Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na skraju załamania...

WYPADAJĄCE włosy-jaki lekarz w Krakowie może mi pomóc?Błagam pomóżcie!

Polecane posty

Od roku borykam się z wypadającymi włosami,ale od kilku mieisęcy jest to dla mnie prawdziwy koszmar i udręka.Każde mycie włosów to dla mnie tragedia po której przez godzinę ryczę w łazience:( Przez to nie chce mi się nigdzie wychodzić,spotykać z ludźmi...Wyglądam coraz gorzej,zwłaszcza,że nigdy nie miałam super bujnej czupryny więc teraz jet już tylko coraz gorzej... Wpływa to okropnie na moją psychikę,na moje stosunki z chłopakiem.Stałam się zakompleksiona,utraciłam wiarę w siebie,nie mogę patrzeć na włosy innych kobiet,bo zaraz chce mi się płakać...boję się,że kompletnie wyłysieję.Od kilku miesięcy chodzę do prywatnego dermatologa,który karze mi wcierać różne "cuda" we włosy,ale to nic nie pomaga,jest ciągle tak samo,nie ma nawet minimalnej poprawy. Nie wiem już co robić?Proszę pomóżcie! Może macie namiary na naprawdę dobrego lekarza w Krakowie... Bo ja już nie mam siły...

Gość a ten lekarz
nie zalecił badań hormonalnych ? moze trzeba do endokrynologa...

no własnie sama już doszłam do takiego wniosku,ale nie wiem gdzie się udać?Wydałam już tyle pieniędzy na wizyty i różne lekarstwa,że chciałabym mieć pewność,że dobrze trafię.

Gość jakubowska
dermarolog?! Zacznbij leczyć przyczyny, a nie skutki. Idź do lekarza pierwszego kontaktu, weź skierowanie na badania, a potem to już on sam powie, co jest nie tak- kiepska dieta, tj, niedobory mikroelementów, czy coć powaźniejszego, np. hormony.

zrobiłąm badania ogólne-krew,hormon tarczycy-wszystko w normie...

czy nikt nie może mi pomóc???????? :( :( :(

Gość KASKAAAAA
DERMATOLOGA MOGE CI POLECIC MOZE ONA COS POMOZE JEST BARDZO DOBRA .... W KRAKOWIE ...OCZYWISCIE PRYWATNIE

Gość a ten lekarz
w Krakowie dobry endokrynolog, ktoś z czołówki, bo reszta to porażka :/ np. prof Krzysek watro zobić testosteron - to jest nieraz przyczyną równie dobrze może być upśledzone wchłanianie jakiegos pierwiastka trudno wróżyć bez badań

Kaska-podaj mi prosze namiary na tego dermatologa!!! a ten lekarz-->A ten dr.Krzysiek to gdzie przyjmuje?I prywatnie czy na fundusz?