Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megadesperatka

Mam juz dosc szukania tej cholernej pracy

Polecane posty

przeczytalam tylko kilka postow,ale uszy mi urosly od tych \"wyzwisk\"...do autorki-jesli sie idzie na jakis kierunek studiow to czhyba trzeba miec wizje pracy po studiach,nie wmowicie mi ludzie ze nie powinno sie interesowac swoja przyszloscia,cos trzeba miec w tej glowie i jakis pomysl,ja jestem na jezykach,i od poczatku wiedzialam ze nauczycielka i tlumaczka nie bede,moje jezyki sa podstawa dla mojego kolejnego kierunku,mozecie powiedziec ze trzeba bylo robic certyfikaty,ale nie bo zostala dana mi szansa studiowania za granica,i musialam to wykorzystac,studiuje dziennie,niue musialabym pracowac bo rodzicow stac na utrzymanie mnie,ale pracuje i nie wyobrazam sobie zeby bylo inaczej,sama sie utrzymuje,szukaj pracy wszedzie,na internecie tez,napisz do paru frim ze chcialabyc odbyc staz za darmo...nie mam pojecia o politologii,ale raczej ty chyba masz...a co do sklepu,skoro jestes przycisnieta do muru,bierze sie kazda prace wtedy,a jesli nie to szukaj dalej,powodzenia

Gość Martyna25.
Widzisz lilpopo ty nie szanujesz innych i dlatego inni nie szanują ciebie. Strasznie przemądrzała jesteś, a pewnie jedynie forum jest miejscem gdzie masz tak wiele do powiedzenia, i w tak pyskaty sposób. W realu to raczej siedzisz cicho jak mysz pod miotłą, choć pretensje to masz do tronu po Napoleonu! Wyobraź sobie, że nie jestem kasierką ani też sekretarką, a mam stanowisko kierownicze. Niesamowite to jednak no, taki tłuk, imbecyl jak ja, a przede wszystkim analfabeta i wyżej niż ta inteligentna, ba Alfa i Omega sekretarka. To ci niesprawiedliwe życie no!

Gość lilpopo
Oczywiście, pani kierowniczko (bu hahahaha), ma pani jak zwykle rację, naturalnie, taaaa, za całą pewnościa zajmuje pani kierownicze stanowisko (współczuje podwładnym) w firmie tatusia. P.s. (nie wiem, czy zauważylaś, ale "pani" w odniesieniu do ciebie też piszę małą literą)

Gość lilpopo
Żegnam zdesperowane politolożki- kasierki oraz panie kierowniczki, spadam w jakiejś mniej znerwicowane okolice.

Gość do Martyna25
w wieku 25lat stanowisko kierownicze? sama do tego doszlas?

Gość livella P
moim skromnym zdaniem...... Zdecydowanie za duzo humanistów kształcą uczelnie. Rocznie psychologie w Polsce konczy 18 tysięcy absolwentów!!!!!!!! Ale wina za to mozna obarczyc tylko głupi system edukacji.... bo .... dlaczego istenieja zawody deficytowe i nadwyzkowe?...niektórych rynek wchłania od razu, innych nie... Uczelnie zarówno te panstwowe jak i prywatne zwiekszaja sobie limity przyjec na łatwe kierunki, zeby odpowiednio zarobic, wyremontowac za te kase uczelnie itd. wydaje mi sie ze najsensowniejsza robota czeka teraz na inzynierów (ciezkie studia z pewnościa to fakt, ale zawód super konkretny)+ podyplomówka coś z ekonomii/zarzadzania i biegła znajomosc minimum jednego języka ... Megadesperatka - fajnie ze skonczyłas politologie- oczywiscie jeśli było to zgodne z twoimi zainteresowaniami i pasjami- a z pewnoscia było, bo politologia to wbrew pozorom równiez niełatwy kierunek- sporo historii, prawa-- sama jestem na politologii -koncze za dwa lata, studia bardzo ciekawe i nie załuje ze akurat wybrałam takie... choc do pracy w administracji sie nie przymierzam.. Mozliwosci szerokie- SZCZERZE, pomyśl, że nie możesz wykonywać tylko zawodów medycznych czy technicznych (bo nie masz uprawnien, ani odpowiedniej wiedzy)- reszta NALEZY do Ciebie! A i jeszcze jedno na pocieszenie- w USA ludzie przekwalifikowuja sie 7 razy w ciagu swojego zycia... Myśle, ze Polska tez do tego zmierza...