Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akatka

wolni - po 30-stce -

Polecane posty

Witaj delfinowa*:) Tak, tylko pozazdrościć tym, co w domu, ale ja jeszcze trochę i tez uciekam. Wybrałam film na jutro, więc radość wielka... chyba, ze mi się coś pozmienia, hahahaha. To do poniedziałku wszystkim:)🌼

Hallo dojrzale Panie, nie moge zrozumiec Pan ktore narzekaja ze sa sami i nikt ich nie chce. To tylko od was zalezy. Trzeba sie tak ubierac aby zwrocic na siebie uwage. czlowiek nalezy do gatunku ssakow i reaguje podobnie jak inne ssaki. Idzcie w miejsca publiczne, lokale, wystawy odczyty, targi, jarmarki. zalozcie bluzki z duzym dekoltem, krotkie mini spodnice, nawet do przesady krotkie, albo obcisle spodnie w kolorze bialym, turkusowym albo niebieskim, w zadnym wypadku w czarnym. Wyobrazaj sobie obrazowo, tego czego chcesz, a sie spelni!!

Gość akatka
Czesc!! :D Kilmercu :-) Wszystkiego naj naj naj.....a wlasciwie to niech Cie dopadnie Wielka Milosc !!! 👄 Ostatnio malo bywam na necie,ale jak jestem zawsze tu zagladam ;-) Chyba Wam nie mowilam,ale mam swinke morska,taka ukochana przecudowna moja balbi,moj najwiekszy skarb....no i korzystamy z pogody i bawimy sie na łakach....a mowiliscie cos o winie teraz mam ochotke...a winka w domu brak :-( miss brownn milutkiego weekendu..specjalnie z łaki 🌻 dla Ciebie... aaaaa i witam wszystkich nowych,fajnie,ze jestescie...tylko zagladajcie do nas...

Gość val kilmer
miss,delfinowa,akatka---------->Dziękuje Wam za życzenia!!! Prawdę mówiąc o święcie zupełnie nie pamiętałem,zresztą to nie ta ranga co Dzień Kobiet:)..........ale zawsze miło:) pozdrawiam Was gorąco!!!..........:)

Noooo... widzę, że troche ruch się zrobiło na forum:) Witam wszystkich:D akatka--> miło, ze się pokazałaś, moze tak częściej będziesz zaglądała? Hamster mnie zabił tym tekstem a propos ubioru: krótko, wyzywająco, z dekoltem... jeżeli to prowokacja, cóż... słabiutko, a jeśli tak myślisz... to doradzam dmuchaną lalkę, one nie myślą (chyba nie pożądasz tej cechy u kobiet), a ubierzesz ją wedle własnego upodobania;) Jak tam weekend Val?:)

I dzisiaj kino... wczoraj mi się nie chciało, a dzisiaj jakos tak... przegląd jest w Atomie Almodovara--> Prawo pożądania, po streszczeniu to totalnie zakręcony film, ale Pedro taki jest i za to lubie jego filmy... akatka--> a może Ty sie kiedyś do Wrocka ruszysz i gdzieś skoczymy?\\ Chociaż dzisiaj leci \"Poszukiwany, poszukiwana\", acz ten film widziałam z pięć razy... Pokora jest rewelacyjny:) \"Marysiu, ja sie z Marysia ożenię\" i ta zawartość cukru w cukrze:) Heeeeeej.... a poza tym, czy jest ktoś dzisiaj na forum?;)

Czlowiek jak i inne ssaki reaguja na bodzce optyczne. Ogladajcie przyrodnicze filmy, a skojarzy sie wam zachowanie czlowieka. Kobiety intuitiwnie wybieraja na zycie takich partnerow ktore im gwarantuje mocne i zdrowe potomstwo. milosc i zakochanie to rzecz drugorzedna. Kobiety powinny ubiorem zwrocic na siebie uwage i podkeslic kobiecosc. Ubior powinien podkreslac waskosc talii, szerokosc bioder, a bluzka powinna miec wyczecie z tylu aby wlosy nie lezaly na garderobie a na ciele. To naukowo udowodnione azeby zwabic samca. A wiec samotne kobiety do dziela, odrzuczcie wszelka niesmialosc, przyjmijcie odwage. A powodzenie sie do was usmiechnie!

Hmmm... Hamster, spłycasz i naukowymi teoriami nie czaruj, bo nie zawsze i wszędzie się sprawdzają. Uważasz, ze jak się ubiorę wg Twoich wskazówek to zaraz tabun facetów zechce się ze mna umówić?;) A jeżeli już, to prawdopodobnie raczej nie z zamiarem oświadczenia mi się, a raczej przygody na jedną noc, może na parę:) I wierz mi, że mam rację, bo zdarzyło mi sie parę razy ubrać wg Twoich \"cudownych\" i naukowych rad... A dziwnym trafem, kiedy byłam zwyczjnie ubrana to poznawałam normalnych mężczyzn. Bez dekoltu i mnini widać, ze jestem kobietą:) Aaaa... a w temacie rozumu u kobiety? Ten temat tez mnie intryguje. Czy kandydatka do \"wybrania\" przez samca ma być tylko dobrze zbudowana: kształtne piersi, szerokie biodra, piękne włosy, długie nogi, czy też odrobina rozsądku jest wskazana?:P Łączysz inteligencję z pojęciem \"kobieta\"?

Hallo miss brown, ludzie tez naleza do ssakow i tak sie zachowuja. To niema nic wspolnego z miloscia, filozofia, rozsadkiem ani religia. Lepiej probowac jak narzekac!

Hamster, ale o co chodzi??? Czyżbyś całkowicie zaprzeczał, że ludzie wiążą się z miłości, rozsądku, czy jakiejś życiowej, indywidualnej filozofii? Uważasz, że mamy się sobie nawzajem spodobać tylko w celach czysto reprodukcjnych lub dla przyjemnosci sexu? Nie bierzesz pod uwagę indywidualnych zachowań ludzi i ich podejścia do relacji damsko-męskich?

Gość delfinowa*
Cześć:) a co takie pustki? misss, jesteś już w pracy? Kilmer, a Ty? pogoda do bani, nie wiem, czy kubek kawy coś da. Kto dosiada się do kawy?:)

delfinowa*:)🌼 akatka... mimo, że rzadko Cie mozna zastać:D Ja też przy kawie: mocnej i aromatycznej do tego ciastak zbozowe zakupione w pobliskim spozywczym...

Gość Val Kilmer
Hej,witajcie! jestem:)byłem trochę nieobecny,mam teraz sporo pracy,mały kocioł się zaczął.....ale postaram się bywać i pisać:) weekend zleciał,nic szczególnego nie robiłem,leczyłem się z przeziębienia,hehe..... acha,w piątek odwiedziłem parę klubów w rynku-zjechali się studenci,wszędzie tłok i tłumy....pytanie,gdzie we wrocławiu można się swobodnie w weekend pobawić pozostaje otwarte.... miss,oglądałem wczoraj po raz któryś "poszukiwana-poszukiwany"....jak zwykle pękałem ze śmiechu,ten film się nie starzeje... delfinowa*, poranna kawa jeszcze przede mną.... pozdrawiam:).........będę tu zagladał.....

Gość delfinowa*
też widziałam "Poszukiwany, poszukiwana":) zawsze aktualna komedia. miss i jak film? ja w kinie całe wieki nie byłam, nawet nie pamiętam jaki film ostatnio widziałam...

Hahahaha, nie byłam. Jeden seans był na 19.45, to byłam w pracy, a potem o 21.45. Wróciłam do domu, zaczął się wyzej wspomniany film, a jest jednym z moich ulubionych:) Herbatka z konfiturkami... i tak zeszło. Nie zakładam więc, kiedy następny raz do kina, bo zawsze \"coś\". Chyba, że mnie kumpela wyciągnie... wtedy nie będzie \"ale\":)

Hallo Miss Brown, piszesz ze bylas normalnie ubrana i poznalasz wspanialych ludzi! Czy poznalas wtedy partnera na cale zycie? A jezeli nawet poznasz kogos na noc lub kilka nocy, to jest cos straconego? natura obdarzyla nas popedem, azeby go wyrzywac a nie tlumic. Kiedys jedna dziewczyna ktora lubula seks powiedziala. \"Lepiej za zycia chlopakom, jak po smierci robakom\"

Hamster... jaka miła polemika;) Jak byłam wyzywająco ubrana to też nie poznałam faceta na całe życie:P, a nieskromnie dodam, że nawet nieźle się trzymam, więc? Twoje \"odkrywcze\" tezy nie sprawdzają sie na mnie;) obojętnie jak jestem ubrana to nici z tego... cóż, może jeszcze nie czas;) A nie odpowiedziałeś mi na pytanie, czy pojęcie kobiety łaczysz z pojęciem inteligencji? W charakterze tez piękno... poza tym historia, nawet ta niedawna, zna mnóstwo kobiet, które nie ubierały się wyzywająco, nie były pięknościami, a jednak miały rzesze wielbicieli, np.: przedwojenna gwiazda polskiej estrady Hanka Ordonówna. A Maryla Rodowicz? W młodości była interesująca, ale nie piękna, ubiór jej też nie należał do sexownych, a mimo to ma kolejnego męża, nie licząc licznych \"narzeczonych\"... co więc w niej widzieli panowie? NIe wiem, co i komu chcesz udowodnić, ale marniutko Ci idzie Hamster... sorry;)

Hallo miss brown, inteligencja nie ma nic wspolnego z plecia. Nie jest monopolem ani kobiety ani mezczyzny. Nie mialbym zadnych problemow zapoznac kogos, gdybym byl sam. Jako student pracowalem kiedys przed laty jako ajent w biurze matriminialnym w Europie zachodniej. Ci ludzie ktorych odwiedzalem to bez wyjatku niesmiali i zakomplekseni. Trzeba najpierw sie tych negatywnych cech pozbyc, a partner ktorego szukamy sam wpadnie w ramiona. Mozna tez nad tym medytowac, i obrazowo sobie to wyobrazic czego pragniemy. A kazde zyczenie sie spelni!!!! zycze Ci powodzenia i pozytywnego myslenia!!!!

Hahahahaha, ale ja nie jestem zakompleksiona i nieśmiała. Moje bycie samą wynika z paru innych rzeczy, ale na pewno nie z tego, ze nie wiem, czego chcę, czy innych cech charakteru, które to mogą utrudnić;) Noooo.... dzięki za radę z tym pozytywnym myśleniem, myślałam pozytywnie, będe jeszcze bardziej: eksperyment czas zacząć;) Dzięki za rady;) ... nie miałbyś problemów, żeby kogoś zapoznać, bo jesteś mężczyzną (?) A ja mam swoją teorie,że ten pierwszy, a czasem drugi krok, nalezy do panów... Ja mogę kogos oczarować swoim wyglądem, zachowaniem, ale to mężczyzna podchodzi pierwszy.... tak mam... Pozdrawiam:) P.S. Wciąż nie odpowiedziałeś mi na pytanie;)

I tak na marginesie, czytam to, co piszesz i mam wrażenie, że czytam jakies fragemnty kartek z podręcznika dla panien i to niekoniecznie starych:P Hmm... szkoda, że do polemiki nie przyłaczył się Val, a i delfinowa zniknęła... Val, czy rozgrzeszasz się z ewzględu na nawał obowiazków? U mnie małe rozluźnienie w pracy... i tak ma być do końca tygodnia:)

no i doczytałam, ze odpowiedź mam... \"inteligencja nie ma nic wspólnego z płcią\" ale po Twoich wypowiedziach i sugestiach, mam wrażenie, że kobieta ma być i wyglądać, a nie myśleć. To tyle na dzisiaj:)

I witam wszystkich... Dzień zaczął sie rewelacyjnie od niewyspania się;) ale tak to jest, kiedy czas spędza sie na przyjemnościach do późnych godzin:D W dobrym towarzystwie wypiłam trochę...nooo... ciut wiecej niz trochę:) czerwonego, australijskiego winka... rewelacja! A do tego 4 rodzaje serów: uczta dla podniebienia:) A co u Was? delfinowa*--> a Ty się jeszcze zjawisz? :) Val, duzo pracy, jak samopoczucie? akatkaaaaaa, a Ty znow zaginęłaś w akcji? Ha, zabrałaś świnkę i zniknęłaś;)

Gość delfinowa*
Cześć wszystkim:D milczę, bo za dużo pracy, szef nad głową siedzi, jak znajdę chwilę, to napiszę i jeszcze ten deszcz...

Gość Val Kilmer
hej, ze mną teraz jak z definową,mam sporo pracy,poganiają nas z terminami..... ku...wa niedokończony projekt przeleżał przez 3 miesiące i dopiero teraz szef sobie przypomniał,ze trzeba go skończyć....a przez trzy miesiące jego beztroski umysł był zajęty przeglądaniem internetu.... ehh...nie mam szczęścia do przełożonych i ta zasada póki co sprawdza się za każdym razem.... miss,samopoczucie mam jesienne:)...a na jesienne wieczory najlepsze dobre wino lub drink,ochota na piwo minęła-nie ta pora roku.... a napić się w dobrym towarzystwie zawsze lubię:) pozdrawiam

Z winem masz rację:) Właśnie z kumplem z pracy rozmawialiśmy o tym, żeby nam się tak chciało, jak nam się nie chce i co teraz mozna robić:) On stawiał na piwko prosto z lodówki, ja na czerwone wino, bo bardziej pasuje mi do tej pogody, a kiedy zima nadejdzie to grzańcem sie poic będziemy;)... Oj, zaniedbujesz nas Val, w ślady akatki idziesz? I nie denerwuj sie tak, bo złość piękności szkodzi;) miłego dnia i mniej nerwów:)

Gość Val Kilmer
czy ja wyglądam na zdenerwowanego?nieee................:) pracy dalej sporo,ale.....czas już pomyśleć o weekendzie;)

Val, jak masz przez net wyglądać na zdenerwowanego?;) ale szefa nie za bardzo lubisz, prawda? No, ale dziwny z niego szef skoro nie wie, że ma jeszcze jakieś projekty na stanie. Przeżyć piątek i weekend:) sama radość. I czas chyba na zamknięcie, bo forum jest w stanie agonalnym ostatniej fazy;) Mam wrażenie, że sztucznie podtrzymywane nie ma sensu. Chyba żadne z nas monologów prowadzić nie będzie, a nie zawsze mamy czas? Uciekam... nie wiem, czy na zawsze, ale czas jakiś na pewno.

Gość akatka
miss brown nie uciekaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja juz jestem ;-).....pogoda juz brzydka--bede tu zagladac czesciej....aaa i jak bede sie wybierac do Wrocka dam znac---pojdziemy do kina-co Ty na to?? Pozdrawiam wszystkich!

Hallo Miss Brown, mnie zle zrozumialasz. kobieta powinna byc inteligentna a zarazem pociagajaca. A to mozna donanac odpowiednim ubiorem, azeby chlopakom taka kobieta w oczy wpadla. U chlopaka musi zaiskrzec, jak nie zaiskrzy to nie pomaga zadna inteligencja.Bedzie szukal drugiej. Jest tyle kobiet na swiecie ktore sa czynne i zagaduja mezczyzn ktore im sie podobaja. Skoro jestes odwazna to rob to samo! W Europie zachodniej duzo par poznaje sie przez ogloszenie w gazetach. W Polsce duzo ludzi sie tego wstydzi. Zycze Ci powodzenia. W biblii jest napisane \"Kto szuka ten znajdzie, a kto puka temu bedzie otworzone\"

Nooooooooo akatka, zaskoczyłas mnie bardzo:) Nie uciekam więc, ale dlaczego tak rzadko gościsz na swoim forum? O.K obiecuję, że zostanę. Szczerze powiedziawszy to nie liczyłam na żaden odzew;) ale dzięki... Miłego dnia i do następnego...:)🌼