Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent

Prezent dla ukochanego na 40 urodziny??

Polecane posty

dobrze dobrze ;) dobra, dobra , zupa z bobra :D ;) ;) ;) :P a tak w ogole to popadlam w jakies odretwienie... jesienna depresja chyba sie zbliza wielkimi krokami .... :O ten weekend niestety nie byl tak udany jak poprzedni 😭

Oj, nic mi nie mów o nieudanym weekendzie.... ja głównie spędziłam go na niespaniu z powodu bolącego zęba - wykrakałyście z tymi dentystami :P W końcu przyszła kryska na matyska i dziś rano skoro świt poszłam do dentysty - dowiedzialam się, że przyjmuje całodobowo, w weekendy też - także całe moje cierpienie weekendowe na darmo. za znieczulenie i lekarstwo zapłaciłam 72 zeta (właściwie 71,40 bo tylko tyle miałam w portfelu :P) - a to i tak po 10% rabatu. Rozbój w biały dzień. Jedynym pozytywnym elementem był wczoraj ten kabaret, co na niego Angel nie poszłaś. A, i drugi pozytywny element - mój laptek wykrył sieć bezprzewodową, także długie godziny niespania z powodu zęba spędziłam na gadkach z Arabami. Przez moment poczułam się jak na wakacjach w Tunezji ;) Tyle wspomnień. Pozdro

hej, Metaxa a dentysta chociaż fajny,jak Angel i mój?:D Angel może zmień krąg poszukiwań,i wybierz się np. do biblioteki:P może tam siedzi i czeka na ciebie jakiś interesujący intelektualista pojmujący w lot potrzeby kobiet;)

nic z tych rzeczy :D :P ;) gozdzik, Ty zboczencu :P ;) po prostu nie odzywa sie od czasu ostatniego spotkania (w ubiegly weekend) :O

chodzi wlasnie o to ze dzwonilam do niego we wtorek ,czy srode .... i sie nie dodzwonilam :O wyslalam mu smsa potem (mialam \"pretekst\" , bo ma moja plyte ze zdjeciami...) , i tez nic :O 😭 😭 😭 pocieszam sie tym, ze juz wczesniej tez tak bywalo ... - tzn. jakis czas sie nie odzywal... a potem znow... no ale... dla mnie to dziwne ... :O

nie wiem co to za facet,ale przypomina mi to pewną moją znajomość z przeszłości,umawiał się gdy on miał ochotę,dzwonił gdy chciał, ale w międzyczasie na przykład potrafił z tydzień,dwa,albo i miesiąc nie odpowiadać na moje smsy,albo nie odbierać telefonu,i inne w temacie, nagle dzwonił i super i w ogóle, a potem się okazało że się miało drugie życie o którym nic nie wiedziałam:O dlatego niektóre sytuacje,takie jak teraz ten twój Wojtek,zawsze mi śmierdzą:O

e tam, jakie dziwne? czytałaś książkę - nie zależy mu po prostu. a dentysta całkiem fajny. szczupły, przystojny i bardzo delikatny ;) aż może nawet ZA bardzo ;)

czytalam ksiazke :) ,ale dla mnie to i tak dziwne, bo on wie co ja mialam z Michalem ... (poznalismy sie gdzies na necie, gdzie sie uzalalam nad facetami ;) ) ... i dlatego takie zachowanie mi do niego nie pasuje... w ogole ...no ale nic mi tez nie obiecywal ... ,a ja po tamtym weekendzie musialam sobie pare spraw przemyslec ...i tez nie chcialam zaczynac o tym tematu ... no ale ...cale szczescie ,ze do niczego nie doszlo .... znaczacego ;) drugie zycie... hmm nie sadze... w tej sytuacjji nie poznalabym raczej jego dzieci ... (no chyba ze pania nr 2 ukrywa przed nimi ) , albo ma ich opinie w d..pie i co tydzien przedstawia im inna \"kolezanke\" :) niewazne zreszta :) ahh ci dentysci :D , musze wziac Zuze na spacer w czasie , jak bedzie konczyl prace ten moj ;) , moze na niego wpadne przypadkiem :P

taaa muszę zmienić forum bo mnie też zęby rozbolą... Metaxa - sado macho..Angel znowu ma głębokie przemyślenia.. Co do weekendu - Misiek wyjechał i byłam sama. Sobota - salon piękności ;) - włosy zrobione i strzeliłam sobie tipsy...hahahhahahaa DO tego dwa sweterki i nie ma depresji.. Angel, będzie co ma być, nie myśl za dużo bo nic nie wymyślisz sensownego a tylko czas stracisz. Opowiedz lepiej jak wyglada ten Twój sex-aerobik :D:D:D Ja dzisiaj ide na pierwsze zajecia BUP.

postaram sie nie myslec ... ale mnie to wku..wia troche :O , poza tym chcialabym odzyskac moja plyte (wiem, wiem, to tylko pretekst :P ;) ) moj sexy -aerobik ... hmm zajecia sa fajne :) , nie maja rur 😭 ,ale ucza choreografii do jakiejs muzyki ... Przykladowo - sadzasz faceta na krzesle, wlaczasz muzyke i odstawiasz pokaz :classic_cool: Nie sa zbytnio meczace , ucza ladnego poruszania sie itp. ;) , wiec bede chyba musiala isc na jeszcze jakies w tygodniu ,zeby miec efekty na sylwetce ... Za to latino :classic_cool: , po prostu wymiata :classic_cool: ... , po godzinie skakania po prostu czuje ze zyje :D , szkoda tylko ze te zajecia sa raz w tygodniu... na to akurat moglabym chodzic codziennie ... :) dwa sweterki powiadasz ... musze se dzis chyba wejsc na allegro wieczorem... , bo do weekendu raczej nie bede miala czasu nigdzie podjechac... a mam przerazliwe braki w sweterkach wlasnie.. :O i musze chyba pogadac z moim sponsorem... czy nie ma ochoty na zakupy jakies... :P

właśnie Angel, napisz coś lepiej o sexi aerobic ;) są rury?? :D Kawa, co Ci do głowy strzeliło z tymi tipsami???

metaxa - moja koleżanka fryzjerka któa robi mi u siebie w domu pasemka kupiła sprzęt do tipsów...no i tak wyszło ze mi zrobiła przy okazji heheh Ale wiesz co? Są ładniutkie :D:D:D Podobają mi sie..Dłoń taka elegancka i nie trzeba wkłądać duzo wysiłku żeby były cały czas ładne.Wczesniej człowiek 30min poswiecał zeby zrobić ładny francuski manikure a potem jedno zmywanie i po paznokciach... No Angel to super z ty aerobikiem..Chciałabym sie tak nauczyc dla Miska.Ciekawe czy są jakies filmy do ściągniecia w necie z nauką striptisu np. :D

No wlasnie rur nie maja 😭 , a myslalam ze naucze sie takiego tanca jak w klubach go-go :D :D :D :D :D :D :D :D ;) :P ale na tych zajeciach, na ktorych juz bylam , to tanczylysmy do muzyki , chyba J.Lo . oczywiscie slizg na podloge , ruszanie bioderkami , i klepniecie w posladek tez bylo ... w sumie fajne zajecia :) :D a sponsor ... hmm jak moja mama chce sie wybrac na zakupy do Wawy ;) (niecale 70 km ma , ale nie potrafi jezdzic po Wawie w ogole ;) ) ,to wtedy ja jade do nich zalozmy w piatek wieczorem, w sobote rano jedziemy do Wawy, przewaznie nie pozwala mi za nic zaplacic :D , odwoze ja do domu , i wracam do siebie ... troche kilometrow narobie...ale i tak jestem do przodu ;) ;) (a jak sie pozniej zatankuje na stacji u taty, to juz w ogole pelnia szczescia - bo pare razy mi sie trafilo ,ze czekali akurat na dostawe paliwa.... niestety :O ) .

tak Kawa, ja wiem, że tipsy ładnie wyglądają. chodzi mi tylko, że płytka paznokcia się niszczy i co? - cały czas będziesz robić te tipsy, żeby to jakoś wyglądało?

mataxa - farbujesz włosy? suszysz je suszarką? Ja farbuję i czasem suszę a potem nakładam kilo odżywki- niszczą się. Wiem ze paznokcie sie niszczą. Czy bede je nosić ciągle? Nie wiem.Zobacze ile mi sie będzie chciało ;) Od opalania tez sie skóra niszczy - a ja znowu zaczełam odwiedzać solarium...No tak bywa. A od niezdrowego żarcia cos mi sie dzieje w brzuchu...Life is brutal :)

no ba, farbuję, suszę i prostuję nawet! ;) ale akurat paznokci byłoby mi szkoda maltretować tipsami. w każdym razie ciesz się nimi, póki nie masz \"odrostów\" ;)

co do tipsów,to miałam i NIGDY WIĘCEJ,Mataxa ma rację szkoda paznokci,strasznie długo chyba z 3miesiące doprowadzałam je dobrą odżywką do stanu w miarę dobrego, ale może i Kawa ma rację raz się żyje:D

ja mialam nieraz tipsy ...i gdyby nie kosztowaloby tyle, ile to kosztuje :O , to pewnie bym sobie znow zrobila... ale tylko i wylacznie zelowe :) , po akrylowych paznokcie mialam zniszczone... za bardzo ide do domu 🖐️

Angel - mam tipsy żelowe i kosztować mnie będą tylko 40zł :D Wczoraj byłam na pierwszych zajęciach fitness...Ale masakra. No dali mi wycisk, po samej rozgrzewce ledwo zipałam, a potem były hantle...mata...gumy..brzuszki..W panice patrzyłam na zegar kiedy ta godzina minie... Za miesiąc jednak wybiore sie na cos innego. Miśkowi zmieniła sie pora angielskiego na 19:00 więc moze w koncu uda mi się zapisac na hot-latino :D:D:D:D To będzie coś dla mnie . Szkoda że strip-aerobik jest późno - po 21:00 :O