Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidlanka

Co kupić w Lidlu

Polecane posty

aerozol do mycia szyb W5, najlepszy :) Kiedyś kupiłam również płyn ułatwiający prasowanie, W 5 oczywiście. 1 litr z rozpylaczem za niecałe 6 zł albo 7 zł. Szkoda, teraz nie ma w moim Lidlu

Gość pajac przytulanka
słodycze i mrożone gotowe dania oraz nabiał i pasty do pieczywa ;) pycha no i lody oczywiście

Gość Mam dziewczynki w podobnym
- płatki owsiane, czyli Haferflocken - muesli Goody Vitelle z wiśniami, z truskawkami i czekoladą, egzotyczne i inne... mają pyszne smaki - niemiecka czekolada Ritter Sport ...nie najtańsza ale pyszna - niemiecka herbata Teekanne - żele pod prysznic Cien - różne, zarówno te owocowe, jak i te z proteinami mleka - gotowe dania z torebki, puszki lub zamrażalnika - dobre jak się nie ma czasu, a trzeba na szybko zjeść jakiś obiad - owoce i warzywa też spoko - papier toaletowy Floralys - chusteczki higieniczne w dużym domowym kartonowym opakowaniu i papier kuchenny Frotto

- mydła Cien (takie w wysokich smukłych butelkach z pompką) - krem Nivea w super dużych metalowych opakowaniach

* puszka Nivea z Lidla ma aż 400 ml! w pozostałych sklepach są dużo mniejsze

Gość Co polecacie z Kauflandu
Moim hitem z Lidla jest: - pesto (różne rodzaje) - makarony i płaty do lasagne (różne rodzaje) - oliwki (różne rodzaje) - muesli i płatki śniadaniowe (różne rodzaje) - mąki, kasze, płatki naturalne, otręby i inne sypkie - mydła do rąk (różne rodzaje) i płyny pod prysznic

Gość dzis chyba jakies promocje
byly w lidlu bo tyle samochodow to ja jeszcze nie widzialam nie bylo gdzie zaparkowac ale ja nie bylam i niewiem co tam rzucili a moze wie ktos...

Gość trzeba by sprawdzic w necie
zara zobaczymy :)

Gość trzeba by sprawdzic w necie
brytyjski*

Gość te ich plyny do plukania to
ladnie pachna, ale w ogole nie zmiekczaja odziezy tak jak np niemiecki Lenor

Gość mi jakoś zmiękczają te płyny
nie reklamuj lenora bo pachnie jak ruskie perfumy i razem z quanto jest najbardziej uczulającym płynem do płukania na polskim rynku;) ja mam taki niebieski koncentrat z lidla i jest super , ten w dużej butelce zwykły już nie bardzo

Gość a co sie tak
e tam.. salami w lasce w przyprawach-mega wypas:) zestawy do dan tajskich:vitasia-czy jakos tak plyn do czyszczenia plyn idnykcyjnych-rewelacyjnie czysci plytki i szafki z tluszczu nie polecam sambala-za slony-wlasciwie sama sol

Gość ej a wiecie ze kaufland
jest hipermarketem z grupy lidla? wlasnie wyczytalam te informacje w wikipedii. jeszcze nigdy nie bylam w kauflaku, ale moze trzeba sie wybrac i obczaic czy faktycznie te same produkty maja co lidziak

Gość ..... Oh maj gaud!
Ja lubie gotowe dania z Lidla, takie w paczkach, gleboko mrozone. Sa super jak sie nie ma czasu albo ochoty na gotowanie obiadu. Wystarczy przygrzac na patelni lub w mikrofalowce i gotowe. Na przyklad dzis wlasnie sobobie takie robie :) ...tagliatelle w sosie smietankowym z rukola i pieczarkami. Pycha! Podobne dania można kupić w Marks&Spencer, ale juz nie mrozone, tylko pakowane prozniowo i do przygotowania w mikrofalowce, choc oczywiscie Lidl jest duzo duzo tanszy od M&S. :)

woda 2l w butelkach gaz i niegaz po 0,69 a jest pyszna ,kupuje jedzonko i zwir dla kota , -owoce sałatki śledziowe -alkohol -soki owocowe - czekolady robie zawsze wiekszość zakupów w lidlu

Gość ja nie wiem skad fggjhki
♥ ♣

a-z

˜-Ÿ

Gość Mr. Odleżyna
Lidl nie ma już tandety |(jak już to bardzo mało) tylko konkretne dobre produkty. Cena jak to cena... trzeba patrzeć. Ja uwielbiam słodycze, owoce (morza też) i jeszcze parę innych produktów.

Gość asia2006
aco sądzicie o strojach kąpielowych w lidlu? mam chec sobie kupic bo mozna oddzielnie góre i dół. ?

Gość paparappa
ja w Lidlu kupuję ciuchy ; p mam super szlafrok, mięciutki, cieplutki, nic sie z nim nie stalo po myciu, to samo z bluzkami. trampki są chyba wieczne ; p kompletnie nic sie z nimi nie stalo, mimo ze chodze w nich dzien w dzien, w kazda pogode ;) spodenki krótkie super, nie przecierają się. z rzeczy spozywczych najbardziej smakuje mi coca-cola. mimo ze nosi nazwe zwyklej, to smakuje jak wisniowa xD wiem, wiem pewnie konserwanty, sama chemia i dlatego. ale mi smakuje. i jest tania. sprzedaja ja teraz w takich pekatych buteleczak 1,5l.

Gość kompilacja
o proszę

Gość a ja lubie kupować
kabanoski z pikoka, pesto, chipsy,

Gość fanka lodów bakaliowych
ja kupuję lody ballino bakaliowe i truskawkowe teraz jest promocja 3 zł za 1L , lody gellateli w polewie czekoladowej z migdałami, pesto i zielone i czerwone, makaron combino, płyn do prania wełny i jedwabiu różowy formil, wodę niegazowaną w 5L butelce , owoce warzywa mam wrażenie ,że są mniej pryskane niż te normalne, masło pilos ,piwo piast i okocim podwójnie chmielony ,żelki

Gość Pierożki na słodko
parówki pikok

Gość bukaaa
Zastanawiam się czy osoba, która poleca płatki owsiane z lidla kiedykolwiek je jadła. :o To zmielona miazga, ktora po zalaniu mlekiem zmienia się w papkę i do niczego nie nadaje. Podobnie odradzam masło. Kiedyś rozpuściło mi się na słońcu, włożyłam do lodówki i miałam w opakowaniu masło i coś jakby warzony olej. Bleeee Sama sporadycznie kupuję w lidlu i te 2 rzeczy gorąco odradzam...

Gość iiinnaaa
a ja mam radio z lidla! i gra ! :D

Gość owsianych nie znam ale
Ja kupuję płatki śniadaniowe crunch strawberry i są super, bo mają duże kawałki owoców, a nie zmielony proszek jak np. podobne płatki firmy sante. Tyle że tych dużych owoców mogłoby być więcej :)