Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent

Prezent dla ukochanego na 40 urodziny??

Polecane posty

a ja jade na wycieczke w ramach Andrzejek ;) gozdzik, to ciekawe czy i kiedy sie doczekasz \"zawieszenia broni\" :P

hej, trzeba Was trochę opierniczyć :P Co tak mało piszecie??? Człowiek wraca zmęczony po pracy, chce sobie coś poczytac a tu raptem dwa posty... Wstyd! :P Angel - jakies interesujące miejsce na andrzejki? Ja całkiem zapomniałam że to już teraz. Wybieramy sie do Teściunia, wiec mam nadzieje że tamtejsi znajomi będą w domu, to razem z nimi może opijemy andrzejki, moją nową pracę i być może kupno przez nich działki budowlanej (jezeli wygrali przetarg - jeszcze nie wiem). Dzisiaj juz trochę lepiej w pracy, zaczynam widzieć iskierkę nadzieji że jednak nie bedzie aż tak źle. Znaczy - jest ciężko, co chwila mozna zgarnąć opiernicz, no ale idzie się jakoś przyzwyczaić. No i zaczynam powoli łapać podstawy tego wszystkiego. Dzisiaj sama załatwiłam sobie sprawy ubezpieczenia grupowego, bo pani która sie tym zajmowała \"zapomniała\" sie tym zająć pierwszego dnia jak byłam zatrudniona. A pisałam ze kupiłam sobie nową torebkę? :D:D

wiesz Kawka , my tez musimy czasem popracowac, a ostatnio bardzo rzadko wlaczam w domu internet :) Ten wyjazd w Andrzejki to tylko przypadek ;) . Takze miejsce nie jest andrzejkowe :D . Ja juz dawno sobie niczego nie kupilam , jakos nie mam chyba potrzeb (oprocz paru par spodni, bo wszystkie na mnie wisza - oprocz dwoch par, w ktore nie wchodzilam przez jakis czas :P ) . Ostatnio jak zalozylm garnitur (we wrzesniu jeszcze dobry) ,to myslalam, ze sie przewroce ze smiechu ;)

widzisz Kawa czasem warto posłuchać starszych:P mówiłam,że po pierwszych dniach w pracy to jeszcze mało wiadomo,a Ty od razu panika;):D i nie opieprzaj nas tu,Angelowa ma rację my też musimy czasem popracować:D więc różnie to bywa:) fiuuu Angel to to powinszować pogratulować jak ciuchy wiszą na Tobie to bomba!!:) co do andrzejek to ja zamierzam się jutro pobawić,wypić wiadooomo,zresztą muszę odstresować:classic_cool: temat torebki,hm...ja jeszcze z letnią łażę:D

TAAA, bomba, jak nie mam sie w co ubrac (tym razem serio ;) ) , a ze listopad byl bardzo kosztownym miesiacem , to narazie poki co musze sie powstrzymac z zakupami ... ...chyba ze jakis sponsor sie trafi :classic_cool: udanej zabawy Gozdzik :) , pij tam i szalej, i niczego sobie nie odmawiaj :P ;) (dobrze ze nie napisalam : \"niczego innym nie odmawiaj\" co ? :P ;) ) zimno mi znow. Wczoraj wyszlam z pracy troche wczesniej , i ten dupek zostal . Rano oczywiscie wchodze - i co ? Kaloryfery w wiekszosci poprzykrecane , a niektore zakrecone calkowicie. Efekt taki, ze rano bylo 18 st, a teraz jest 19 st. Dodatkowo mam biurko niedaleko drzwi, i jak sie ludzie kreca, to naprawde jest mi kurde (a raczej KURWA ) zimno 😠 . Cale szczescie od 15.12. jestem na urlopie - wracam w styczniu , bo inaczej nawet bym sie nie zastanawiala nad L-4 . No chyba ze sie rozchoruje naprawde :) Z dobrych wiesci, wiem juz prawie na 99% gdzie polecimy w lutym/marcu :D :classic_cool: . Acha - jeszcze (tradycyjnie) nie wiem co z Sylwestrem. Chyba w domu zostaniemy, chyba ze znow gdzies spontanicznie sie pojedzie :) .

Angel,no kurde raz się żyje to może ja sobie rzeczywiście przestanę odmawiać tego czego sobie odmawiam:classic_cool:;) eee lepiej nie:D ech jakiś ciężki dzień dzisiaj,miłego weekendu babki

heloooooooooooo :) jak po weekendzie ? bo u mnie nawet nawet :classic_cool: zaliczona i \"wycieczka\" i obiadek u mamusi w niedziele :)

mój weekend też ok,andrzejki udane,tequila tańce lanie wosku:D no i mamy grudzień...właśnie robiłam za gwiazdora,prezenty na allegro dla mojego dziecka zamówione tylko jeszcze nie mam pomysłu na sobotę,co mikołaj w bucie jej zostawi:) poznań dziś oblepiony policją,ewakuowane podobno lotnisko,helikopter nad miastem,konferencja klimatyczna się zaczęła

Ja za prezenty wezme sie dopiero po 15.12. Bede miala wiecej czasu ... No chyba ze cos ciekawego w necie znajde :) . a jeszcze a propo andrzejek - anegdota ;) wracamy w sobote (w nocy) z Wroclawia . W radiu podaja wiadomosci, ze ze wzgledu na Andrzejki , w calej Polsce jest duzo kontroli policyjnych na drogach i ze postawiona jest na nogi prawie cala Policja. Na co R. (widocznie cos nie doslyszal) , "ciekawe co zrobil ten Andrzej G. , skoro tak go beda szukac" :D :D :D :D :D Jak juz doszlam do siebie , to mu wytlumaczylam ze sie przeslyszal ,i ze chodzilo o "andrzejki" ,a nie o "andrzeja g. " smialismy sie pozniej cala droge , i byla taka sytuacja ,ze policja gonila kogos na sygnale , na co stwierdzilismy ,ze znalezli Andrzeja G. w koncu :P

poczekajcie jeszcze z miesiac , poltora to przesle Wam zdjecia. Gwarantuje zbieranie szczek z podlogi :classic_cool: :D ;)

No hej dziewczyny, ja andrzejki spędziłam w łozku zasmarkana z goraczką...Miałam jechac do teściunia ale niestety byłam uziemiona w łożku. Zero alkoholu. Ale za to odpoczełam troche bo Misiek zrobił śniadanko do łożeczka i obiadek :D:D:D Zalatana jestem ostatnio na maxa, ale w pracy zaczynam się już trochę oswajać. Najfajniej jest jak kierowniczki nie ma :D:D Wtedy reszta trochę luzuje i idzie normalnie żyć. Kurcze prezenty... A ja nie dość że pomysłow brak to za bardzo czasu nie mam żeby poszperać na allegro. A w domu rzadko mi się chce wejśc na neta, chyba ze uda mi sie na chwile wygonoć Miśka z jego kompa to coś skrobnę do Was, ale juz zeby właczyc swój komputer i troche posiedzieć to juz mi sie nie chce...

no czesc :) 🖐️ ja tez w domu ostatnio nie wlaczam kompa, chyba ze mi sie juz ekstremalnie nudzi ;) narazie zaczelam odliczac dni do urlopu :P , z dzisiejszym dniem -to 9 :D

Angel jak będziesz miała to wolne to wlecisz do mnie umyć okna?:D wczoraj przypadkiem zupełnym zabrałam na stopa jednego chłopaka 19lat,całkiem interesująca z nim rozmowa,tematy życiowe jego okiem kontra moim, ale się poczułam przy nim staro:O;)

Gozdzik , spoko, ustaw sie w kolejce chetnych ,ktorzy chca mi wtedy zapelnic wolny czas ;) . A ten chlopak to jakies \"ciacho\" ? :classic_cool: . Za coraz to mlodszych sie zabierasz ..ehhh :P ;)

Angel lecz się:P tak sobie to napisałam,a nie że się za niego zabieram,kurde:D ja to dla tego chłopaczka prawie,że babcia no w najlepszym razie starsza ciotka,kompletnie nie to pokolenie i nie te klimaty:D przydałby mi się też urlop,ale to mało realne jakoś blisko do świąt no nie?coraz bliżej

lecze sie, ale chyba musze zmienic leki, bo nie dzialaja :P ;) Metaxa wcielo Cie gdzies, czy co ?

pewno jak ją zawołałaś to zaraz się skubana owca odezwie;) trza ją wołać bo tak sama z siebie to tu nie wskoczy:D kurka jakiś leń się za mną ciągnie,teraz to przedświąteczny;)

nie widzialam jeszcze nigdy skubanej owcy ... ciekawe jak to cudo wyglada ;) ;) ;) ja tez juz mam dosc roboty w tym roku ... no ale ... pol miesiaca wolnego to dawno nie mialam :classic_cool:

Angel zazdroszczę... ja w sobotę 13stego bede odrabiała wigilię...Praca praca praca.. Kurcze przegladam w necie oferty fitnesowe, ale w mojej miescinie to nic normalnie nie ma :O A do miasta w którym pracuję nie chce mi się ciągle dojezdżać. A jeśli miałabym dojeżdzać to nie sama, tylko np. z Miśkiem na basen... no ale patrze na ofertę basenu a tam wolne tory dopiero o 21:00 No beeez sensu no. Ni w kij ni w oko... Goździkowa rozumiem Cie, też czasem przy rozmowach z duzo młodszymi odczuwam już spora różnicę poglądów i spojrzenia na świat...Aż ciśnie sie na usta \"zobaczysz jak będziesz w moim wieku...\" hahahahhaha Metaxa pewnie w wielbłądami driny pije na plazy :)

Kawka ,a w domu nie chce Ci sie cwiczyc ? ja co prawda nie cwicze juz codziennie (najzwyklejszy brak czasu ostatnio mnie dopadl) ,ale jak tylko mam chwile, to odsuwam meble i skakanka do reki ;)

no dokładnie Kawa:) a text \'za moich czasów\' ?;) jeszcze w temacie świątecznym,to mnie akurat allegro ratuje bo na sklepy to nie mam zupełnie czasu:) i 13.XII pocieszę cię Kawa ja też nie mam wolne,szkolenie jakieś wymyślili cały dzień,szlag by to już wiem,że wigilia u moich rodziców!:D:D uff bo już się obawiałam,że będzie heloł teściowa:O hm co by im tu kupić...;)

no nie wiem, nie wiem :P czy nie byly uzywane ;) co kupujecie na Mikolajki ?? ja mam pewien pomysl, ale czuje ze moglabym za niego \"oberwac\" :D ;)

zapamietalam to z naszej rozmowy ,ktora sie odbyla jakis czas temu . Siedzial akurat w wannie i powiedzial , ze kiedys jak byl maly to BARDZO lubil sie bawic roznymi zabawkami typu statek :D i ze pewnie by sie jeszcze takim pobawil ,jakby mial... takie cos jak np. ten : (oczywiscie to bylo prawie 30 lat temu ,wiec nie bylo takich zabawek)http://www.allegro.pl/item480220860_parowiec_statek_z_zabawkami_do_kapieli.html :D no i pomyslalam ze moze mu kupie ? ?? (jak mi sie uda cos takiego znalezc w normalnym sklepie ,bo na allegro juz nie mam czasu ...)