Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megadesperatka

Mam juz dosc szukania tej cholernej pracy

Polecane posty

Gość CIEKAW JESTEM
ODPOWIEDZ WRESZCIE KONKRETNIE: "(...) co ty w ogóle chcesz robić? Wyzywasz innych od zakompleksiałych pseudointeligentów, a co sama soba reprezentujesz? Powiedz, jaki pozytek z ciebie miałby pracodawca, w czym jestes lepsza od innych." ?????? ODPOWIEDZ KONKRETNIE, CO CHCIALABYS ROBIC, BO CIEBIE KAZDE ZAJĘCIE PONIŻA.

Gość megadesperatka
dobra ide🖐️ mala rada- pamietajcie zeby przy nastepnych wyborach wybrac leppera:P

Gość taksobiesiedze
Oj dajcie spokoj ja rozumiem megadesperatke. Faktem jest ze powinna nie marudzic tylko szukac ale no nie oklamujmy sie to ze nie chce w sklepie pracowac nie jest niczym zlym. A to ze chciala nawet sobie pomarudzic tu to nie oznacza ze na codzien jest taka no dajcie spokoj.

Gość taksobiesiedze
A wogole nie moge zdzierzyc ze tak latwo sie przyczepia ludziom latki. Powscioagliwosc w ocenianiu ludzi-to czego sie nauczylam (od szefa)w ostatniej pracy:)czego wam rowniez zycze a teraz ide sprzatac i gotowac obiad jak prawdziwa matka-polka.

Gość CIEKAW JESTEM
ALE ONA NAWET DO SKLEPU SIĘ NIE NADAJE.

Gość myślę że nie ma problemu
ale jak się broni? obrażając innych...to ma być obrona? wystarczyłoby poprosić admina kafeterii o zamknięcie tematu a nie wyzywać wszystkich na forum i pokazywać swoją wyższość i niekonsekwencję w działaniu. Tak prawdę mówiąc to nie przeczytałam ani jednej normalnej wypowiedzi autorki topiku......albo "gożkie żale" albo mnóstwo jadu, zazdrości, zawiści i wyzwisk.

Gość taksobiesiedze
CIEKAW JESTEM rozumiem ze wywnioskowales to po tresci jej postow. Zachecam do przeczytania mojego poprzedniego posta.

Gość taksobiesiedze
mysle ze nie ma problemu-->a nie wylewa zale zlosc i jad. Gdzie ma to zrobic? Na znajomych rodzinie? Jak wiadomo forum kobiece jest do tego idealnym miejscem. Uwalnia jad we wszystkich;)

Gość myślę że nie ma problemu
taksobiesiedze -----> również przyczepiasz łatki, tylko że czyjeś pod lasem widzisz a swojego pod nosem nie. Zobacz jak pisałaś o urzędnikach i o tej dziewczynie co w administracji pracuje. No i co? Głupio trochę, prawda?

Gość lilpopo
POWTARZAM: Dziewczyny, dajcie sobie spokój z tą panią. Ona jest chyba naprawdę mega-zdesperowana, żeby wyładowywac na nas swoje frustracje, fochy i poczucie (niczym nieuzasadnionej) wyższości. To jest chora osoba - chora z pogardy i własnego zarozumialstwa.

Gość Stary dziad
kiedyś to były czasy,zakłady pracowały pełną parą,ludzie pracowali przy produkcji ktora zaspokajała potrzeby społeczne,każdy miał darmową słuzbe zdrowia i opieke lekarską,mieszkanie i nie musiał obawiac się głodu i bezrobocia a jak sie tylko lekko pogorszyło to te gnoje z solidurności,agenci Cia i watykanu wykorzystali to zeby podburzyć ludzi i obiecali im złote góry i tyle z tego wyszło ze dzisiaj wiekszosci młodych ludzi nie ma w kraju,zakłady albo rozszabrowane albo zatrudniają 1/4 co kiedyś a ludziom kaze sie jezdzic od domu do domu,do firmy do firmy,wciskac jakieś gówno,płaca tak ze sie samemu utrzyamać nie mozna i jeszcze nazywaja to pracą :( niech ich wszystkich piekło pochłonie!!!!

Gość lilpopo
I niech to będzie pointą tej wspaniałej dyskusji :D

Gość taksobiesiedze
myślę że nie ma problemu no coz kobieta jestem i nic co babskie nie jest mi obce;)

Gość taksobiesiedze
lilpopo chyba zartujesz:)mamy zakonczyc z bl;ogim usmiechem na ustach wspominajac prl:)?mam nadzieje ze to byla ironia:)

Śmieszy , że wszyscy jak jeden mąż polecają /i to w jaki sposób/ przebojowość, korzystanie ze znajomości , hura optymizm,przeprowadzkę do Warszawy. Czy naprawde nikt tu nie widzi, że to chore? Że gęba roześmiana od ucha do ucha jak dusza płacze to przypadek dla psychiatry? Wróżę, że niedługo w Polsce będzie duży popyt na kozetki dla psychoterapeutów. Ktoś pytał o dobry biznes, tu widzę duże możliwości. Solidne kozetki :D

Gość lilpopo
No, ironia ;), ale szkoda mi juz czasu na sensowną rozmowę z panią, która podobno szuka jak szalona "tej cholernej pracy" w kancelarii premiera albo w Hollywood...

Gość taksobiesiedze
lilpopo ty musisz byc facetem:)nie ma bata:)

\"zostane jednak zarozumiala.. i bez pracy z tytulem magistra i 2ma kierunkami lepsze to niz jakie wiesniacki prezesik po liceum w garniaku za 3 tys snobizm\" ale ten wiesniacki prezesik przynajmniej DZIAŁAŁ w zyciu a nie siedział z dupą i dwoma papierkami. Dzis wyksztalcenie to tylko \"formalnosc\", czesto liczy sie cala reszta czyli wlasnie optymizm, kreatywnosc i chęc, no ale siedz se dalej w domu z tymi dyplomami. Ps. FCE maja teraz juz gimnazjaliści więc nie wiem czy to taki powod do dumy dla kogos po studiach...

Gość ogłoszenie Szuka pracy
OTO KILKA OPINII NA TEMAT POLAKÓW, WYRAZONYCH PRZEZ POLKĘ, PANIĄ MAGISTER Z KIELC, ZE ZNAJOMOŚCIA JĘZYKÓW NA POZIOMIE GIMNAZJUM, KTÓREJ UWŁACZA PRACA W SKLEPIE ALBO W CHARAKTERZE PRZEDSTAWICIELA HANDLOWEGO. Nic nie umie, ale jest za to kulturalna: wiesniaki o zanizonych ambicjach polacy sa okropni, beznadziejni i prymitywni agresywni hipokryci wiesniacki prezesik pospulstwo i prymitywizm polski („pospUlstwo” :D) matoly, niedouczone cwoki z prlu nigdy w zyciu nie spotkalam sie z takim nieróbstwem, z tak malo inteligentnymi ludzmi pelno tu hipokrytow i pseudointeligentow doskwiera brak wyksztalcenia.. i kompleksy przemadry urzędas tak mu lizal tylek, byl slodki az do obrzygania

Gość sorry dzony
ale zeby zdobyc wyksztalcenie i to 2 kierunki to jednak nie da sie na dupie siedziec:P moze ty moglas siedziec na dupie ale nie kazdy uniwerek i szkola wyzsza jest dla leserow:P

Gość everybodynot
Leczcie się ludzie! Megadesperatka- popieram Cię i rozumiem w 100%- nie po to kończy się studia, żeby zasuwać za marne grosze nie w swoim zawodzie! Masakra jak ludzie mają powalone w głowie- na tym forum to sami społecznicy siedzą chyba!

Gość sorry dzony
i ciekaw jestem jakie wyksztalcenie i jakie stanowiska piastuja naprawde ci co obrzucili autorke blotem:D

Gość ogłoszenie Szuka pracy C.D.
Szuka pracy na miarę swoich ambicji (najlepiej kancelaria co najmniej ministerialna) i umiejętności (jest magistrem!), nie życzy sobie obcowania z "pospUlstwem" i wieśniakami, nie podejmie sie żadnej pracy wymagającej uprzejmości, za języki weźmie się "w przyszłym roku", obecnie studiuje kolejny "bezsensowny kierunek". Zarobki - od razu takie, żeby dali jej kredyt na mieszkanie!

Gość sorry dzony
bronicie pracujacych w sklepie a macie pretensje do niej ze nie zna biegle jezyka:O? skoro tak latwo jest zrobic wyksztalcenie czemu tylko 1/3 spol je ma??? dziewczyna przez 5 lat sie uczyla, chodzila do szkoly.. czy sprawiedliwe jest to, zeby pracowala w monopolowym jak pani halina-alkoholiczka??? watpie:P

Gość buahahahahahahahahahahahahaaaa
normalnie prawdę wkońcu ktoś napisał!!!!!!!!!!!! ogłoszenie Szuka pracy C.D. ------> brawo, nareszcie ktoś jej prawdę powiedział :D bo gówno umie a wymagania ma conajmniej jak profesor po 5 fakultetach :D Tytuł magistra to teraz nic takiego autorko topiku, obudź się ze snu bo się chyba zatrzymałaś w tym PRL i tak w nim tkwisz do dziś.

Gość sorry dzony
tytul magistra nic nie znaczy dla wisnieka ktory morze sobie o dyplomie pomarzyc:classic_cool: no tak autorka powinna sie wstydzic bo ma 2 fakultety i nie zna biegle jezyka. to prawie to samo co isc pracowac w sklepie, w dupie miec wyksztalcenie- praca rak najwazniejsza hehehe autorko prosze o komentarz:D

Gość buahahahahahahahahahahahahaaaa
do sorry dzony ---> magister to nie jest jakaś tam straszne nie wiadomo co. Każdy po średnim może go mieć, ale nie każdego stać. Nie każdy ma na tyle zamożnych rodziców. Zazwyczaj osoby, które mają średnie wykształcenie a nie stać było ich rodziców na wysłanie dzieci na studia, studiują w późniejszym wieku, kiedy mają już swoje pieniądze. Wystarczy tylko chcieć. I nie porównuj kobiet pracujących w sklepach do marginesu społecznego i jakiejś patologii typu Halina-alkoholiczka! Czy wg Ciebie wszyscy sprzedawcy to alkoholicy i margines?????????????

Gość sorry dzony
sorr mialo byc moze( bo znow mi ktos analfabetyzm zarzuci):P

Gość pracodawca laskawszym
okiem spojrzy na osobe, ktora gdzies pracuje (chociazby w sklepie, restauracji, recepcji, sekretariacie...gdziekolwiek) i zarabia, jest aktywna niz na kogos kto siedzi i wybrzydza....w CV przeciez nie trzeba pisac, ze sie racowalo w sklepie:O pieniazki sie przydadza, nie bedziesz siedziec bezczynnie....a poza tym poza sklepem jest mnostwo innychmozliwosci, trzeba tylko chciec:O