Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeniesienie wypowiedzi

Rzucenie palenia a tycie

Polecane posty

Gość przeniesienie wypowiedzi

RZUCENIE PALENIA A TYCIE-POMOCY! [14.08] 00:35 hmmm............ zastanawiam sie jak to dziala ze po rzuceniu palenia sie tyje,czy po prostu nie ma sie co zrobic z rekami i chwyta sie za jedzenie czy moze tluszcz sie bardziejodklada wie ktos? [14.08] 00:36 Konley chodzi o ręce....... [14.08] 00:38 hmmm............ rozumie ...czyli jesli sie je odpowiednio zajmie lub zmieni sie sposob odzywiania to sie nie przytyje...musez rzucic palenie bo mam astme ale jak przytyje to sie zabije [14.08] 00:45 Konley mam to za sobą po pierwsze zająć ręce po drugie czas-nie możesz sie nudzić ani pozwolić na newry po trzecie na początku staraj sie unikać alkoholu i spotkań z ludzmi palącymi potem będzie już spoko [14.08] 00:46 hmmm............ dziekuje za rady mam nadzieje ze mi sie uda [14.08] 00:50 Konley nie ma za cogrunt to pozytywne nastawienie i chęć walki z nałogiem

Gość syjka30
moj szwagier rzucil palenie,palil 2 lub czesm i wiecej paczek papierosow i powiem krotko rostyl sie jak swinia,nawet koszulki sa mu juz za male i musi garderobe zmieniac.nie pali juz prawie rok i dalej go ciagnie do papierosow.a i jeszcze jedno:je na potege! wiec dlatego ja pale i mam gdzies rzucanie.

Gość no to mnie załamałaś syjka