Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent

Prezent dla ukochanego na 40 urodziny??

Polecane posty

nie no spoko, wczoraj bylo fajnie :) lubie lody :classic_cool: ;) , pozniej obiad i Rambo na dvd :P tylko ze od paru dni w pracy nie mam co robic ... i sie nudze tu :O

Gość Stala czytelniczka
Hejka dupencje :-) Widze ze stesknilyscie sie za mna, jestem jestem, czujnym okiem omiatam Wasz topik, ale nic ciekawego nie piszecie (jak zwykle) :classic_cool: :-P

Gość Stala czytelniczka
Oj Angelko, jakos nie mam weny nawet glupot nie chce mi sie pisac. To z kim ogladalas rambo? No nie mow ze z tajemniczym, jak R sie dowie to Ci nogi z doopy powyrywa. A moze on nigdzie nie wylecial i Cie sledzi?

heeeehhehe Rambo ogladalam wlasnie z R. , jutro wieczorem dopiero wylatuje ;)

Gość Stala czytelniczka
wez nie strasz, rzucasz to po topikach

Gość Stala czytelniczka
Jak tam z R. wyjasniliscie sobie o nieco? Nie rzucil Cie jak widze? :-P :classic_cool:

dziewczynki witam, ale mam dzisiaj sajgon. Odwalam ważne sprawy za Miśka. Telefony, faxy, faktury-wszystko na raz i jeszcze 100km samochodem w nieciekawą pogode z latającymi gałęziami brrrr Dobrze ze się wypogodziło bo musze do domu jeszcze dojechać (35km)

i ja też stwierdzam,że coś ostatnio jestem zapracowana... dziś przez 2godzinki miałam nowego koleżkę przysłanego co bym go przeszkoliła,nawet przystojniak:classic_cool: ale trochę anemiczny jak na moje oko:P może się rozkręci i nabierze z czasem energii,zobaczymy Kawa co wy tam mieliście za pogodę masakryczną?:O

przeszła wichura z urwaniem chmury a po chwili grad...akurat jak byłam w trasie... Gałęzie urywało, piach sypał... szkoda gadac. A teraz słonko....

o , widze,ze nowy Smialek na horyzoncie ;) :classic_cool: u mnie nadal nudy ... kurde , nie pamietam kiedy tak ostatnio mialam ,ze siedzialam w pracy bez sensu caly dzien ... i zapowiada sie tak do konca tygodnia raczej :O ...

żaden śmiałek Angel,wrzuć na luz:P;) kurde wam to się wszystko jednoznacznie kojarzy,co za babsztyle;) Kawa,podkład jeszcze daj mi trochę czasu na testowanie,to odpowiem

angina ropna ? jesli tak , to raczej samo nie przejdzie... a jesli nawet ,to za chwile wroci ... mam nadizeje ze byl chociaz u lekarza ?

żartujesz? ;) z lekarzami to on tak samo jak ja..dopóki nie jest źle - nie trzeba isc hehehe Wygląda dobrze wiec go nie ciągne za uszy do doktora.

dziewczyny rzucam temat i czekam na opinie: facet was okłamał,dowiadujecie się o tym,chcecie by powiedział prawdę, przyznaje się,mówi prawdę, co z takim osobnikiem robicie dalej?wybaczacie?czy to tkwi nadal między wami?w sensie wybaczyłam ale pamiętam?...

wiesz goździk, wg mnie to zależy jakiego kalibru była sprawa. jak pierdoła, to luz, ale jak poszło o coś grubszego, to mimo najszczerszych chęci, zawsze COŚ pozostanie na rzeczy, jakaś rysa na szkle, te sprawy... a co pozostałe uczestniczki topiku na to? goździk, rozważasz teoretycznie czy......? ;)

wiesz, jest jeszcze opcja trzecia - w zależności od tego, czy Ci na gościu zależy i jak bardzo. bo jeśli bardzo - musisz to jakoś przeboleć, łyknąć, zapomnieć, cokolwiek... a jeśli nie bardzo to olej go z góry i niech se robi co chce, to w końcu jego życie i jego sumienie, i to on się będzie w piekle smażył :P

hmmm wszystko zależy w jakiej sprawie skłamał i czy przyznał sie dlatego że Ty juz wiedziałaś i został postawiony pod murem i nie miał wyjścia - musiał się przyznać... A co do wybaczania- wybaczania wybaczaniem, a zapomniec raczej sie nie da. Zawsze zostaje potem jakiś margines nieufności...