na widok pracy, albo pozazdrościła upału i została jednak jeszcze tydzień w pobierowie... RZW jak zwykle cicha, ale jestem pewna, że jeszcze wpadnie i dorzuci nam tu coś pięknego 🌻 Nie wiem jak u Was, ale u mnie dziś z rana była potężna burza i lał deszcz... (to tak dla ochłody dla tych co nie mają klimy) ale i tak jest duchota na dworzu no to wstępnie się zameldowałam

ups... już się poprawiam... sorki, miałam napisac do Ciebie równiez pościk, ale siem zagapiłam :D otóz metaxo, Ty łobuzico, bardzo było mi miło jak piewrsza sie zapytałaś o mnie, gdzie jestem :P No a wracając do Twojego pytania o pójście z facetem do łóżka (znaczy po ilu randkach), to hmm... jestem w tym względzie raczej ciut konserwatywna - nie tak szybko, muszę czuć, że to jest coś poważnego... eee zresztą, ja już jestem starą mężatką, więc nie wiem jak to bywało sto lat temu... :P ps. mam nadzieję, że się na mnie nie gniewasz 🌻

i ok metaxa, moze byc przyszly tydzien , jakos sie domowimy na poczatku tygodnia :)

Stała, spoko luz, nie gniewam się:) oj, gdybym ja się za takie rzeczy gniewała.... ;) ale żeby mnie to było ostatni raz ;) czyli masz blisko od teściów, skoro tak Ci się udało uciec? Angel, OK, zgadamy się :)

Ja od klimy w samochodzie to łapię ból zatok...ale bez klimy jakbym miała gdzies jechac to masakra.. Co do auta Hondy - jeszcze sie okaże...dzisiaj przejechalismy się nowym nissanem x-trail..staram sie Miśka namówić..bo naprawde super autko w przystępnej cenie...

melduję się,w ciekawe strony dyskusja tu zmierzała od poniedziałku jestem w pracy i już nie pamiętam co to urlop, po urlopie jestem opalona dokładnie tak samo jak przed urlopem:O dziś był tu mój sympatyczny znajomy i stwierdził:no trochę opalona jesteś-> mało pocieszające jeszcze nigdy nad morzem nie patrzyliśmy tyle w niebo w poszukiwaniu błękitu,wciąż wiał jakiś mało atrakcyjny wiatr i nawiewał kolejne chmury,szczyt szczytów to jak idziesz spać pada,w nocy się budzisz pada,i rano też pada,co prawda były dni plażowania ale umówmy się,że nie o to mi chodziło,ja chciałam cały czas skwar podsumowując mój urlop:wypoczęłam psychicznie to na pewno,luz totalny,brzuch od obżarstwa i od piwa mam taki jakbym w ciąży była, nawet na wciągu się odznacza:O no i mam na chwilę obecną wstręt do drinków p.t.kamikadze:P

gozdzik, tylko nie daj sie uspic Kawie ;) masz po prostu okres ochronny po urlopie ;) a Kawka jest tuz przed wyjazdem ;)

Hahahhahahhaaa Angel - wcale nie jestem aż tak wredna i niemiła :P Po prostu głośno i szczerze wyrażam swoje opinie - wolę to niż uśmiechać się w twarz a za plecami mówić całkiem coś innego.Taka juz jestem - i albo się mnie lubi i docenia szczerość, albo się mnie nie lubi za tą szczerość :) Taaaa urlop...Odliczam dni do soboty :D:D:D:D:D:D:D Będziecie tęsknić? ;)

jasne ze bedziemy tesknic ;) 🌼 wezcie mnie ze soba, bede wam walizki nosic :D :P

3,5 godziny :D ciekawe czy tam będzie jakaś kawiarenka internetowa...(zboczenie hehhhehehe) No ale po powrocie pokażę Wam pare fotek :D :D Zrobię milion zdjeć żeby wkukom pokazać bo pewnie więcej takie szczęście mnie nie spotka...;) Mój brat 3 lata temu pojechał z firmy na wycieczkę na Hawaje :D:D:D:D

wkukom? a co to za plemię? :P ;) goździk, herzlich wilkommen :) 🖐️ więc mówisz, że przesadziłaś z alkoholem? ;) no tak, ale umówmy się - co innego można robić w taką pogodę ;) może przynajmniej nadrobiłaś zaległości integracyjne ze ślubnym? ;) ;) miłego dnia :) (u mnie świeci słonko)

u mnie tez slonko... :) a rano bylo zimnawo :O w ogole to chyba PMS mi sie zbliza ... i wypatruje ofiary , na ktorej moglabym sie wyladowac ;)

Kawa, toteż pytam niedyskretnie goździka o nadrabianie zaległości ;) pms vel. jajeczkowanie... nie wiem co gorsze... profilaktycznie ratuj się kto może ;P

witajcie wszystkie, no Metaxa tak wiesz średnio na jeża nadrabialiśmy,pierwszy tydzień urlopu byłam zalana,na czerwono:O Kawa wiem że zaraz urlopuje,doczytałam,szczęściara baw się dobrze, i uroczyście oświadczam że uczucie zazdrości jest mi całkowicie obce:classic_cool::P