Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akatka

wolni - po 30-stce -

Polecane posty

Witam wszystkich:) Widzę, że Val na posterunku i akatka czasem się zjawaia. Ja tak jak Ty Val, jeszcze we Wrocławiu. Wyjeżdżam we wtorek, ale do końca nie wiem, bo ten mój urlop caly zwariowany będzie:) Noooo... Kola, Samotni, a ostatnio w telewizji Musimy sobie pomagać... cudowne, klimatyczne. Wiesz Val, z Tobą na temat kina to chyba przez dwa dni i dwie noce nie skończyłabym rozmawiać, bo chyba oboje mamy w tym temacie dużo do powiedzenia:) Oto czym jest pasja:)... Przyznam, że ostatnie osoby z którymi mogłam \"poprzeżywać\" dobre kino, wyjechały za morze:( reszta lubi oglądanie w stopniu umiarkowanym. Zmykam, bo wpadłam na chwilkę:) Pozdrawiam serdecznie i cieplutko, acz zimno się robi:)👄🌼 akatka... więcej pisania za dwa tygodnie:D

Gość akatka
Witam!!!! 👄 👄 👄 Buziaczki Wam dzis posylam z okazji jutrzejszych moich imieninek :D

Gość val kilmer
hej! trochę mnie nie było,odpoczywałem w górach,teraz tam piękna pogoda:) akatka,spóźnione życzenia,ale wszystkiego najlepszego! pozdrawiam

Gość akatka
dzieki val cilmerku pozdrawiam rowniez....cisza tu okropna

Wtajcie, witajcie:) akatka... też baaardzo spóźnione, ale szczere życzenia imnieninowe... Co u Ciebie? Co Ty w ogóle po pracy porabiasz? Dzisiaj jestem pierwszy dzień w pracy po urlopie i umieram:( po przeczytaniu kilku służbowych maili ciśnienie mi się znacznie podniosło... ehhhh... Na urlopie było cudownie, choć pracy wiele, ale w takim krajobrazie chciało się wszystko: wstawać rano, gotować obiadki, a potem spacery.... wracam tam na parę dni za tydzień lub dwa:) A teraz wracam do pracy:P Miłego dnia wszystkim.... hahahaha... ale jakim \"wszystkim\"?;)

Gość val kilmer
hej:) widzę,że temat powoli zamiera..... czyżby nie było już wolnych po 30 w tym kraju?.........:) wolni....dajcie o sobie znać.....hehe u mnie zmiany,pracuje już w nowej firmie,nie do końca jestem przekonany,że trafiłem lepiej...mam śmiesznego szefa,facet jest po 60,jest bardzo chaotyczny i podejmuje decyzje na ostatnią chwilę....kompletnie nie wiadomo czego się po nim można spodziewać...może niedługo znowu będę szukał nowej pracy.... akatka,co tam u Ciebie?napisz czym się zajmujesz..... miss,wygląda na to,że z pogodą trafisz w 10...już Ci zazdroszcze wyjazdu,hehe.......ja mam impreze urodzinową w Wałbrzychu,myślę,że też będzie miło.... pozdrawaim:)

Val...:D Nie wiem, czy do końca masz mi czego zazdrościć, bo wiesz, ze nie będę chodziła po górach, tylko robiła sto innych rzeczy;) Na szlak z Gorzanowa przez kilka miejscowości aż do Bystrzycy wybieram się dopiero za jakiś m-ąc, licząc ze pogoda też będzie wyborna. I wyszło na to, ze jednak mamy prywatne forum do pogawędek:) Jak w pracy? Dużo Ci zadali, czy light i siedzisz na necie?:) akatka została przyłapana przeze mnie na innym forum...:P a reszta... pewnie robi sto innych rzeczy, ale nie siedzi na necie;) Miłego dnia...

Gość val kilmer
miss, teraz mam trochę luzu,ale temat już dostałem...i dobrze nie lubie bezczynnosci....ale mam wrażenie,że nie maja na mnie pomysłu...co do ewentualnych wyjazdów-sprawa ucichła,ale jak się dowiedziałem mogą mnie wysłac praktycznie z dnia na dzien..... pogoda się zrobiła i nastrój się poprawił:)

Cieszę się, bo ja za to mam małe rrrrrr.... i chciałabym kolejny dzień z rzędu uciec stąd... nie wiem gdzie, nie wiem z kim i jak...;) tak chociaż na chwilę.... U mnie akurat wszystko jest do przewidzenia:P Siedzę 8 godzin i doprowadzam sie przez to do stanu lekkiej, acz mało przyjemnej nerwicy;) jeszcze dostałam maila od swojego \"ulubionego\" dyrekora z centrali z jakimś durnowatym tekstem, przeczytałam i skasowałam... :) Ha, chyba wieczorem odstresować się pójdę... nie wiem z kim, nie wiem gdzie, ale idę wychodzić swoje \"NIE\" do pracy.

Gość moc wiary w miłość
eee...a ja myślałam, że jakiś romans się urodzi:(. A ci piszą do siebie grzecznie i się czają wzajemnie... No jak, kiedy się znów spotykacie? Val, fajna jest z miss dupa czy tylko tak udaje w necie? Jak tak to na co chłopie czekasz...aż wyłysiejesz???

moc wiary w miłość--> no przykro mi ogromnie, że Cię rozczarowałam, za Kilmerka się nie wypowiadam;) Ale czytaj dalej... może jakiś inny romansik się urodzi?;) pamiętaj: nie trać nadzieji:P Swoją drogą, to jestem ciekawa, kto kryje się pod tak uroczym nickiem... i tak \"subtelnymi\" przemyśleniami na nasz temat...;) akatka, a Ty juz na wieki nas opuściłaś?

Gość val kilmer
hej:) widzę,że nasz topik śledzi wielbicielka seriali typu M jak Miłość..... poczekaj dalej....jak to miss napisała...może jakiś inny romans się urodzi.....nie trać nadzieji:) akatka,a Ty gdzie?nie chcą Cię z pracy wypuścić,czy co?...:) pozdrawiam:)

Hej Va, jak mija dzień?l:)... pozdrawiam też moc wiary w miłość;) No tak, topik umiera;(... może czas na zastanowienie się, gdzie go pochować, czy robimy stypę, czy chowamy go z marszem żałobnym, czy nie;) Ewentualność druga to reanimacja: Val, ja i może akatka- jak się znajdzie, postaramy sie przywrócić do życia... w tej chwili to wegetacja... Noooo.... a moze i nowi się jednak pojawią...a i moc wiary w miłość wiedziona ciekawością zaskoczy nas jakimś uroczym tekstem?;)

Gość akatka
:D ,ale fajnie,ze jestescie 🌻🌻 👄

Nooooooooooooo..... witaj akatka:D👄 Gdzie się podziewałaś, jak Cię nie było? Co słychać? Może tak więcej wypowiedzi, co?;) Mam nadzieję, ze teraz ędziesz tu częsciej. Wiem, wiem, malo nas, ale cóż, topik sie jakoś trzyma:) Pozdrowienia dla wszystkich... i piszących i tylko czytajacych:) Val:) Jak się dzień zaczął? Zapowiada sie znów piękna pogoda...

Gość val kilmer
widać,że temat się podnosi:) ....akatka,napisz co więcej od siebie....miałas urlop,nie wypuszczali Cię z pracy,czy co?....no,nie daj się prosić.... miss,no dzień zapowiada się piękny....muszę tylko przetrwać te 8 godzin...a będzie trudno,bo zajęcia muszę sobie sam wymyślać...taki mały zastój w firmie.....nie lubię bezczynności....potrafi mnie ona zmęczyć bardziej niż ciężka robota.....a nic,będę szukał sposobu na ten dzień:) pozdrawiam i miłego dnia dla bywalców i gości:)

Val:) Taaaaak... temat sie podnosi, bo my go reanimujemy (Doktorze, siostra Brown podaje skalpel;)czy jeszcze cos trzeba? ) akatka sie pojawiła, ale jej wypowiedź... cóż, treścią nie grzeszy:) mam nadzieję, że to się zmieni.... Ja dla odmiany mam trochę pracy,ale dopiero się rozkręcam:) Zrobiłam kawę kolegom i sobie, muzyczka w tle... dzień leniwym krokiem się toczy, a przez wielkie okna widać Złotą Polska Jesień:) ...

Gość val kilmer
poczytałem dzisiaj serwisy nt prowokacji TV-nu z Beger w roli głównej...no tragedia,w jakim kraju my żyjemy?!....moja wiara w ojczyzne bardzo podupada.....trzeba przynajmniej pokolenia,żeby coś w mentalności narodu się odmieniło.... ehh..........musiałem to z siebie wyrzucić...

Gość delfinowa*
Noooo widzę, ze wolnych nie ma;) Miło, ze wszyscy po 30-tce się odnaleźli:)

Gość val kilmer
witam:) delfinowa* ------>jedni się odnaleźli inni jeszcze nie,topik jest cały czas otwarty:)

Gość delfinowa*
Cześć:) To czemu tu tak pusto? Myślałam, ze spędze czas w towarzystwie samotnych- jakas wymiana doświadczeń;) a tu cisza... Trochę się nudzę i tak latam po forach... fajnie, że sie odezwałeś:) Pozdrawiam.

Gość val kilmer
dlaczego tak pusto? hmm,może topik sprawia wrażenie hermetycznego,ale taki nie jest.... a wymiana doświadczeń jak najbardziej wskazana:) może napisz coś o sobie:)

Gość delfinowa*
Wymiary?;) Zainteresowania, czy jeszcze cos chcesz wiedzieć?:) To żart:) Singielka z miasteczka na Dolnym Śląsku. Zresztą poczytałam trochę i widzę, że dużo nas z tych okolic:) Jak mam czas to wyjeżdżam za miasto, bo u mnie nie ma za bardzo fajnych pubów, a poza tym to książki, muzyka i znajomi... i płynie... i męża nie szukam:) mimo lat...

Witam, witam... ooooo... delfinkowa*:) Val, Ty zawsze na posterunku;) Ja wymiękam w pracy... wszyscy załapali lenia i toczą się przemiłe dysputy. Niedawno z kumplem kombinowaliśmy jak tu uciec z pracy, zakupić jakieś dobre winko i wypić je w towarzystwie miejskiej zieleni:)... marzenia;) A jak w pracy? Dalej chaos? Delfinkowa* to zagladaj tu, bo rzeczywiście hermetycznie sie zrobiło...

To żegnam Was juz czas... :) Może jeszcze uda sie skorzystać z pogody:) Spacer po Rynku nie jest zły, acz góry...:) To do poniedziałku wszystkim i miłego weekendu.

Gość val kilmer
delfinowa* ----->Wymiary? Zainteresowania?.......poważnie?napiszesz to wszystko o sobie?no jestem pod wrażeniem:).... .......i jak miss napisała zaglądaj tutaj,bo pasujesz do profilu naszego tematu;).......... miss------>wino miałem wczoraj,naprawdę dobre się trafiło i z....promocji,hehe.......w pracy na razie spokój,w przyszłym tygodniu zacznie się coś klarowac.... miłego weekendu dla wszystkich:)

Witam wszystkich:)... Hahahahaha i odwieczne pytanie, jakich wszystkich? Chyba, ze \"wszyscy\" to Val, ja i delfinowa*, która się pojawiła, ale czy jeszcze nas odwiedzi? akatka... to chyba odębna historia:) pojawia sie i znika i znika...;) ale jak czyta, to pozdrawiam:) I znów nastała ta soota jedna w m-cu, kiedy musialam zjawić się w pracy:( i tak do 16-tej... ale spokój i cisza. Właśnie skończyła przeglądanie repertuaru kin i skuszona paroma recenzjami staram się cos na jutro wybrać dla siebie... Miłego weekendu...

Ha.... żeby nie było, ze zła koleżanka ze mnie;) Nie wiem, czy Val uznaje to dzisiejsze święto, ale jak sie tradycja zrobiła i na forum tak o tym trąbią, to: MĘŻCZYZNO!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA CHŁOPAKA:) 🌼🌼🌼🌼👄 swoją droga to dziwne, że jest Dzień Kobiet i to miedzynarodowy, a kilkanaście lat temu ktoś wymyślił Dzień Chłopaka, ale dlaczego Chłopaka a nie mężczyzny? Czyżby jakaś złosliwa kobieta podpinała wszystkich panów pod słynnego Piotrusia Pana?;)

Gość delfinowa*
widzę, że niektórzy w pracy ja w domu po obiedzie, zaraz wychodzę na spacer z koleżanka, bo tak siedzieć nie ma co, a poza tym pogoda ładna V.K z tymi wymiarami żartowałam, aż tak sie nie lansuję na forum:) miss, wytrzymaj do końca :) miłego weekendu:)

Gość delfinowa*
Aaaa... dołączam się do życzeń:) Kilmer wszystkiego naj...