Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent

Prezent dla ukochanego na 40 urodziny??

Polecane posty

aaa bierzesz ten skrzyp ? jakies efekty ? ja kurde biore od miesiaca + witaminy i efektów nie widze . Ale dzis ide do dermatologa (wtedy bylam u internisty) ,wiec moze cos konkretniejszego dostane hmmm. Zawsze co prawda wylatywaly mi wlosy po zimie, ale teraz to juz przesada :O (dieta pewnie tez miala w tym swoj udzial :/ )

myślisz,że to normalne?;) coś tam pieprzą o przesileniu wiosennym,grunt to mieć dobre wytłumaczenie:classic_cool: trzeba się wziąć za siebie bo z takim byle jakim podejściem to tylko się można rozlecieć;)

skrzyp biorę taa codziennie jestem gdzieś tak chyba w połowie 1 opakowania, 1opakowanie=40dni,to niby na efekty jeszcze czekać, ale jak tu być cierpliwym?? włosy no też wylatują mi jak wylatywały,to jest dołujące:O u Ciebie po diecie to mają prawo wylatywać... myślę jeszcze,że wiosna,lato to je się więcej warzyw,owoców,może będzie lepiej a po co do dermatologa?

no a dermatolog wlasnie nie zajmuje sie skora, paznokciami i wlosami ?? hmm ja w ogole mam po co do niego isc ? :D

eee bo mi się dermatolog to głównie i tylko z problemami z cerą kojarzy,trądziki te sprawy,no i ewentualnie jeszcze z jakimiś pieprzykami czy naroślami;) jak nie masz co w domu robić to się przejdź:D ale to nie cudotwórca;)

mam co w domu robic - dawno nie sprzatalam ;) ale mi sie przeciez nie chce :D a tak na marginesie, wczoraj siedze w pokoju ogladam tv i nagle slysze jakis huk i trzask . Odpadla mi kratka wentylacyjna w lazience :O ale tak ,ze razem z gipsem, czy czyms czym byla przytwierdzona do sciany. no :classic_cool: ,nastepna rzecz do zrobienia ... a choinka nadal na balkonie :D (ciagle zapominam o tym przypomniec ;) ) wynioslabym ją sama, ale mi glupio jakos :D :D :D :D :D :D

taa z tą choinką to są jaja:D co jest z tymi facetami?mamy się cieszyć,że w ogóle są i..jak ta kobita z twojej Angelowa opowiastki?:O;) a co do sprzątania,to Angel nie ma siły trza się zmobilizować i okna będzie trzeba machnąć przed świętami,jak słońce wyszło to:O a któregoś dnia stoję tyłem do okna,nagle jakiś trzask,myślałam ze to chłopaki jakimiś petardami czy coś,a to był gołąb pierdyknął w sam środek okna,dobrze że nie zbił:O ale zostawił big ślada na środku

eeeee tam , mylam okna przed swietami w grudniu :P , nie chce mi sie ... :D ;) dobre z tym golebiem , musialas miec super czyste okna ,ze ich nie zauwazyl ;) , albo po prostu zle wyliczyl zakret :classic_cool:

e tam jesteś mało romantyczna:P ja to sobie najpierw wymyśliłam,że to gołąb pocztowy z listem dla mnie od jakiegoś królewicza:D czyste okna?ślepy musiał być:classic_cool:;) też myłam przed świętami,ale po zimie są porażką trza będzie je machnąć

a wiesz,że chciałam otworzyć okno i sprawdzić?serio! na co mój mąż nie sprawdzaj,widziałem jak odleciał a potem stwierdził,że ja to czasem jak mała dziewczynka:);) a co niech spada:P

tiaaa, a on pewnie nigdy sie nie zachowuje jak dziecko ? ;) ja bym sprawdzila :classic_cool:

;) no wiesz pewno się poczuł zagrożony:classic_cool: niby żarty,ale przecież nigdy nic nie wiadomo;) a mój mąż doskonale wie,że ja to taka zupełnie przewidywalna nie jestem,i nie da się ze mnie czytać jak z jakiejś otwartej książki, tym lepiej,że nie jest mnie tak zupełnie 100% pewny w sensie,że wie co ja sobie myślę;) różnie to bywa,ale jednak ciągle się przez to stara;)

ciekawe to co piszesz :D ;) ja jestem chyba bardziej przewidywalna... a tak zbaczajac z tematu - tylek juz mnie boli od tego nicnierobienia :P i siedzenia ciagle w jednym miejscu czekam jak na zbawienie na koniec pracy ;)

dostalam skierowanie na kolejne badania - tarczyca i jakies dwa inne - nie jestem w stanie powtorzyc, a nie chce mi sie isc po to ;) + jakis specyfik do wcierania w skore glowy w ostatecznosci - jak wyniki beda ok i jak te wcierania nie pomoga - musze troche (ile sie da i ile bede w stanie - a sadzac po mojej minie jak to uslyszalam -lekarka stwierdzila, ze wiele ich nie zetne ;) ) obciac wlosy, bo mozliwe, ze po prostu jest ich za duzo (a raczej bylo) i mieszki wlosowe sa na wyczerpaniu :/ masakra