Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent

Prezent dla ukochanego na 40 urodziny??

Polecane posty

Gość milagros bona
Ja kupię swojemu na urodziny lalę z ocieplanym wkładem :). Myslę, że ucieszy się, zawsze marzył o brunetce z namiętnymi ustami.

No ja juz wstępnie kilka pomysłow mam na prezenty (ale nie na Mikołajki - jakoś nie obchodzimy...chociaż w zeszłym roku kupiłam durex-play wibrujący \"pierscionek\" hahhahaha) Właśnie przed chwilą buszowałam po allegro (dzięki Bogu otwarty 24h bo na sklepy czasu brak). Dla brata i bratowej zamówiłam to - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=497064842 A dla ich małego pod choinkę i równoczesnie roczek myślę o tym - ale jeszcze popatrze w sklepie jak to na żywo wygląda i jaka różnica cenowa - http://www.123zabawki.pl/Produkty/Fisher-Price/Fisher-Price-Krzeselko_Uczydelko_1139.html Pozostaje jeszcze bardzo wybredny chłop który kategorycznie sprzeciwia się dostawania prezentów ( nie lubi) .. no ale może kupie szczoteczkę eletryczną do zębów? No i mama... I tu bedzie problem..może jakiś sweterek, kapcie, ciśnieniomierz? Cięzko kupić coś kobiecie która ma prawie 70lat, totalnie nie używa kosmetyków ani perfum, żadnych kremów, kupowane ciuchy nie pasują rozmiarowo albo materiał \"brzydki\"... W zeszłym roku kupiłam jej kołderkę na zimę z prawdziwej owczej wełny, moze w tym roku tez na coś wpadnę chodząc po sklepie. Acha wracając do tematu ćwiczenia w domu - ABSOLUTNIE!Zero motywacji, jak jestem w domu to zawsze jest masa innych rzeczy do zrobienia.

buuuuuuuuuu, w Auchan nie bylo stateczkow :/ Ale dzis wstapie jeszcze do jednego sklepu ... jak nie bedzie to mu kupie kaczuszke do kapieli :P ;) albo cos z Durexa :D ;) A tak swoja droga my tez sie umowilismy ,ze nie obchodzimy Mikolajek , ale pomimo tego chce mu kupic jakis drobiazg :) . Bo wiem (tzn. podejrzewam) ze na Gwiazdke dostane cos bardzo fajnego :classic_cool:

Kawa,krzesełko b.fajne,fisherowskie zabawki są bezpieczne,wytrzymałe,ładne i zazwyczaj dzieci są nimi zachwycone,więc takie prezenty są zawsze strzałem w 10tkę Angel,nie było stateczków?!no jak to!jak w sklepach może nie być takich stateczków??a może...wszystkie wykupili:D;) ma któraś ochotę na kawę?idę zrobić

dzis mam dzien dziecka - za 10 minut jade do domu :D :D :D zegnam mile panie (obecne i nieobecne ;) ) :classic_cool:

więc bądź czujna,zobaczysz życie jeszcze niejeden raz cię zaskoczy;) ja to bywam zadziwiana na każdym kroku...a taka stara jestem:D byle były to pozytywne zaskoczenia a będzie dobrze

od rana załatwiłam prezenty do buta dla mojego dziecka,okazuje się że czego by się nie dotknąć,nawet totalnej dupereli,to wszystko 3,4dychy, i jak tu kupić jakąś drobnostkę,z której dziecko jeszcze będzie się cieszyć,w dobrej drobnej cenie?niemożliwe cóż...kawkę?:classic_cool:;)

ja stateczka nie kupilam - nie znalazlam , ale mam pewien drobiazg w zanadrzu ;) Dzis rano dostalabym pierwszy mandat i punkty :O Zaparkowalam tam , gdzie jest postoj do 1 minuty (szczerze mowiac widzialam jakis znak ,ale machnelam reka), mialam szybko zalatwic sprawe, wiec zostawilam samochod i poszlam ... Oczywiscie szybko sprawy nie udalo sie zalatwic - zajelo mi to jakies 15-20 minut :O . Wracam, a obok mojego autka stoi se policjant i czeka ... No to ja od razu usmiech nr 2 i podchodze. Od razu poprosil o dokumenty , zapytal czy widzialam jakis znak (no jakis widzialam ;) :P ) i poprosil, zebym wsiadla do auta i poczekala az mi przyniesie mandat (jako ze widzialam kamery przy budynku i troche ludzi sie krecilo, to postanowilam nie dyskutowac tylko grzecznie poczekac. Po 5 minutach do mnie przyszedl , oddal dokumenty i powiedzial, ze tym razem bedzie pouczenie ;) :classic_cool: . Fartnelo mi sie... :D

hehe, no wlasnie - wiesz co sobie pomyslalam jak siedzialam w tym samochodzie ? Ze jutro sa Mikolajki i moglby mi zrobic prezent i nie wypisywac tego mandatu ;) ;) ;)

niektore przedmioty fajne, tylko troche drogie :) Pamietam ceny podobnych z Egiptu ,czy Tunezji ... no chyba ze mzna tez sie targowac ? i zbic do 1/3 ceny ? :D ;)

Metaxa, jak masz czas to wez nam sprawdz ceny . Masz za rogiem ;) a swoja droga to gdzie Ty sie kobieto podziewasz ?

no dawno nie było Jej tu to prawda...:) no nic ja już zmykam,trzeba popracować,a weekend też mnie optymistycznie nie nastraja,jakieś rodzinne zloty na których trzeba być:O

jakby co to jeszcze ja jestem,bo za resztę nie odpowiadam gdzie to się podziewają:) weekend...no więc po 1 w piątek skoczyłam se na myjnię,bo już samochód koloru nie miał,i zresztą miałam pełną polewkę jak to mój mąż w sobotę niby że jest taki fajny chciał mi samochodem skoczyć na myjnię,a tu fura umyta już:classic_cool: po 2 w sobotę umyłam okna,mikołaj o nie nie pamiętał choć grzeczna byłam😭 ale cóż przeżyję twardym trzeba być nie miętkim,a po 3 wczoraj myślałam,że dostanę szału jak zobaczyłam kogoś na kawie o godz.15.00:O tym bardziej mnie coś trafiło jak mój mąż se powiedział,że zapomniał że się umówił z nimi na tą 15.00!ogólnie rzecz biorąc niedziela dość porządnie spierdzielona,bo moje plany niestety poszły się... a tu w radiu muza świąteczna,magia kurna świąt,pewnie zaraz mi przejdzie ale chwilowo jeszcze mnie nosi,no nic Angel kawę?;)

jakbym mogla to bym se walnela Irish Coffee ;) u mnie weekend spoko , Mikolajki przeszly prawie bez echa, ALE tak sie umawialismy ;) . Zrobilismy se po prostu kolacje mikolajkowa i tyle ;) . Mozna powiedziec, ze prezent dostalam w naturze :D . W sobote - imieniny mojej mamusi (jakos przezyl :P) , oczywiscie zapomnialam ,ze w tym samym terminie moj siostrzeniec ma urodziny, no i nie mialam dla niego prezentu :O . No trudno , nie jestem jego chrzesna , nie musze o wszystkim pamietac :P . Poza tym to znosnie . Jeszcze tylko 4,5 dnia i urlop :D . Oczywiscie tez sie dowiedzialam ,ze bede musiala chyba w czwartek 18.12 sie pofatygowac na jeden dzien do pracy :O , ale ze jako nigdzie nie wyjezdzam, to moze przyjde :P . Zastanowie sie jeszcze .