Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent

Prezent dla ukochanego na 40 urodziny??

Polecane posty

Angel - ale facet i sex sie nie liczą w dodawaniu pewności siebie :P Czy tylko ja zauważyłam że odkąd goździkowa wróciła po urlopie mówi tylko o alkoholu? Może jakąś terapie jej zrobić heheh ;) A ja wczoraj byłam u fryzjera :D:D No i mam już przeremontowany (zmiana kolorów) pokój. Chcecie zobaczyć?

bardzo zywe masz te kolory :D , ale w sumie dobrze to wyglada :) Fajna torebka (ta czerwona) ;)

no na początku miałam bardziej stonowany plan, ale w sumie pomyślałam - raz sie żyje, zrobie sobie wesoły pokój, no i tak wyszło. Dobrze się w nim czuje, a kolory odzwierciedlają mój charakter :D:D No najdłuzej szukałam nowych mebli... żeby spełniały oczekiwania moje i Miśka :) Czasem cieżko znaleźć kompromis... Dzięki Angel - torebka kupiona do butów ;) czerwonych, akurat dzisiaj mam ją ze sobą.

a ja myślałam, że torebka kupiona pod kolor mebli ;) no żyję, a co mam nie żyć ;)

Gość oździk sztuk jeden
:D

ja sie nie bede wypowiadac chyba ;) trzymajcie jutro za mnie kciuki ;) mam dwie rozmowy kwalifikacyjne :D kolejna w przyszlym tyg, a drugi etap tej co bylam niedawno - dopiero 11.08 moze w koncu cos sie uda zmienic :O

Gość ty nie tyjesz od tego piwska

Angel, no to trzymam kciuki! :) a Ty \'oździk\' weno się opanuj z tym piwskiem :D ;)

Hej hej dziewczynki Odezwała sie do mnie w koncu kumpela która urodziła córę 10 lipca. Zdała mi relacje z porodu i sie przeraziłam z lekka.... Wczoraj byłam na chorobowym, dalej sie jakoś kiepsko czuję. Ostatnio często mnie coś łapie.... Muszę chyba częściej na spacery wychodzić i wiecej zielska wpierniczać..

wrocilam :P Pierwsza firma : rozmowa od razu z dyrektorem dzialu, do ktorego aplikowalam (wyjasnil mi ,ze maja bardzo \'szybka\' rekrutacje ) . Przejrzal jeszcze raz moje cv, i stwierdzil ,ze u niego w dziale to bede sie jedynie marnowac , i on mnie podesle do kolegi do dzialu Logistyki (ze wzgledu na moje doswiadczenie) , ktory jest tworzony wlasnie (a nie ma jeszcze ogloszen w tej sprawie) :D . takze czekam na telefon od dyrektora innego dzialu teraz ;) Druga firma : w sumie to agencja doradztwa personalnego , ale w ogloszeniu byla podana nazwa firmy, wiec wiedzialam gdzie aplikuje ... Mieszane uczucia , wolalabym wersje numer jeden ;) W drodze do domu spotkalam znajomego (stanelismy obok siebie na swiatlach :D ;) ) , zaprosil mnie na obiad i wlasnie wrocilam do domu ;) :classic_cool: . Niestety okazalo sie ze jakis czas temu (nie widzielismy sie pare ladnych lat) sie ozenil :O , no ale bylo milo ;) Co do malzenstwa itp. Kiedys chyba pisalam o przyjaciolce ze studiow, ktora wychodzi za maz we wrzesniu. Wczoraj dostalam zaproszenie . Na slub TYLKO 😠 . No coz ... Nie bede tego komentowac :) .

ps. Kawa - porod porodowi nie rowny, takze sie za bardzo nie przejmuj . Ja tez sie oczywiscie tego boje ,ale mimo wszystko BARDZO chcialabym miec dzieci ...

Angel kiedyś nas to czeka.... wiem że dzidzia potem wszystko wynagradza...ale ten ból..ech Masakra. Mam nadzieję że u mnie kiedyś pójdzie szybko gładko i z minimalnym bólem hehhee Angel no to gratuluję, może w końcu zmienisz pracę i będziesz zadowolona :) Powodzenia życzę! A co do tego faceta... miałaś na niego chrapkę? Hahahha niestety fajni faceci najczęściej już są zaobrączkowani niestety...

wiesz ,ze nigdy na niego nie patrzylam pod tym katem ? A w sumie fajny facet z niego "wyrosl" :D Chrapke to cos czuje, ze on na mnie ma :classic_cool: , po smsie ,ktorego dostalam jak juz bylam w domu ;) , ale nic z tego kolego :P .

Gość gożdzik sztuk jeden
ja to Angel skomentuję krótko hahahahahahahahaha no to co po piwku?bo akurat wróciłam do domu i nigdzie już nie jadę:D

no to ładnie... Angel i jak tu ufać facetom, nie? Im obrączka na palcu w niczym nie przeszkadza... Goździk no ja na antybiotyku więc niestety piwko odpada.

goździk, że powtórzę za anonimem: że też Ty nie tyjesz od tego piwska! :D a co do zdrad i nie-zdrad - niektóre baby też nie są lepsze. nie ma reguły. no, to dobranoc ;)

u mnie rano bylo zimno ... , teraz tez juz jest slonko ;) dostalam kolejnego smsa dzis rano :D , uparta bestia :P

Angelka ściemniać to my a nie nas:classic_cool: jak się z facetem prowadziło kokieteryjną rozmowę,zalotne uśmieszki,niby od niechcenia poprawianie włosów i inne takie sztuczki to nie dziwne,że teraz eski:D baby ach te baby:D;)

no ale ja inaczej nie potrafie rozmawiac z facetem jak jest fajny ;) . Zreszta co sie mialam do niego nie usmiechac jak zaprosil mnie na obiad , jeszcze by mi kazal pozniej placic :P ;)