Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent

Prezent dla ukochanego na 40 urodziny??

Polecane posty

acha plotkowałyście z Metaxową:P to już wiem czemu mnie tak uszy piekły hehhehheheh weekend zaliczam do bardzo udanych,skorzystałam ile mogłam i chciałam, w domu zbytnio nie było kiedy pomieszkać,tak że ok:D Angelka dawaj fotę z tym grzywkopodobnym czymś na głowie;)

cale szczescie, ze nie mam aparatu :D :classic_cool: i mam doskonala wymowke :) ;) Jak R. wroci z delegacji (jakos kolo srody /czwartku) ;) to moze pozycze od niego aparat:P , ewentualnie namowie na jakas sesyjke :classic_cool: Albo sprobuje w domu cos komorka zrobic... ? (jak nie zapomne ;) )

Metaxa , super te dowcipy :D (maila prosze sprawdzic ;) )

hej! Angel, jaką grzywkę???.... coś Ty wymyśliła znowu??.... goździk, miało prawo Cię piec, bośmy gadały równo :D a najbardziej gdzie by się tu spotkać i kiedy. co robisz w ten długi weekend z Bożym Ciałem? pewnie na procesje polecisz, co? ;) u mnie weekend na zmianę, trochę fajnie, trochę nie. fajne elementy to spotkanie z Angel ;) Ryśkiem i M. niefajne to alergia czy katar, które mnie dopadły w sobotę jakoś i pokrzyżowały bardziej zaawansowane plany z M. no ale, nie można mieć wszystkiego... dziś już trochę lepiej, ale z kolei połowa ekipy na urlopie a robota musi być zrobiona, to też od rana ciężko pracuję...

no Metaxa wymyslilam :P , grzywka jest troche po skosie, i troche dluzsza niz zazwyczaj jest normalnie . No i nie jest na calym czole ;) , takie cos grzywkopodobne ;) :D Gozdzikowa, co z tym spotkaniem , Metaxa zadala Ci BARDZO WAZNE PYTANIE DOTYCZACE DATY ;) Kawka, a Ty ? bedziesz ? :) (jeszcze nie wiadomo gdzie )

w Boże ciało kobiety to ja planuje dłuuugi weekend - 24 mam imieniny, wiec pewnie bede swietować. Moge juz odebrac paszport wiec moze jakis wyjazd albo coś....

weekend z noclegiem ? :classic_cool: ;) ale gozdzik - piszesz o tym weekendzie w dlugim weekendzie ?

no o tym, o tym, ma się rozumieć! :) ja w piątek też raczej będę pracowała, ale sobota jak najbardziej. co do niedzieli to nie wiem, mogą być kosmiczne korki. no ale najważniejsze pytanie - GDZIE??? proponuję piknik gdzieś na jakiejś polanie po drodze ;) tylko raczej się nie napijemy, co, kierowcy? ;)

Metaxa, spokojnie :classic_cool: M jak M zaczelo sie chyba 20.10 ;) no jesli mowa o tym dlugim weekendzie, to powrot najpozniej w niedziele przed poludniem . Pozniej moze byc nieciekawie :O (dzis widzialam urywek Faktow, gdzie wypowiadal sie jeden gosc ,co z Zakopca do Sosnnowca jechal 10 godzin - odcinek 200 km , masakra ) Ale sobotni piknik ,czemu nie ? :D Napic zawsze sie zdazymy ;) chyba :D

no Angel, chyba nie dasz usiąść za kółkiem Obcej Osobie (znaczy mnie)?? (i tym sposobem załatwiłam sobie opcję picia alku na pikniku, yessss!!! :D)

zawsze mozemy : a)wziac jakiegos kierowce ;) :D b)jechac pociagiem, stopem , pekaesem itp. :classic_cool: c)nieraz daje prowadzic R. moj samochodzik , wiec spoko, "obca" osoba za kolkiem nie jest mi obca :P d) gozdzikowa, przyjedziesz sama ? (i Metaxa bedzie sama pic ? ;) )

ps. grzywka do oblukania na zywo ;) , z komorki zdjecia nie wychodza za dobrze ,a fotograf z aparatem ciagle "poza zasiegiem" (miasta ;) ) :D :P

ojjjj, coś czuję Angel, że chcesz, żebym podczas tego wyjazdu poznała słynnego R. :D spoko, jak będzie robił za kierowcę, nie ma sprawy ;) tylko czy on to zniesie...... :D bo my możemy nie dać rady trzymać języka za zębami, nie gwoździk?? :D dawaj grzywkę z telefonu, chociaż śladowe pojęcie będziemy mieć o co que pasa! :)

nie myslalam o R. jako kierowcy ;) Z tego co wiem , raczej wybiera sie do swojej mamusi w ten kolejny dlugi weekend (siostra ma ze Slowacji przyjechac tez :) ) zaraz bedzie mail ;) , nie zwracajcie uwagi na moja mine :D :O

spoko grzywka, tylko się zastanawiam jak ona się zachowuje, kiedy NIE prostujesz włosów?

Metaxa - dzis sie dowiem :D , ale pewnie sterczy na wszystkie mozliwe kierunki ;) :classic_cool: ... no ale ja prawie zawsze prostuje wlosy, wiec spoko :P Kawka - jesli chodzi o dlugi weekend ,to na pewno bylabym bez "osoby towarzyszacej" :) , jesli mowa o innych weekendach - tez nie jestem w stanie nic na ten temat powiedziec (wiadomo dlaczego :) ) . A poza tym ... mialysmy sie przeciez spotkac same ;) . Moze pozniej sie zorganizuje takie wieksze spotkanko .

sterczy powiadasz.... hmmmm.... jakoś jednoznacznie mi się to słowo kojarzy :D :D :D ja na spotkanie z Wami też się piszę bez osób towarzyszących. c'mon.. :)

witam:D no po pierwsze Kawa weź se wrzuć na luz z jakimi osobami towarzyszącymi:O co za pomysł w ogóle!ja jestem kategorycznie na NIE:P po drugie Angel faktycznie mina jak u pingwina:D ale ogólnie na pozytyw,zresztą ładnemu we wszystkim ładnie;) grzywki są mega modne promowane i na faaaaaaaaaali,napewno czeka cię więcej z nią roboty przy układaniu ale czy wciąż trzeba tak samo wyglądać?;) po trzecie jestem absolutnie przeciwna mojemu i Angelowemu nie-piciu na naszym spotkaniu,więc trzeba to jakoś tak zorganizować żebyśmy się i my mogły trochę zalkoholizować,no nie uważam żeby to było nie do rozwiązania;) a po czwarte baby wy naprawdę oglądacie m jak m...OMG zawiodłam się na was;):D

oczywiście gwoździk, ja wiernie śledzę losy bohaterów M jak Miłość i nic Ci do tego :P :D zresztą podczas mojego ostatniego urlopu sama czułam się niejednokrotnie jak bohaterska kiepskiego brazylijskiego (opss.. sorry, egipskiego) serialu ;) a co alkoholizowania, to akurat Tobie goździk przydałby się jeden dzień bez picia, więc dobrze się składa :P :D

no ja nie mam jak sama dojechać autem. A na pociąg sie nie piszę bo bez sensu żebym jechała 6 godzin sama pociagiem żeby wypić kawe i zaraz wracać spowrotem. Poza tym Misiek mnie całkiem samą nie puści pociągiem :O

hehehheh baaardzo śmieszne,od sobotniej nocy nie spożywałam kropli nawet alkoholu(no bo przecież nie będę liczyła wczorajszego piwa:D) rozumiem Metaxowa że niewiele się w m jak m zmieniło przez te 2tygodnie gdy cię nie było hm:P:D taa życie czasem przypomina serial brazylijski czy tam egipski tylko że w życiu wszystko się szybciej dzieje hehehhehhehhehe ja chcę spotkanie z alkoholem:classic_cool:

Kawka, a czemu nie mozesz autka wziac na jeden dzien ? zreszta miejsce jeszcze nie jest ustalone, wiec moze to nie byloby 6 h jazdy ;) No wlasnie trzeba by bylo jakies miejsce w koncu ustalic ;) A i ja moge nie pic, spoko . Ostatni raz pilam (pilismy, zeby nie bylo ze pije sama :P ) 18.04. i pewnie jakos wytrzymam ;)

a ja ostatnio piłam wczoraj i domagam się spotkania z alkoholem :classic_cool: :D